Sydsvenskan > Utrikes

Sunday, 21 July, 21:36

Sydsvenskan - 12 jul 19 kl. 15:26

Metro får extra tid för att lösa krisenStockholms tingsrätt ger Metro Media och Tidnings Aktiebolaget Metro som står bakom den krisande tidningen ytterligare två och en halv månad på sig att reda ut situationen, skriver Dagens Nyheter. Rekonstruktören Helena Ståbi ansökte i slutet av juni om.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Metro Media, Tidnings Aktiebolaget Metro, Dagens Nyheter, Helena Ståbi

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Metrofår extra , tidför att , lösa, krisen
Helsingborgs Dagblad - 12 jul 19 kl. 15:26

Metro får extra tid för att lösa krisen

Stockholms tingsrätt ger Metro Media och Tidnings Aktiebolaget Metro som står bakom den krisande tidningen ytterligare två och en halv månad på sig att reda ut situationen, skriver Dagens Nyheter. Rekonstruktören Helena Ståbi ansökte i slutet av juni om.

GöteborgsPosten - 12 jul 19 kl. 15:28

Metro får extra tid för att lösa krisen

Stockholms tingsrätt ger Metro Media och Tidnings Aktiebolaget Metro som står bakom den krisande tidningen ytterligare två och en halv månad på sig att reda ut situationen, skriver Dagens Nyheter..

Sydsvenskan - 03 aug 11 kl. 06:30

"Krisen kan leda till något bra"

På tisdagskvällen godkände USA:s senat en höjning av landets skuldtak och förslaget till sparpaket. Politikernas hantering av krisen är ett stort samtalsämne på gatorna. Många New Yorkbor är oroliga och kritiska.

Skånskan - 13 apr 18 kl. 16:58

Skånska röster om krisen i Svenska Akademien

Krisen i Svenska Akademien fördjupas och förändras hela tiden. Vi har ställt frågan ”Vad tror du om Svenska Akademiens framtid efter att Sara Danius lämnade som ständig sekreterare?” till elva skånska författare, förläggare, kritiker och litteraturvetaren.

Politologerna - 06 jul 15 kl. 16:15

De svenska EU-kandidaterna om krisen inom euroområdet

Grekerna har sagt sitt, vilket innebär att de avvisar det förhandlingsförslag som gällde för drygt en vecka sedan, men inte längre på valdagen…. Frågan är nu hur EU kommer att reagera på grekernas ”oxi”. Turbulensen inom euroområdet har dock pågått under en längre tid och i valet till Europaparlamentet 2014 fick de svenska EU-kandidaterna svara på ett antal frågor som handlade om deras syn på den ekonomiska krisen.

HBL - 25 apr 13 kl. 04:43

Krisen har blivit vardag för Europa

De svarta rubrikerna har mattats av men Europa har fortfarande stora ekonomiska problem. Hbl har frågat olika debattörer om hur Europa kan ta sig ur krisen. Som lösning föreslår de antingen en upplösning av euron, sänkta löner eller en mer koordinerad skattepolitik.

Dagen - 07 aug 11 kl. 16:33

S vill samtala om krisen

Socialdemokraternas ekonomiske talesperson Tommy Waidelich ansåg i fredags att läget för världsekonomin var så allvarligt att regeringen borde bjuda in oppositionen till samtal och att riksdagens EU-nämnd skulle kallas in. Flera bankekonomer tror att krisen får konsekvenser för Sverige.

Sedan dess har beskedet kommit att USA fått sänkt kreditvärdighet, något som lett till att tonläget mellan USA och Kina har hårdnat.

Dagen - 07 aug 11 kl. 16:46

S-utspel om krisen: Kalla in finansutskottet

Socialdemokraternas ekonomiske talesperson Tommy Waidelich vill kalla in finansutskottet och Riksbanken för att samråda om läget för världsekonomin. Flera bankekonomer tror att krisen får konsekvenser för Sverige.

Waidelich ansåg i fredags att läget för världsekonomin var så allvarligt att regeringen borde bjuda in oppositionen till samtal och att riksdagens EU-nämnd skulle kallas in.

BT - 27 jun 11 kl. 07:17

BT frågar: Påverkar den ekonomiska krisen i Grekland mig?

Thomas Nilsson, bankchef för Danske Bank i Borås, nyligen hemkommen från Grekland vars ekonomiska kris är på hela världens läppar. ? Just nu påverkar det inte särskilt mycket.

BT - 17 maj 17 kl. 17:31

Huvudlöst att stoppa Metro

Det mest allvarliga med Metro-krisen är inte att nye delägaren Mats Qviberg gjort – om än ångrat – olämpliga och okunniga uttalanden om innehållet i gratistidningen, utan de huvudlösa utspel som rader av politiker hemfallet till..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 10 minuter sedan

Psykoterapeuter: Satsa på de små barnen

Inom barn- och ungdomspsykiatrin, BUP, har krav på ökad redovisning av dokumentation och krav på kvantitet och effektivisering ökat. Detta slår mot de minsta barnen, anser tre psykoterapeuter som i DN Debatt skriver att behandlare nu lämnar BUP. De hävd.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Activated vann Stochampionatet

Activated har tagit över kronan som landets bästa fyraåriga sto. I början av maj vann hon Drottning Silvias Pokal på Åby. På söndagen tog hon hem största loppet Stochampionatet efter en imponerande spurt.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Månlandningens jubileum firas av Tintin-fans

Under lördagen var det 50 år sedan Neil Armstrong gick på månen, 1969. Det firas lite extra av Tintin-fans världen över, eftersom den belgiske figuren också reste till månen – men redan under tidigt 50-tal, i albumen "Månen tur och retur" (del 1 och 2)..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Hoppas på dna-träffar i Rågsvedsöverfall

I stadsdelen Rågsved i södra Stockholm har tre överfall på kvinnor ägt rum under loppet av några månader. Nu hoppas polisen kunna lösa fallen med hjälp av dna skriver Dagens Nyheter. Ett av överfallen rubricerades som olaga hot, den utredningen är nedla.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Knudsen om inkasten: ”Kan bli ett vapen för oss – i ligan och Europa”

Nyförvärvet efter debuten mot Sirius.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Lowry stormar mot segern i British Open

Shane Lowry håller nerverna i styr under den sista speldagen på Portrush. "Hemmaspelaren" ser ut att defilera mot en stabil seger i British Open. Något som i så fall blir den 32-årige irländarens första major i karriären.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Drunkningstillbud i Partille

En person har hittats livlös i vattnet i Partille öster om Göteborg. Det är oklart vad som har hänt. – Vi lämnade platsen ganska omgående.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

”Vi tappade självförtroende i hur vi försvarade”

Rösler om poängtappet och varför Lewicki inte var med i truppen..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Göteborg fortsatt obesegrade – slog Vittsjö

Göteborg hade konserverat formen från i våras. I första matchen efter VM-uppehållet blev det seger med 4–2 mot Vittsjö. Därmed är laget fortsatt obesegrade i damallsvenskan den här säsongen.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Ståhl vann – trots uselt resultat

Daniel Ståhl hade en av sina sämre kastdagar för säsongen när friidrottstävlingen Diamond League avgjordes i London. Men det hade även konkurrenterna. Diskuskastet på 68, 56 meter räckte nämligen till seger för svensken.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.