Alingsås tidning > Nyheter

Thursday, 18 July, 08:58

Alingsås tidning - 12 jul 19 kl. 15:35

Äldre kvinna påkördVid halv tvåtiden på fredagseftermiddagen blev en kvinna i 85-årdåldern påkörd av en man med personbil precis utanför polishuset i Alingsås. Kvinnan fick föras med ambulans till Alingsås sjukhus med skallskador och skrapsår. Bilen har tagits i beslag för en teknisk undersökning. Händelsen rubriceras som vårdslöshet i trafik och vållande kroppsskada..
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Alingsås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Äldre, kvinna, påkörd
YA - 2 timmar sedan

Kontaktförbud: Äldre kvinna får nobben av HD

En äldre kvinna har ansökt om kontaktförbud mot en medelålders man. Hon säger att mannen har ofredat henne sexuellt genom att göra könstecken mot henne. .

Magazin24 - 30 jul 12 kl. 21:22

Äldre kvinna blev bestulen på armband

Lördagen den 28 juli blev en äldre kvinna av med ett armband när hon förklarade vägen för en annan kvinna. Den äldre kvinnan var på Trädgårdsgatan i Hallstahammar när en annan kvinna kommer och fram och ber om en vägbeskrivning. Den äldre damen som är förr 1925 förklarar vägen för kvinnan och får ta emot ett smycke som tack för hjälpen.

SmålandsPosten - 20 feb 14 kl. 07:16

Äldre kvinna bestulen på Oxtorget

Under gårdagens eftermiddag blev en äldre kvinna av med plånboken under ett samtal på Oxtorget i Växjö. En kvinna i 25-årsåldern tog kontakt med den äldre kvinnan, frågade om hon behövde hjälp och de småpratade en stund. När de skiljts åt upptäckte den äldre kvinnan att hennes plånbok var borta.

Helsingborgs Dagblad - 15 sep 12 kl. 14:21

Äldre kvinna rånad på halsband

En äldre kvinna rånades vid lunchtid på lördagen på sitt halsband när hon befann sig på Ringstorp. En okänd kvinna kom fram till den äldre damen och slet åt sig halsbandet från hennes hals. Den okända kvinnan försvann sedan från platsen i en bil.

Trelleborgs Allehanda - 09 okt 12 kl. 19:46

Äldre kvinna bestulen på bankkort

En äldre kvinna i Trelleborg har anmält att en kvinna kom och knackade på hemma hos henne lördagen den 29 september.
Kvinnan ville låna en vinöppnare. Några dagar senare upptäckte den äldre kvinnan att hennes bankkort var borta, samt att det hade försvunnit 7000 kronor från hennes konto.

Kristianstadsbladet - 06 apr 13 kl. 10:50

Äldre kvinna bestulen i hemmet

En okänd kvinna trängde sig in hos en äldre kvinna på lördagsmorgonen.
När hemtjänstpersonal dök upp lämnade kvinnan lägenheten på Tians väg, uppger polisen. En stund senare upptäckte den äldre kvinnan att kontanter saknades.

YA - 21 nov 13 kl. 13:36

Inbrottstjuv slet telefonluren från äldre kvinna

En äldre kvinna i Tomelilla utsattes i onsdags eftermiddag för ett otäckt inbrott. När kvinnan ringde en anhörig slet tjuven luren från henne och slängde den på golvet innan han lämnade platsen.
Det var vid halvfemtiden på eftermiddagen som en äldre kvinna i en villa i södra delen av Tomelilla tätort plötsligt hörde ett knakande ljud från ett annat rum i huset och förstod att någon tagit sig in i huset genom ett fönster, berättar Dan Bengtsson vid polisen i Tomelilla.

Barometern - 28 jul 14 kl. 16:35

Äldre kvinna körde i diket vid sväng

På måndagseftermiddagen hade en äldre kvinna tur i oturen när hon körde av vägen och hamnade rakt ner i ett dike. En 73-årig kvinna var under måndagseftermiddagen med om en olycka. Olyckan inträffade vid en kurva i Sjövik.

SmålandsPosten - 01 nov 14 kl. 14:34

Äldre kvinna bestulen i hemmet

Vid lunchtid på lördagen blev en äldre kvinna i Västra Torsås bestulen i hemmet då en försäljare knackade på. – Det var en kvinna som ringde på och ville sälja rosor. Kvinnan kom in i hemmet och i samband med detta försvann pengar från den äldre kvinnan.

