BT > Nyheter

Wednesday, 17 July, 10:31

BT - 12 jul 19 kl. 15:21

Klokt att rata kärnvapenförbudRegeringen har efter mycket om och men bestämt sig för att inte skriva under den kontraproduktiva konventionen om ett kärnvapenförbud..
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kloktatt , rata, kärnvapenförbud

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Ett av Borås första funkishus – blev symbol för framgång och välmående

Ett av Borås första funkishus blev symbol för stadens framgång och välmående. Drygt 80 år senare är den då radikala designen med enkla snitt kult – väl representerad i kvarteret Pegasus intill Södra torget. Följ med in bland rundade hörn, svängda balkonger och tidlös charm..

BT - 30 minuter sedan

83 år av skomakeri – har varit hyresgäst lika länge som huset är gammalt

Sedan 1936 har Borås kanske trognaste hyresgäst drivit skomakeri i en av lokalerna i markplan. Nuvarande ägaren Jörgen Stålborn har trivts här i 35 år – och lär bli kvar många till. – Jag säger ibland att jag stänger när jag blir pensionär, då har vår familj hyrt i 100 år, säger han..

BT - 45 minuter sedan

Strypt vatten till Ätran oroar fiskevårdsförening

Invånare oroar sig för att låga vattennivåer i Ätran vid Skåpanäs vattenkraftverk kan skada både fiskar och musslor. – Ur miljösynpunkt är detta förfärligt, säger Karin Karlsson från föreningen Östra Frölunda-Mårdaklevs fiskevårdsområde..

BT - 45 minuter sedan

Sverige: Heilande barn bekymmer för Liseberg

Liseberg har mitt under högsäsongen fått problem med att barn gör Hitlerhälsning i åkattraktioner, uppger SVT Nyheter Väst..

BT - 2 timmar sedan

Borås: Exklusiv cykel stals från butiksfönster

Runt 04-tiden natten till onsdag krossades rutorna till en butik i centrala Borås. I skyltfönstret ska det ha stått en cykel värd tiotusentals kronor som stulits..

BT - 3 timmar sedan

En Äsperedsbonde med 42 000 ättlingar

Två tjocka böcker med tiotusentals namn från de senaste 400 åren. Det är resultatet av flera års forskarmöda för att kartlägga alla ättlingar till en bondpojke från Äspered. .

BT - 3 timmar sedan

Invigning av rekordstort evenemang: ”Betyder mycket för staden”

I dag invigs det största internationella arrangemanget som Borås har anordnat – junior-EM i friidrott. Borås stad satsar ungefär fem miljoner kronor på mästerskapet. – Det är bra reklam att få visa upp staden på det här sättet, säger fritids- och folkhälsochef Tommy Jingfors..

BT - 6 timmar sedan

Fredrikson: Hoppet om demokrati är svårt att släcka

Den här sommaren har demonstranterna i Hongkong gång på gång visat att de tänker kämpa för att få behålla sina demokratiska fri- och rättigheter. Men Fastlandskinas tryck hårdnar hela tiden. Kina har lovat Hongkong att respektera det öppna samhället där i femtio år från 1997, det år då Storbritannien överlämnade Hongkong till Kina.

BT - 6 timmar sedan

Borås bryr sig inte om samhällets svagaste

Det saknas kunskap om hur man hanterar personer som har funktionsnedsättningar och är hemlösa, menar insändaren Jag bara undrar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.