DI > Ekonomi

Tuesday, 16 July, 18:50

DI - 12 jul 19 kl. 15:43

Analytiker ser tecken på kortkläm i JM-aktienFredagens kraftfulla kursuppgång i JM-aktien är det "short rally" som kunnat befaras vid begränsat positiva förändringar i läget för bolaget..
Läs mer på DI
Läs mer om:
JM

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analytiker, ser, tecken, kortklämi , JM-aktien
Affärsvärlden - 12 okt 15 kl. 16:23

Analytiker ser tecken på Fed-höjning

Steven Caprio på UBS anser att den amerikanska ekonomin är på väg mot en period där lånekostnaderna är högre och tittar främst på obligationsmarknaden. Det skriver Business Insider..

DI - 03 apr 12 kl. 17:39

Lagarde ser tecken på töväder

IMF-chefen Christine Lagarde ser lite ljusare på den globala ekonomin än hon gjorde för bara några månader sedan. Hon ser tecken på "töväder", vilket är "välkommet efter den längsta, hårdaste vintern på en generation"..

PrivataAffärer - 18 mar 19 kl. 08:30

Analytiker ser fortsatt stabila bopriser

Läs också: Valueguard: Bopriserna steg i februari Valueguards HOX-index över bostadspriserna steg 0,4 procent i februari, vilket säsongsrensat motsvarade en uppgång med 0,2 procent. I årstakt steg priserna 0,7 procent. Analytiker ser fortsatt stabila priser framöver.

VA - 23 sep 11 kl. 12:49

Deloitte ser tecken på återhämtning

23 september >>Autoforward Besökare till denna sida skickas vidare till http://nyaaffarer.se/2011/09/23/deloitte-ser-tecken-pa-aterhamtning/ Publicerad 12:49 av:  Länka hit Kommentera .

DI - 01 feb 12 kl. 10:27

Billerud ser tecken på stabilisering

Pappersbolaget Billerud ser tecken på att marknaden har stabiliserats för affärsområdet Packaging & Specialty Papers under den senaste tiden. Det sade vd Per Lindberg på onsdagens telefonkonferens..

Nyteknik - 26 jan 16 kl. 11:03

Analytiker ser kräftgång för Iphone

Apple står kanske snart inför en riktig utmaning – hur vända vikande försäljningssiffror för succén Iphone? Analytiker ser ett tufft 2016 för Apple..

DI - 05 dec 17 kl. 12:24

Norska analytiker ser slutet på prisfallet för bostäder

Bostadspriserna i Norge sjönk återigen säsongsrensat i november efter en uppgång i oktober. Analytiker tror fortsatt att det inte blir något stort fall i bostadspriserna och ser en del tecken i novemberstatistiken på att prisnedgången närmar sig slutet, bland annat att bostadspriserna i Oslo inte sjunker lika mycket som tidigare..

Helsingborgs Dagblad - 29 jan 12 kl. 04:00

"Vi ser tecken på utveckling"

Susanne Rosenström är chef för område funktionshinder på omsorgsförvaltningen. Hon säger att förvaltningen och Ylva Landin har helt olika uppfattningar om verksamheten och om Alexandra trivs eller inte.? Vi har följt upp verksamheten ett antal gånger och vi har inte hittat något som säger att det här inte blir bra.

SvD - 12 maj 14 kl. 09:54

Få företag ser tecken på ekonomisk ljusning i Europa

En dryg tredjedel av företagen i Europa uppger att det egna företagets överlevnad är hotad på grund av sena betalningar. Nästan inga av de europeiska företagsledarna ser några tecken på att den allmänna ekonomin håller på att återhämta sig..

SvD - 12 maj 14 kl. 09:54

Få företag ser tecken på ekonomisk ljusning i Europa

En dryg tredjedel av företagen i Europa uppger att det egna företagets överlevnad är hotad på grund av sena betalningar. Nästan inga av de europeiska företagsledarna ser några tecken på att den allmänna ekonomin håller på att återhämta sig..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Sobi återköper C-aktier

Styrelsen för Sobi har beslutat att återköpa samtliga bolagets C-aktier i ett erbjudande motsvarande 0,55 kronor per aktie..

DI - 10 minuter sedan

Analytiker räknar med lägre efterfrågan på Alfa Lavals scrubbers

Verkstadsföretaget Alfa Laval, som är verksamt inom värmeöverföring, separering och flödeshantering, väntas för det andra kvartalet 2019 redovisa lägre efterfrågan för den på senare tid populära produkten rökgastvättar, så kallade scrubbers, i linje med vad bolaget guidade för i våras..

DI - 15 minuter sedan

Lagarde avgår som IMF-chef den 12 september

Christine Lagarde, chef för Internationella valutafonden, IMF, skriver i ett uttalande på tisdagen att hon kommer att lämna sin post den 12 september. Därmed kan banken utse hennes efterträdare..

DI - 30 minuter sedan

Von der Leyen får stöd av S

”I dag har vi bestämt oss för att stå bakom det förslaget och det kommer också en majoritet av vår socialdemokratiska grupp i EU-parlamentet att göra. Vi tycker att vi har fått hyfsat gehör för klimatpolitiken och jämställdhetsfrågorna”, säger Heléne Fritzon i Strasbourg..

DI - 30 minuter sedan

Skattebetalarna ska inte stå för nattågssemester

LEDARE. Att semestra med tåg har verkligen fått en renässans, om inte annat så i debatten. Det är på tiden, det har länge varit ett underskattat sätt att resa..

DI - 45 minuter sedan

Catena Media gör riktad emission av drygt 1,4 miljoner aktier

Catena Media gör en riktad nyemission av drygt 1,4 miljoner aktier till kursen 60:30 kronor per aktie som del i en förutbetalning av den tredje och sista tilläggsköpeskillingen för ett antal förvärvade amerikanska tillgångar..

DI - 30 minuter sedan

Europabörserna: Brittiskt modebolag rusade

Europabörserna följde upp måndagens positiva utveckling med ytterligare uppgångar på tisdagen. Samlingsindexet Stoxx 600 steg 0,3 procent. .

DI - 1 timme sedan

Nordenbörserna: Yara lyfte i Oslo, VINX30 ökade något

De nordiska börserna handlades med blandade rörelser på tisdagen. Samlingsindexet Vinx 30 var upp 0,1 procent till nivån 937..

DI - 1 timme sedan

Analytiker: Inbromsning väntas inom SMS för Sandvik

Sandvik väntas på onsdag presentera ett resultat före skatt på 4,87 miljarder kronor för årets andra kvartal, enligt en sammanställning av 18 analytikers prognoser som Infront Data har gjort. Det vore en ökning med 2 procent från motsvarande kvartal i fjol..

DI - 1 timme sedan

Wall Street: JP Morgan och Goldman Sachs klättrar

De ledande börserna i New York återfanns runt oförändrade nivåer efter ett par timmars handel på tisdagen. Flera storbanker var i fokus efter sina kvartalsrapporter. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.