DI > Ekonomi

Friday, 19 July, 08:06

DI - 12 jul 19 kl. 15:36

Dansk myndighet: Cannabistillgång sinar men ingen hälsoriskTillgången på medicinsk cannabis i Danmark kommer utan tvivel att drabbas negativt, bedömer danska läkemedelsverket i sin rapport efter torsdagens möte med danska Stenocare, som fått några partier satta i karantän efter problem med sin kanadensiska leverantör Canntrust. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Danmark, Stenocare, Canntrust

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dansk, myndighet, Cannabistillgång, sinarmen ingen , hälsorisk
E24 - 17 nov 11 kl. 07:43

USA-myndighet riskerar nödpaket

Än en gång riskerar skattebetalarna att få punga upp flera miljarder dollar för att stötta en aktör i kris ? den här gången statliga Federal Housing Administration. Trots att pengarna sinar kräver nu kongressen att den ska ta större risker..

YLE - 17 okt 13 kl. 15:52

De bostadslösa barnfamiljerna blir allt fler

Antalet bostadslösa familjer växer i Finland. Man räkna med att det finns ca 450 bostadslösa familjer i Finland, men det blir hela tiden fler.
Problemet växer i synnerhet i huvudstadsregionen, där bristen på familjebostäder är stor och hyrorna höga.

Sydsvenskan - 16 jan 11 kl. 06:30

Handlarna väntar på svensk rusning

Gränshandel. Sommarsemester i Danmark är åter hett för svenskar. Men de danska handlarna väntar fortfarande på att den starkare svenska kronan ska få svenskarna att shoppa loss i Danmark.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Klart bättre än väntat från Evolution Gaming – höjer marginalprognosen

Livekasinoleverantören Evolution Gamings ebitda-resultat uppgick till 42,7 miljoner euro under det andra kvartalet 2019. En ökning på 63 procent jämfört med samma kvartal i fjol och över analytikernas prognos på 38,4 miljoner euro enligt Bloombergs sammanställning. .

DI - 5 minuter sedan

Gunnebo delårsrapport april-juni 2019

Stark försäljningstillväxt och förbättrat resultat under andra kvartalet. Ett kostnadsbesparingsprogram har inletts för att driva marginalförbättring..

DI - 15 minuter sedan

Svagare än väntat för gruvjätten

Gruvjätten Bolidens omsättning landade under förväntan i det andra kvartalet. Även rörelseresultatet blev lägre än analytikerna räknat med..

DI - 15 minuter sedan

Kemikoncernen Kemira redovisar över förväntan

Kemikoncernen Kemira redovisar ett justerat rörelseresultat på 60,3 miljoner euro för det andra kvartalet 2019. .

DI - 15 minuter sedan

Hotellbolaget träffar förväntningarna och ökar intäkterna

Hotelloperatören Scandic redovisar ett justerat ebitda-resultat på 559 miljoner kronor för det andra kvartalet 2019, att ställa mot Infront Datas snittestimat om 549 miljoner kronor. .

DI - 15 minuter sedan

Ögonsensorföretaget ökar omsättningen

Ögonsensorföretaget Tobii redovisar ett rörelseresultat på -51,0 miljoner kronor för det andra kvartalet 2019 (-59,5). .

DI - 15 minuter sedan

Evolution Gaming höjer marginalprognos

Evolution Gaming höjer sitt förväntade marginalintervall till 47-49 procent för 2019..

DI - 30 minuter sedan

Sämre resultat än väntat från SSAB – stänger mindre masugn i Oxelösund

Stålbolaget SSAB redovisade ett rörelseresultat på 1.316 miljoner kronor under det andra kvartalet 2019. Analytikerna hade i snitt väntat sig ett rörelseresultat på 1.

DI - 30 minuter sedan

Svagare resultat för Betsson i andra kvartalet

Bettingoperatören Betsson redovisar ett rörelseresultat om 197 miljoner kronor i det andra kvartalet, mot 301 Mkr i jämförbart kvartal i fjol..

DI - 30 minuter sedan

Lägre orderingång för Saab – upprepar försäljningsprognos för helåret

Försvarskoncernen Saab rapporterar en lägre orderingång under det andra kvartalet jämfört med motsvarande period 2018. Bolaget upprepar sin prognos för försäljningstillväxten under helåret..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.