DI > Ekonomi

Thursday, 18 July, 09:16

DI - 12 jul 19 kl. 15:26

Finländskt sophanteringsbolag vinstvarnar för helåret 2019Det finländska Lassila & Tikanoja (L&T), som är verksamt inom bland annat sophantering och lokalförvaltning, vinstvarnar för helåret 2019. Det framgår av ett pressmeddelande. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lassila

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Finländskt, sophanteringsbolag, vinstvarnarför , helåret, 2019
YLE - 14 jan 16 kl. 12:59

Finländskt folkvett 2.0

Vi lär invandrare hur de ska bete sig i vårt samhälle men vem lär finländaren hur hen ska bete sig? Flyktingarna kan få oss att se oss själva i spegeln, menar Folkhälsans Pia Rosengård-Andersson. Då en människa kommer till vårt land hör det till den allmänna uppfattningen att hen ska lära sig om det finländska samhället, våra seder och vanor.

YLE - 19 feb 17 kl. 13:39

Finländskt rekord och EM-gräns för Linda Sandblom: ”En positiv överraskning”

Jag kan inte riktigt ännu fatta det här, säger en väldigt glad Linda Sandblom efter en strålande tävling i inomhus-FM i Jyväskylä. Hem till Hangö hämtar hon med sig en EM-biljett, ett FM-guld och ett finländskt rekord. Linda Sandblom lyckades till och med bättre än hon väntat sig.

YLE - 11 mar 14 kl. 15:18

Finländskt pass populärt stöldgods

Omkring 10 000 finländska pass försvinner varje år. På grund av visumfriheter är det finländska passet populärt bland bedragare. Två av de 239 personer som var ombord på planet som försvann ovanför Malaysia på lördagen reste med stulet pass.

YLE - 02 maj 15 kl. 21:18

Finländskt ishockeyfan dog i Tjeckien

Ett finländskt ishockeyfan har avlidit efter att ha blivit under tåget i Ostrava i Tjeckien. Personen var minderårig. Enligt sajten Novinky.

YLE - 24 maj 13 kl. 08:43

Sandells siktar på finländskt rekord

IK Falkens medeldistansare Niclas Sandells har efter otaliga veckor på träningsläger utomlands stora förväntningar på sommaren. Efter en lyckad träningssäsong siktar han på att löpa nytt finländskt rekord på 1500m denna sommar. Sandells var redan förra året nära att putsa Pekka Vasalas över 40 år gamla rekordnotering.

DI - 24 jul 18 kl. 07:49

Sanoma upprepar prognoser för helåret

Det finländska mediebolaget Sanoma står fast vid sina prognoser för helåret 2018. Bolaget upprepar att nettoomsättningen 2018, justerat för strukturella förändringar, kommer att bli något lägre än 2017 års nivå. .

Affärsvärlden - 23 jul 13 kl. 13:33

Sanoma vinstvarnar för helåret

Finländska mediakoncernen Sanoma vinstvarnar för 2013 på grund av sämre annonsmarknad än väntat på bolagets huvudmarknader..

YLE - 08 jul 17 kl. 05:48

Finländare vill följa trenddieter - men på traditionellt finländskt vis

Det råder flera parallella mattrender i Finland just nu och de mera enhetliga, traditionella matvanorna har bytts ut mot än den ena, än den andra trenden. Trendkosten ska ändå helst gå att anpassa till det vi är vana vid att äta. Naturresursinstitutet Luke har nyligen offentliggjort preliminära siffror för vad finländarna konsumerade år 2016.

YLE - 20 jul 15 kl. 04:50

Finländskt svinkött kan få exportlov till Kina

De finländska svinköttsproducenterna sätter nu siktet på Kina då man på grund av det politiska läget tappat mark på den ryska marknaden. Både Atria-koncernen och HK Scan har sökt om exportlov av svinkött till Kina. Snellman sökte också om exportlov, men företaget fick avslag på sin ansökan på grund av att nötkreatur och svin slaktas i samma faciliteter.

YLE - 12 mar 17 kl. 13:44

Dubbelt finländskt på pallen – utklassade av Björgen

En helfinländsk spurt om pallplatserna blir det sällan i världscupen. Krista Pärmäkoski och Kerttu Niskanen fixade det – bakom den totalt överlägsna Marit Björgen. Skiddrottningen gjorde precis som hon ville och krossade alla.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Tung handelsstart för uppmärksammat vågbolag – tapp på 27 procent

Eco Wave Power gör handelspremiär på First North på torsdagen. Bolaget har lockat tunga investerare inför noteringen men det unika med vågenergibolagets teknik har också ifrågasatts..

DI - 15 minuter sedan

DDM Holding AG and DDM Debt AB to report second quarter and half year 2019

DDM Holding AG (First North: DDM) and its subsidiary DDM Debt AB (Nasdaq Stockholm: DDM2) will publish their Q2 and half year 2019 interim reports on Thursday 1 August 2019 at 08:00 CEST. Mr. Henrik Wennerholm, CEO, and Mr.

DI - 15 minuter sedan

Nedåt på Stockholmsbörsen – Swedish Match lyfter på rapport

Stockholmsbörsen inledde torsdagens handel med en ny nedgång efter en rapportintensiv morgon. Mot strömmen går bland annat tobaksbolaget Swedish Match som lyfter omkring 3 procent medan industrihandelskoncernen Indutrade rasar med drygt 10 procent. .

DI - 15 minuter sedan

Högre omsättning och resultat för Lagercrantz

Teknikhandelskoncernen Lagercrantz redovisar ett resultat efter skatt på 82 miljoner kronor för det första kvartalet 2019 (76) i det brutna räkenskapsåret. Resultatet per aktie uppgick till 1:21 kronor (1:12)..

DI - 15 minuter sedan

Resultatminskning för it-konsulten Softronic

It-konsulten Softronic redovisar ett resultat efter skatt på 15,5 miljoner kronor för det andra kvartalet 2019 (16,1). Resultatet per aktie uppgick till 0:29 kronor (0:31)..

DI - 30 minuter sedan

Fortsatt intäkts- och resultattapp för Eniro

Sök- och annonsbolaget Eniros rapporterade ebitda-resultat blev 36 miljoner kronor för det andra kvartalet 2019 (61).

DI - 45 minuter sedan

Köpstämpel på Ericsson – här är morgonens rekar

Handelsbanken höjer rekommendationen för Ericsson till köp, medan JP Morgan sänker Swedbank till undervikt..

DI - 45 minuter sedan

Börsen väntas falla efter vild rapportflod

Kvartalsrapporterna fortsatte strömma in på torsdagsmorgonen med flera tungviktare såsom Nordea, Volvo, Swedish Match, Electrolux och Telia. Efter onsdagens branta kursnedgång väntas torsdagen inledas i samma riktning. .

DI - 30 minuter sedan

Oroande signaler – nu väntar vd:ns stora elddop

AB Volvo med vd Martin Lundstedt levererar ett nytt superstarkt resultat för det andra kvartalet, men Volvo ger betydligt mer negativa uttalanden om läget på lastbilmarknaderna. Så här tror Di:s Anders Hägerstrand att aktien utvecklas..

DI - 45 minuter sedan

Tradedoublers vinst ligger still

Tradedoubler, som är verksamt inom prestationsbaserad digital marknadsföring, redovisar ett bruttoresultat på 65 miljoner kronor (66) för det andra kvartalet. Bruttomarginalen var 22,5 procent (23,2)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.