SR > Kultur

Monday, 22 July, 11:35

SR - 12 jul 19 kl. 15:02

Wallström kommenterar krav på att frige ASAP Rocky"I Sverige är rättsväsendet som hanterar sådana här ärenden", säger Margot Wallström till TT..
Läs mer på SR
Läs mer om:
ASAP Rocky,  sverige, Margot Wallström, TT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wallström, kommenterar, kravpå att , frige, ASAP, Rocky
DN - 16 mar 18 kl. 10:15

Wallström kommenterar mötet med Nordkoreas utrikesminister

Utrikesminister Margot Wallström väntas på fredagsförmiddagen kommentera vad som kommit fram efter de första överläggningarna med den nordkoreanska utrikesministern Ri Yong-Ho..

SR - 16 mar 18 kl. 10:42

Wallström kommenterar Nordkoreamöte

Utrikesminister Margot Wallström (S) ger nu en första kommentar efter att ha träffat Nordkoreas utrikesminister Ri Yong-Ho:.

SVT - 20 feb 17 kl. 12:08

Margot Wallström kommenterar Trumps Sverigeutspel

Utrikesministern kommenterar Trumps Sverigeutspel.

SvD - 12 dec 14 kl. 19:15

Wallström: Snowden har initierat viktig debatt

Utrikesminister Margot Wallström kommenterar nu för första gången debatten kring visselblåsaren Edward Snowden. ”Han har initierat en viktig debatt som handlar om frihet och ansvar”, säger Wallström i en SVT-intervju på fredagen..

SvD - 11 mar 15 kl. 15:45

Wallström: Omöjligt att behålla avtalet

Utrikesminister Margot Wallström kommenterar nu för första gången regeringens beslut att inte förlänga handelsavtalet med Sudiarabien. – Det blev omöjligt att behålla det, konstaterar Wallström-.

Helsingborgs Dagblad - 14 jun 15 kl. 20:57

Wallström kritiserar FN om Kompass

Utrikesminister Margot Wallström kommenterar i en intervju med SVT:s Rapport för första gången FN:s avstängning av den svenske diplomaten Anders Kompass. Förra sommaren lämnade han över en rapport om FN-soldaters misstänkta övergrepp mot barn i Centralafrikanska republiken till franska åklagare, vilket straffades av FN.— Det skadar hela FN:s trovärdighet när sådant här händer.

Sydsvenskan - 14 jun 15 kl. 20:57

Wallström kritiserar FN om Kompass

Utrikesminister Margot Wallström kommenterar i en intervju med SVT:s Rapport för första gången FN:s avstängning av den svenske diplomaten Anders Kompass. Förra sommaren lämnade han över en rapport om FN-soldaters misstänkta övergrepp mot barn i Centralafrikanska republiken till franska åklagare, vilket straffades av FN.— Det skadar hela FN:s trovärdighet när sådant här händer.

DI - 11 mar 15 kl. 16:04

Margot Wallström: Saudiavtalet blev omöjligt att behålla

Margot Wallström kommenterar för första gången varför Saudiavtalet  sades upp. Och hon känner folkets stöd..

UNT - 14 jun 15 kl. 20:56

Wallström kritiserar FN om Kompass

Utrikesminister Margot Wallström kommenterar i en intervju med SVT:s Rapport för första gången FN:s avstängning av den svenske diplomaten Anders Kompass..

SvD - 14 jun 15 kl. 21:07

Wallström kritiserar FN om Kompass

Utrikesminister Margot Wallström kommenterar i en intervju med SVT:s Rapport för första gången FN:s avstängning av den svenske diplomaten Anders Kompass. Förra sommaren lämnade han över en rapport om FN-soldaters misstänkta övergrepp mot barn i Centralafrikanska republiken till franska åklagare, vilket straffades av FN..

Fler nyheter från SR

SR - 5 timmar sedan

Sommartipset: Nick Cave vill svara på dina frågor

Vilka frågor du än går och bär på, ställ dem direkt till rockartisten Nick Cave..

SR - 5 timmar sedan

Sanning och fiktion som en hyllning till dagdrömmen

Vetenskapsmannen Jonas Falck har huvudrollen i utställningen "En avvisad upptäcktsresandes iakttagelser" på Konsthall Norra Kvarken. Ida Rödén följer i hans spår..

SR - I förrgår: 23:33

Häpen lycka över Telemann på VadstenaAkademien

RECENSION. Den mångtusenåriga och alltid lockande berättelsen om Orfeus och Eurydike finns överallt i konsten och i helgen var det dags för en Nordenpremiär på en opera om den här myten. Det är ett verk av Telemann från 1726 som upptäcktes för bara några decennier sedan..

SR - I förrgår: 16:20

Fyra kvinnor försvunna från afghansk orkester

Fyra kvinnor, två vuxna och två tonåringar, saknas från den kvinnliga afghanska orkestern Zohra. De fyra personerna försvann under helgen, efter ett uppträdande på en festival i den slovakiska staden Trencín, nära tjeckiska gränsen..

SR - I förrgår: 15:08

Disney släpper samisk version av Frozen

Ledarna för Samiskt parlamentariskt råd och Samerådet uttrycker att de är oerhört stolta och glada att de samiska barnen kommer att kunna se filmen på sitt modersmål..

SR - I förrgår: 14:06

ASAP Rocky blir kvar i häktet

Efter fredagseftermiddagens häktesförhandlingar i Stockholms tingsrätt förlängs häktningen av den amerikanske rapparen ASAP Rocky..

SR - I förrgår: 13:12

Straffrättsforskaren: "Händelseförloppet är nog inte klarlagt än"

Åklagare vill omhäkta den amerikanske rapparen ASAP Rocky som suttit häktad i Sverige sedan början av juli. Häktesförhandlingarna äger rum just nu..

SR - I förrgår: 12:39

Kulturkrönikan: Det som finns på internet går aldrig att radera

Mordet på den 17-åriga amerikanska flicka som mördades i veckan har väckt starka känslor efter att bilder på hennes döda kropp börjat cirkulera på internet. Kulturredaktions Cecilia Ekman reflekterar över det fruktansvärda mordet som nu finns till beskådning för allmänheten..

SR - I förrgår: 12:39

Toppdiplomat till Sverige för att träffa ASAP Rocky

En amerikansk toppdiplomat besöker Sverige med anledning av häktade artisten ASAP Rocky..

SR - 19 jul 19 kl. 09:35

Åklagare vill omhäkta Asap Rocky

Den amerikanske artisten Asap Rocky kan bli kvar i häktet ytterligare en knapp vecka..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.