DI > Ekonomi

Sunday, 21 July, 02:58

DI - 12 jul 19 kl. 15:30

Midsona förvärvar Ekko GourmetMidsona (OMX: MSON) meddelade idag förvärvet av Ekko Gourmet AB, specialiserat på ekologisk och vegansk mat som jordnötsbiffar och solrosburgare. Förvärvet kompletterar Midsona väl och är ett steg för Midsona att stärka positionen inom frysta vegetariska varor. Ekko Gourmet omsatte cirka 10 miljoner kronor 2018..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ekko Gourmet, OMX, MSON, Ekko Gourmet AB, Midsona, Gourmet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Midsona, förvärvar, Ekko, Gourmet
DI - 12 jul 19 kl. 15:37

Midsona köper veganmatsbolag för 6,5 miljoner kronor

Hälsovårdsföretaget Midsona förvärvar Ekko Gourmet, som är inriktat mot ekologisk och vegansk mat. Köpeskillingen uppgår till 6,5 miljoner kronor..

DI - 04 jul 19 kl. 14:30

Midsona förvärvar tyska Eisblümerl

Midsona (OMX: MSON) meddelade idag förvärvet av Eisblümerl Naturkost GmbH (Eisblümerl), en av Tysklands ledande tillverkare av ekologiska bredbara nöt-, nougat- och chokladpålägg. Förvärvet är ett led i Midsonas europeiska tillväxtstrategi..

DI - 05 jul 16 kl. 08:45

Midsona köper bolag med ekologiska varumärken

Midsona förvärvar Internatural med varumärkena Kung Markatta (Sverige) och Helios (Norge) för 810 miljoner kronor på skuldfri basis vilket betalas kontant. Det framgår av ett pressmeddelande..

E24 - 05 jul 16 kl. 08:54

Midsona köper Kung Markatta–ägare

Midsona förvärvar Internatural med varumärkena Kung Markatta (Sverige) och Helios (Norge) för 810 miljoner kronor på skuldfri basis vilket betalas kontant. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 03 maj 18 kl. 10:27

Midsona köper tyskt ekobolag för halv miljard

Midsona förvärvar tyska Davert, verksamt inom ekologiska kolonialvaror, för 48,5 miljoner euro, motsvarande cirka 511 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 03 maj 18 kl. 10:15

Midsona förvärvar Davert, en ledande tysk aktör inom ekologiska livsmedel

Efter Midsonas framgångsrika konsolidering av den nordiska marknaden för ekologiska produkter har företaget en tydlig strategi att bli ledande i Europa. Förvärvet av Davert är ett viktigt steg i denna riktning..

Affärsvärlden - 05 jul 16 kl. 08:55

Midsona i storaffär – förvärvar Internatural

Midsona har avtalat om förvärv av Internatural från Priveq Investment Fund IV samt minoritetsägare, det framgår av ett pressmeddelande..

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Succéskådisen om nya rollen i filmen Quick: ”Hittepå-figur”

Dramatenskådespelaren Jonas Karlsson spelar framlidne Hannes Råstam, vars grävande journalistik ledde till Thomas Quicks frikännande, i den nya långfilmen Quick.   Därefter står Godot, en musikalfilm och regidebut på tur..

DI - 5 timmar sedan

Elbolag kritiseras för dålig prisinformation

Konsumentverket har granskat 13 elbolags hemsidor. Samtliga kritiseras för otydlig prisinformation – och nu kräver myndigheten åtgärder, skriver Dagens Nyheter..

DI - 6 timmar sedan

Swedish Open-basen om fasan i Norge

Veckans resenär är Christer Hult, turneringschef för Swedish Open.  .

DI - 7 timmar sedan

Fed-chef går emot marknaden – vill inte sänka räntan

Den amerikanska centralbanken väntas sänka styrräntan i slutet av juli. Men beslutsfattarna är inte överens. Bostons Fed-chef Eric Rosengren vill avvakta..

DI - 7 timmar sedan

Barnen ratar rymdjobb – vill hellre bli youtuber

I helgen är det 50 år sedan månlandningen. Men dagens barn drömmer inte om att bli astronauter i första hand. Fler vill hellre bli youtubers, enligt en undersökning som Lego gjort..

DI - 8 timmar sedan

Han besvarade Neil Armstrongs anrop från månen 1969

Lördagen 20 juli är det 50 år sedan den första månlandningen. En prestation som har blivit en symbol för mänsklighetens styrka, framgång och nyskapande.  Men varför har ingen återvänt sedan 1972?

DI - 8 timmar sedan

Kafékedjan växer med vinstlöfte – utmanar jättarna

Gasellföretaget Mocca Deli i Eskilstuna siktar på att växa till 20–25 restauranger i Sverige. Det ska ske genom att två tre nya franchisetagare per år garanteras en nettovinstmarginal på 15 procent..

DI - 9 timmar sedan

Protester mot våld och för Kina i Hongkong

Tusentals demonstranter samlades på lördagen i Hongkong till stöd för polisen och den kommunistiska fastlandsregeringen. Det var övervägande äldre deltagare som, tillsammans med familjer, viftade med kinesiska flaggor och höll upp röda paraplyer och banderoller..

DI - 10 timmar sedan

Magplask för sommarland – en fjärdedel av besökarna borta

Den blöta inledningen på juli blev ett magplask för landets nöjesparker och vattenland. Värst går det för Skara sommarland som tappat en fjärdedel av sina besökare jämfört med i fjol..

DI - 11 timmar sedan

Volvo Cars återkallar en halv miljon bilar

Volvo återkallar drygt en halv miljon bilar globalt, varav 86.000 i Sverige. Orsaken är en felaktig motorkomponent som i värsta fall kan leda till att bilen börjar brinna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.