Helsingborgs Dagblad - 11 dec 16 kl. 20:13

Äldre kvinna svårt skadad i påkörning

En äldre kvinna har skadats allvarligt i en trafikolycka på länsväg 767 i Falkenberg. – Det är en äldre kvinna som blivit påkörd av en bil, säger Thomas Gorner, vakthavande befäl vid polisen i Halland. Kvinnan fördes i ambulans till sjukhus där hon vår.

Kristianstadsbladet - 11 dec 16 kl. 20:13

Äldre kvinna svårt skadad i påkörning

En äldre kvinna har skadats allvarligt i en trafikolycka på länsväg 767 i Falkenberg. - Det är en äldre kvinna som blivit påkörd av en bil, säger Thomas Gorner, vakthavande befäl vid polisen i Halland. Kvinnan fördes i ambulans till sjukhus där hon vårdas för sina skador.

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 30 minuter sedan

En till sjukhus efter trafikolycka

Strax innan klockan nio på onsdagskvällen inträffade en olycka där två personbilar kolliderade i trakten av Hov i Herrljunga kommun. En person fick föras med ambulans till sjukhus. Övriga personer som färdades i bilarna kontrollerades på plats av sjukvårdspersonal men behövde inte uppsöka sjukhus.

Alingsås tidning - 18 timmar sedan

Brand på ö i Färgen

Räddningstjänsten fick larm om brand på Stora Slättö i sjön Färgen vid 13-tiden på onsdagen. Efter att ha tagit sig ut med båt till ön konstaterades att det rörde sig om en mindre brand som var under kontroll snabbt. Vad som orsakat branden är oklart..

Alingsås tidning - Igår: 15:41

Bilist misstänkt för rattfylleri

Vid halvtvåtiden på tisdagseftermiddagen stoppades en bil för kontroll på länsväg 181 i Herrljunga. Föraren visade tecken på alkoholpåverkan och fick följa med polis för provtagning. En rapport om rattfylleri har skrivits..

Alingsås tidning - I förrgår: 08:43

Singelolycka i Stråhles Allé

En singelolycka med en motorcykel inträffade i Stråhles Allé vid sextiden på måndagskvällen. Motorcyklisten fördes till sjukhus för kontroll men några allvarligare skador har inte rapporterats..

Alingsås tidning - I förrgår: 05:30

Ytterliggare padelhall till Alingsås

AT har tidigare rapporterat om att det ska öppna en padelhall i Arlas gamla lokaler i Alingsås. Nu kommer det bli ännu fler möjligheter till spel av succésporten i Alingsås – då det finns långt gångna planer på att det ska öppnas ytterligare en padelhall i stan. Denna kommer ligga på Tokebackavägen, Borgens industriområde på vägen ut mot Bälinge.

Alingsås tidning - I förrgår: 09:02

Singelolycka på Boråsvägen

En singelolycka inträffade på Boråsvägen, i höjd med avfarten till Ljurhalla, vid 21-tiden på lördagen. En personbil körde i diket på platsen. Några personskador har inte rapporterats..

Alingsås tidning - 15 jul 19 kl. 08:58

En till sjukhus efter olycka

Vid 19-tiden på lördagen inträffade en singelolycka med en motorcykel på Lövhultsvägen i Hemsjö. Föraren körde av okänd anledning av vägen och fick föras till sjukhus för vård..

Alingsås tidning - 13 jul 19 kl. 14:44

Tungviktare på Tånga

Cirka 300 välvårdade lastbilar, flera av dem lite utöver det vanliga, fanns att beskåda när Tånga Trophy arrangerades i Vårgårda av Gothenburg Truck Meet.
I ett härligt sommarväder fylldes Tånga hed med massor av tungviktarfordon. Hängivna chaufförer, som vårdar sina bilar ställde upp dem för allmän beskådan och det kom mycket folk för att titta på.

Alingsås tidning - 12 jul 19 kl. 05:30

”Kunde slagit ihjäl mig”

När Eline Andersson passerade bron över Nossan med sin cykel tog det plötsligt tvärstopp.
– Det kunde ha gått riktigt illa. Jag kunde ha slagit ihjäl mig, säger Eline.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.