DI > Ekonomi

Wednesday, 24 July, 11:07

DI - 12 jul 19 kl. 15:35

Lifco köper tyska Ergopack med omsättning 22 miljoner euroIndustrikonglomeratet Lifco har tecknat avtal om att förvärva majoriteten av det tyska bolaget Ergopack, som är tillverkare av ergonomiska och mobila pallbandningsverktyg..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ergopack, Lifco

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lifco, köper, tyska, Ergopackmed , omsättning22 miljoner , euro
DI - 03 nov 15 kl. 08:08

Lifco köper tyska Smilodent

Lifco har tecknat avtal om att förvärva det tyska dentalbolaget Smilodent. Bolaget importerar tandtekniska arbeten som säljs till tandläkare i Tyskland..

DI - 21 dec 17 kl. 18:37

Lifco köper tyskt mjukvarubolag

Lifco köper majoriteten av bolaget Computer konkret, som utvecklar, säljer och supportar mjukvara som används av tyska tandläkare och ortodontister. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 18 feb 15 kl. 12:10

Lifco köper miljonbolag

Lifco köper Rapid Granulator, tillverkare av granuleringskvarnar. Det köpta bolaget omsatte under 2014 cirka 300 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 22 jun 17 kl. 08:53

Lifco köper fiberoptikbolag

Industrikonglomeratet Lifco köper det svenska fiberoptikbolaget Pro Optix..

Realtid - 04 jun 18 kl. 09:21

Lifco köper Wexman

Lifco köper svenska Wexman som tillverkar arbetskläder för professionellt bruk..

Realtid - 25 jun 18 kl. 10:09

Lifco köper franskt bolag

Lifco köper det franska dentalbolaget Denterbridge. Bolaget importerar tandtekniska arbeten som säljs till tandläkare i Frankrike..

Affärsvärlden - 03 nov 15 kl. 08:31

Lifco köper tyskt dentalbolaget

Lifco har tecknat avtal om att förvärva det tyska dentalbolaget Smilodent som under förra året omsatte 4,8 miljoner euro..

DI - 26 jun 17 kl. 08:27

Lifco köper kinesiskt bolag

Industrikonglomeratet Lifco förvärvar Perfect Ceramic Dental i Kina som utför tandtekniska arbeten till huvudsakligen Lifcos tyska dotterbolag MDH..

Affärsvärlden - 26 jun 17 kl. 08:18

Lifco köper kinesiskt bolag

Industrikonglomeratet Lifco förvärvar Perfect Ceramic Dental i Kina som utför tandtekniska arbeten till huvudsakligen Lifcos tyska dotterbolag MDH..

Sydöstran - 23 feb 16 kl. 09:17

Lifco köper norskt bolag

Investmentbolaget Lifco, kontrollerat av affärsmannen Carl Bennet, har gjort upp om att köpa norska TMC/Nessco, en världsledande leverantör av marina kompressorer och reservdelar, skriver Lifco i ett pressmeddelande.(TT).

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Räntor och valutor: Dystra inköpschefsindex inför ECB-besked

Dollarn handlas något starkare mot euro och svagare mot yen under onsdagsförmiddagen. Räntor handlas ned över Europa efter dystert PMI utfall och inför morgondagens räntebesked från Europeiska centralbanken.   .

DI - 15 minuter sedan

Dagens stjärnsmäll riskerar att bara vara början

Det kändes nästan som att läsa vinstvarning. Andra kvartalet blev blodigt för Kindred och aktiens ras på onsdagsförmiddagen är det näst värsta i bolagets historia..

DI - 30 minuter sedan

Analytiker: Gruvförvärv i fokus inför Lundin Minings kvartalsrapport

Gruvbolaget Lundin Mining antas ha haft ett framgångsrikt andra kvartal, sett till hur produktionen har löpt. .

DI - 45 minuter sedan

Nedåt på börsen – tobaksjätte och nischbank i botten

Stockholmsbörsen inledde onsdagens handel med en mindre nedgång, tyngd av bland annat Swedish Match och storbankerna. Svaga tyska makrodata stärkte inte börshumöret. Skanska steg efter sin halvårsrapport, medan Kindred rasade brant efter sin.

DI - 45 minuter sedan

Lannebo Fonder flaggar upp i Midsona

Lannebo Fonder har utökat sitt innehav i Midsona till 6,2 procent av kapitalet och 5,6 procent av rösterna i hälsovårdsföretaget. Det framgår av ett flaggningsmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Ett steg i rätt riktning efter smällarna

Skanska presenterade en godkänd halvårsrapport på morgonen. Visserligen bidrar engångsposter positivt men det var ändå ett steg framåt att återupprätta förtroendet för byggjätten efter fjolårets alla nedskrivningar och utdelningssänkning..

DI - 45 minuter sedan

Nytt rekordvärde för norska oljefonden – alla är miljonärer

Värdet av den norska oljefondens portfölj nådde på onsdagen nya toppnivån 9.384 miljarder norska kronor, motsvarande 10.239 miljarder svenska kronor – eller drygt 1,9 Mkr per norrman..

DI - 1 timme sedan

Sämre humör i eurozonens tillverkningsindustri

Eurozonens kombinerade inköpschefsindex sjönk till 51,5 i juli från 52,2 i juni enligt preliminära siffror från IHS Markit. Analytikerna hade i snitt väntat sig att siffran skulle landa på 52,1 enligt Reuters sammanställning. .

DI - 1 timme sedan

Nordea och Danske Bank tänker inte kräva revisor av kunder

Nordea och Danske Bank är kritiska till Jyske Banks beslut att stoppa företagskunder som inte har någon revisor. Enligt Nordea vore det fel att utesluta en hel grupp från att bli kunder i banken..

DI - 1 timme sedan

Chockförlust sänker storbankens aktie

Den tyska storbanken Deutsche Banks aktiekurs faller kraftigt efter chocksiffror på onsdagsmorgonen. Förlusten under det andra kvartalet blev drygt 32 miljarder kronor, vilket var värre än befarat..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.