DI > Ekonomi

Wednesday, 17 July, 22:27

DI - 12 jul 19 kl. 15:11

USA-börserna ser ut att öppna uppåtTerminerna för de ledande USA-börserna visade smärre uppgångar inför fredagens öppning. Börserna fortsatte att gynnas av duvaktiga uttalanden från Fed-chefen Jerome Powell tidigare i veckan, trots förnyade spänningar i handelskonflikten mellan USA och Kina är investerare optimistiska. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Fed, Jerome Powell, Kina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börserna, serut att , öppnauppåt
DI - 08 jan 18 kl. 15:20

USA-börserna ser ut att inleda lätt nedåt

USA-börserna ser ut att inleda den nya handelsveckan runt oförändrat eller lätt nedåt efter positiv utveckling i fredags.  Vid 15-tiden låg terminen för Dow Jones storbolagsindex omkring oförändrad nivå och terminen för både det bredare S&P 500 och teknikorienterade Nasdaq 100 hade backat 0,1 procent..

DI - 10 jun 19 kl. 15:06

USA-börserna ser ut att öppna på plus

De ledande USA-börserna väntas fortsätta upp när handeln inleds på måndagen. President Donald Trump meddelade under natten mot lördagen att ett avtal mellan USA och Mexiko hade ingåtts. Avtalet innebär att USA nu blåser av hotet om att införa importtullar på 5 procent på alla mexikanska varor, vilka skulle trätt i kraft på måndagen..

DI - 13 jun 19 kl. 15:13

USA-börserna ser ut att öppna med stigande kurser

Terminerna för de ledande USA-börserna pekade mot indexuppgångar i torsdagens öppningshandel, efter nedgångar tidigare i veckan.  .

DI - 04 jan 18 kl. 15:17

USA-börserna väntas öppna uppåt

USA-börserna ser ut att öppna upp på torsdagen. Dow Jones-indexet kommer allt närmre 25.000-strecket när det starka börsmarknadssentimentet håller i sig.

Affärsvärlden - 04 jan 18 kl. 15:24

USA-börserna väntas öppna uppåt

USA-börserna ser ut att öppna upp på torsdagen. Dow Jones-indexet kommer allt närmre 25.000-strecket när det starka börsmarknadssentimentet håller i sig.

DI - 09 jul 19 kl. 15:11

USA-börserna ser ut att öppna i rött

De ledande börserna i New York ser ut att öppna nedåt ånyo på tisdagen, efter att ha sjunkit med 0,5-0,7 procent föregående dag. Investerare inväntar ny vägledning om Feds ränteutsikter när chefen Jerome Powell utfrågas i kongressen på onsdagseftermiddagen. .

Affärsvärlden - 16 aug 17 kl. 15:10

USA-börserna väntas öppna uppåt

USA-börserna ser ut att inleda onsdagen med svagt stigande indexnivåer i väntan på att protokollet från Feds senaste möte publiceras i kväll..

DI - 23 apr 19 kl. 15:15

USA-börserna ser ut att öppna med en mindre uppgång

USA-terminerna låg på lätt plus inför handelsstarten på tisdagen, som är ännu en rapporttät dag. .

DI - 12 maj 15 kl. 15:34

USA-börserna startar i rött

USA-börserna ser ut att starta tisdagen i rött efter gårdagens mindre nedgång. Europabörserna har gått svagt i spåren av utdragna grekförhandlingar vilket förefaller att spilla över på andra sidan Atlanten..

Affärsvärlden - 07 maj 19 kl. 15:13

Ny nedgång väntas på USA-börserna

USA-börserna ser på tisdagen ut att gå mot ännu en dag med fallande noteringar, sedan den amerikanske presidentens toppförhandlare Robert Lighthizer bekräftat att USA avser att höja tullarna på kinesiska varor på fredag..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Alcoa levererar bättre kvartalsresultat än väntat

Den amerikanska aluminiumproducenten Alcoa redovisar ett justerat resultat per aktie på -0,01 dollar för det andra kvartalet 2019..

DI - 15 minuter sedan

IBM ökar vinsten i andra kvartalet

It-jätten IBM redovisar en vinst på 3,17 dollar per aktie, högre än förväntade 3,07 dollar i andra kvartalet..

DI - 15 minuter sedan

Netflix redovisar högre vinst per aktie än väntat

Netflix gjorde en vinst på 60 cent per aktie i andra kvartalet, att jämföra med förväntnignarna på 56 cent, rapporterar CNBC..

DI - 30 minuter sedan

Quiapeg Pharmaceuticals genomför riktad emission på 15 Mkr

Quiapeg Pharmaceuticals har beslutat att genomföra en riktad nyemission av aktier om cirka 3 miljoner kronor, samt en riktad konvertibelemission om cirka 12 miljoner kronor..

DI - 30 minuter sedan

Handelsoro dämpar riskaptiten på Wall Street

De ledande börserna i New York gick mot en stängning på negativt territorium på onsdagskvällen. Fortsatt fokus på Donald Trumps tullskrammel mot Kina och bolagens kvartalsrapporter lyckades inte lyfta börshumöret..

DI - 1 timme sedan

Fler och fler vill resa med SJ – dubblar resultatet

SJ redovisar ett rörelseresultat på 258 miljoner kronor i andra kvartalet, upp från 113 miljoner i samma kvartal året innan. Omsättningen ökade från 1.997 miljoner kronor till 2.

DI - 1 timme sedan

Chockläge när Tesla rapporterar

En kursrusning på 40 procent för elbilstillverkaren Tesla har trissat upp förväntningarna på halvårsrapporten. Men det finns faktiskt ändå goda förutsättningar för rapporten att slå förväntningarna. .

DI - 1 timme sedan

Analytikerna tror att Essity ska stärka marginalerna

Hygien- och hälsobolaget Essity väntas rapportera ännu ett kvartal med stark organisk tillväxt. Samtidigt bör fortsatta nedgångar på kostnadssidan och prishöjningar i försäljningsledet leda till ökade marginaler..

DI - 1 timme sedan

Fed: Blygsam tillväxt – utsikterna positiva trots oro

USA:s ekonomi växte i blygsam takt från mitten av maj till början av juli..

DI - 1 timme sedan

WHO klassar ebolautbrottet som ett internationellt nödläge

Världshälsoorganisationen, (WHO), klassar ebolautbrottet i Kongo-Kinshasa och Uganda som ett internationellt nödläge. Detta efter att ett nytt fall av ebola har upptäckts i Uganda..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.