Dagens Media > Ekonomi

Friday, 14 August, 04:16

Dagens Media - 12 jul 19 kl. 15:34

Thomas Mattsson om sin sorti: ”Det är nya prioriteringar och satsningar”Expressens avgående chefredaktör Thomas Mattsson säger till Dagens Media att det känns lämpligt att avgå nu – delvis därför att Bonnier News står inför nya prioriteringar och satsningar. ”Det är klart att Expressen, som ensamma inom sin genre, kanske ibland har andra prioriteringar än de andra titlarna inom Bonnier News”.
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Mattsson, Thomas Mattsson, Dagens Media, Bonnier News, Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Thomas, Mattssonom sin , sortiDet är nya , prioriteringar, och satsningar
Dagens Media - 12 jul 19 kl. 15:30

Thomas Mattsson: ”Man blir hotad, hatad, firad”

Expressens avgående chefredaktör Thomas Mattsson säger till Dagens Media att det känns lämpligt att avgå nu – delvis därför att Bonnier News står inför nya prioriteringar och satsningar. ”Det är klart att Expressen, som ensamma inom sin genre, kanske ibland har andra prioriteringar än de andra titlarna inom Bonnier News”..

Dagensanalys.se - 28 sep 19 kl. 15:54

Thomas Mattsson från Expressen uttalar sig om framtiden för svenska medier

I jakten på svaret hur svenska medier ska stå sig mot amerikanska jättar, hantera förändrade konsumentbeteenden och hänga med i teknikens snabba utveckling har vi fått en stund med Expressens tidigare chefredaktör Thomas Mattsson. Med 25 år i branschen har Thomas både ett historiskt perspektiv och gedigen kompetens inom medier både online och offline. Mikael, Thomas och Mattias Häng med!

Dagensanalys.se - 12 jul 19 kl. 14:10

Thomas Mattsson slutar som chefredaktör på Expressen

Thomas Mattsson lämnar sin post som chefredaktör och ansvarig utgivare för bland annat Expressen och Expressen TV. Thomas Mattsson kom till Expressen första gången 1991. 2005 blev han chefredaktör för Expressen Nya Medier och 2009 också chefredaktör och ansvarig utgivare för allt Expressens innehåll.

PI - 08 mar 11 kl. 03:00

Thomas Mattsson ? högmod i bloggform

GAMMELMEDIA Som bekant har gammelmedia, efter att PI först tog upp händelsen på Husbybadet som sedan förvanskades via andra kanaler, fokuserat stenhårt på de så kallade ensamkommande flyktingbarnens situation och egentligen inte yppat ett enda ord om de drabbade barnen och hur de kan tänkas må. Aftonbladets chefredaktör Jan Helin gjorde klart i gårdagens Agenda att händelsen inte var tillräckligt uppseendeväckande för att tas upp i bruset av bantningstips och Linda Rosings senaste förehavanden. På måndagen gav även Expressens chefredaktör Thomas Mattsson sin syn på det hela i sin blogg, och det är en synnerligen främmande verklighetsbild han målar upp.

Resume - 24 mar 14 kl. 09:34

Thomas Mattsson om podd-kaoset


Kaos utbröt i helgens avsnitt av Mattsson Helin podcast när en salongsberusad Thomas Mattsson, på länk från ett tåg mellan London och Cardiff, ombads att ta av sig sin Liverpool-tröja.– Det blev faktiskt en klassiker, säger Thomas Mattsson till Resumé..

Expressen - 18 maj 12 kl. 13:37

Thomas Mattsson: Expressen fälls för vapenreportage

På fredagen fälldes Expressens chefredaktör Thomas Mattsson, förre nyhetschefen Andreas Johansson och reportern Diamant Salihu för vapenbrott i Malmö tingsrätt. Alla tre dömdes till villkorlig dom och dagsböter. Här skriver Chefredaktör Thomas Mattsson om domen på sin blogg..

Expressen - 28 feb 12 kl. 16:00

Thomas Mattsson i debatt om Wikileaks

Lyssna på Thomas Mattsson från sändningen i Sveriges radio. Klicka på playknappen ovan för att starta sändingen..

Expressen - 15 maj 13 kl. 10:55

Thomas Mattsson prisad som årets branschpersonlighet

Expressens chefredaktör Thomas Mattsson är årets branschpersonlighet. Det står klart efter att utmärkelsen offentliggjorts i samband med Stockholm media week. "Han är lyhörd, intresserad och vet att framgång endast nås genom blod, svett och tårar", skriver juryn i motiveringen..

FriaTider - 14 dec 13 kl. 23:11

Thomas Mattsson hyllade våldsbejakande vänsterextremister

Expressen har i veckan hängt ut svenskar från ett åsiktsregister som upprättats av den våldsbejakande vänsterextrema organisationen Researchgruppen. Tidningens chefredaktör Thomas Mattsson ser inga problem med att använda deras material. Istället beskriver han vänsterextremisterna som "duktiga, kreativa och ambitiösa"..

Dagens Media - 16 dec 13 kl. 11:44

Därför intervjuades Thomas Mattsson av Avpixlat

Expressens chefredaktör Thomas Mattsson intervjuas på den främlingsfientliga bloggen Avpixlat. För Dagens Media berättar han varför..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.