Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 18 July, 11:17

Dagens Media - 12 jul 19 kl. 15:30

”Vi hade andra prioriteringar”Expressens avgående chefredaktör Thomas Mattsson säger till Dagens Media att det känns lämpligt att avgå nu – delvis därför att Bonnier News står inför nya prioriteringar och satsningar. ”Det är klart att Expressen, som ensamma inom sin genre, kanske ibland har andra prioriteringar än de andra titlarna inom Bonnier News”.
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Thomas Mattsson, Dagens Media, Bonnier News, Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi hade andra prioriteringar
DN - 20 feb 13 kl. 09:50

Löfven: Kommer krävas tuffa prioriteringar

"Det kommer att krävas tuffa prioriteringar." Det sade Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven om läget i svensk ekonomi efter nästa val när han på onsdagen presenterade partiets politiska prioriteringar inför kongressen i början av april..

Barometern - 27 jul 13 kl. 11:44

Svårt att göra prioriteringar i vården

Kommentar till artikel "Barn med handikapp får inget stöd" i Barometern. Samverkan och samarbete är ibland svårt. Många av oss har erfarenheter av situationer där vi trots god vilja inte lyckats i vår strävan att samarbeta med gott resultat.

YLE - 03 sep 13 kl. 10:39

Tuffa prioriteringar väntar Vasa stad

Vasa stad är tvungen att se över sina investeringar. Behov av investeringar finns det för närmare 170 miljoner euro. Hållbart är det ändå att investera för högst 40 miljoner per år.

Sydsvenskan - 15 jul 14 kl. 05:30

Min poäng handlar om prioriteringar

Naturligtvis måste vi göra prioriteringar men att börja med att ta bort det som är grönast och vackrast är sällan det mest rationella”. Så avslutar MP-kommunalrådet Lari Pitkä-Kangas sitt inlägg i kolonidebatten.Nej, jag vill tvärtom.

EU-Parlamentet - 13 jan 15 kl. 23:00

Pressmeddelande - Debatt om lettiska ordförandeskapets prioriteringar

Plenarsammanträde : Lettlands statsminister Laimdota Straujuma presenterar det lettiska ordförandeskapets prioriteringar onsdag morgon klockan nio. Efter detta blir det debatt om dessa prioriteringar och troligen också om hur ordförandeskapet tänker svara på förra veckans terrorattacker i Paris.

Källa : © Europeiska unionen, 2015 - EP.

Affärsvärlden - 11 dec 15 kl. 10:30

Så ser ICA:s prioriteringar ut för 2016

ICA Gruppen presenterar 10 prioriteringar inför 2016, varav 3 av dessa är nya från föregående år medan 7 av dessa är upprepade prioriteringar eller med mindre modifieringar..

Dagens Media - 12 jul 19 kl. 15:34

Thomas Mattsson om sin sorti: ”Det är nya prioriteringar och satsningar”

Expressens avgående chefredaktör Thomas Mattsson säger till Dagens Media att det känns lämpligt att avgå nu – delvis därför att Bonnier News står inför nya prioriteringar och satsningar. ”Det är klart att Expressen, som ensamma inom sin genre, kanske ibland har andra prioriteringar än de andra titlarna inom Bonnier News”.

Nya Wermlands Tidningen - 14 dec 11 kl. 07:30

Politisk vilja och prioriteringar

Forshaga. Att avskaffa barnfattigdomen handlar om politisk vilja och om prioriteringar. För att nå dit krävs fler jobb, bättre skyddsnät, och en politik som tar hänsyn till alla barn, skriver Benny Pedersén..

SmålandsPosten - 15 okt 13 kl. 07:15

Svar direkt: Smålandspostens prioriteringar styr bevakningen

Det finns ingen kulturinstitution, eller verksamhet överhuvudtaget, i länet som kan abonnera på spaltutrymme i Smålandsposten. Det är självklart så att det är vi som tidning och våra prioriteringar som styr bevakningen. Som Pontus Ljungberg själv påpekar har Smålandspostens kultur&nöjes-redaktion recenserat utställningar på Bildkonstmuseet i Ljungby många gånger och vi kommer självfallet att göra det igen.

EU-Parlamentet - 02 jul 14 kl. 12:47

Pressmeddelande - Matteo Renzi presenterar det italienska ordförandeskapets prioriteringar

Plenarsammanträde : Idag onsdag kl. 15 diskuterar Italiens premiärminister Matteo Renzi det italienska ordförandeskapets prioriteringar med ledamöterna. Den två timmar långa eftermiddagsdebatten väntas fokusera på tillväxt och sysselsättning, migrationsflöden, EU:s klimat- och energipolitik, den digitala inre marknaden, försvarspolitik och finansiella tjänster.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 2 timmar sedan

Washington Post konkurrerar med techjättarna – lanserar annonsverkyg

Verkyget Zeus Insight lanseras globlalt och ska göra publicister mindre beroende av cookies, tredjepartsdata – och techgiganter..

Dagens Media - 1 timme sedan

Efter konkurshotet – Gaffa i samarbete med Live at Heart

Gaffa slår sig samman med festivalen Live at Heart – en vecka efter den upphävda konkursen..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Washington konkurrerar med techjättarna – lanserar annonsverkyg

Verkyget Zeus Insight lanseras globlalt och ska göra publicister mindre beroende av cookies, tredjepartsdata – och techgiganter..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Dalande siffror för Allsång på Skansen

Tittarsiffrorna stannar på förhållandevis låga nivåer för Sanna Nielsen och Allsång på Skansen..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Lotta på Liseberg slår konkurrenterna – trots mediokra siffror

Inga toppensiffror för Lotta på Liseberg – men tillräckligt bra för att med bräda konkurrensen..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Amazon granskas av EU

EU-kommissionen inleder utredning av Amazon, som befaras ha missbrukat sin dominerande marknadsställning..

Dagens Media - Igår: 11:10

Så ska Martin Alsander göra Mitt i lönsamt

Efter flera skuldtyngda år finns det åter pengar för att blåsa liv i Mitt i. Det säger tidigare Stampenchefen Martin Alsander, som via Citypress gått in som ny ägare. Fokus framåt: Innehåll och digital affär..

Dagens Media - Igår: 09:25

Klart: Mitt i har ny ägare

Citypress AB, som delägs av Stampens tidigare koncernchef Martin Alsander, blir ny ägare till Lokaltidningen Mitt i..

Dagens Media - Igår: 08:40

Polis rasar mot tidningen Amelia

Amelias reportage ”kvinnor som tänder på makt” får stark kritik av polisen Simon Häggström som är specialiserad på prostitution. Publiceringen påstås normalisera ”sugardating” som polisen klassificerar som sexuella övergrepp..

Dagens Media - Igår: 08:40

Polisen rasar mot tidningen Amelia

Amelias reportage ”kvinnor som tänder på makt” får stark kritik av polisen Simon Häggström som är specialicerad på prostitution. Publiceringen normaliserar ”sugardating” som polisen klassificerar som sexuella övergrepp..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.