Sydsvenskan > Opinion

Friday, 19 July, 07:45

Sydsvenskan - 12 jul 19 kl. 15:04

Nygammalt stöd knuffar unga in på bomarknadenJanuariöverenskommelsen mellan S, MP, C och L innebär att investeringsstödet för byggandet av nya hyresrätter återinförs. Nu föreslår finansdepartementet att stödet ska riktas till bostadsbolag som fokuserar på unga vuxna och utsatta grupper som behöver.
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nygammalt, stöd, knuffar, ungain på , bomarknaden
Helsingborgs Dagblad - 12 jul 19 kl. 15:04

Nygammalt stöd knuffar unga in på bomarknaden

Januariöverenskommelsen mellan S, MP, C och L innebär att investeringsstödet för byggandet av nya hyresrätter återinförs. Nu föreslår finansdepartementet att stödet ska riktas till bostadsbolag som fokuserar på unga vuxna och utsatta grupper som behöver.

Sydöstran - 12 jul 19 kl. 15:04

Nygammalt stöd knuffar unga in på bomarknaden

SmålandsPosten - 12 jul 19 kl. 15:04

Nygammalt stöd knuffar unga in på bomarknaden

Barometern - 12 jul 19 kl. 15:04

Nygammalt stöd knuffar unga in på bomarknaden

Blekinge Läns tidning - 12 jul 19 kl. 15:04

Nygammalt stöd knuffar unga in på bomarknaden

Kristianstadsbladet - 12 jul 19 kl. 15:04

Nygammalt stöd knuffar unga in på bomarknaden

GöteborgsPosten - 12 jul 19 kl. 15:04

Nygammalt stöd knuffar unga in på bomarknaden

Januariöverenskommelsen mellan S, MP, C och L innebär att investeringsstödet för byggandet av nya hyresrätter återinförs..

BT - 03 feb 13 kl. 12:31

Unga med stora planer på provmässa

Elever från Marks gymnasium visade sina uppfinningar på provmässa i Mark. Intresset för UF-företag sprider sig till fler klasser. ?

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Minnesord om Ella Cerwin

Ella Cerwin, Helsingborg, har avlidit i en ålder av 90 år..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Pressade banker – dags att omförhandla bolån

Den hårdnande konkurrensen om bolånen pressar storbankerna som under rapportsläppen vittnat om krympande marginaler och fallande vinster. Vinnare är bankkunderna – som nu uppmanas att utnyttja en allt bättre förhandlingsposition. Storbankerna står förvi.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Unikt möte för Israel och Bahrain

Israels utrikesminister Israel Katz har mött sin bahrainska motsvarighet Khalid bin Ahmed al-Khalifa i Washington DC. Länderna saknar diplomatiska relationer, men gemensam oro kring Iran har fört Israel närmare en del Gulfstater på senare år. Katz skriv.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Anlagd brand på förskola

Polisen utreder en anlagd brand på en förskola i Östersund, där det slagit ut öppna lågor från vinden. Efter att ha larmats till platsen strax efter halv ett konstaterades att det inte kan ha handlat om en olycka och händelsen rubriceras som grov mordbr.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Magufuli beordrar fängelsebättring

Tanzanias president John Magufuli är beklämd över situationen i landets fängelser, som är överfyllda och där allt för många väntar på obestämd tid på rättegång. – Jag har beordrat justitiedepartementet och andra relevanta organ att besöka alla fängelser.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Svagt uppåt på Wall Street

Flera av de ledande indexen på de amerikanska börserna steg under torsdagen. Både S&P 500 och Nasdaqs kompositindex stängde på plus. Tobaksbolaget Philip Morris steg drygt åtta procent sedan bolaget presenterat en positiv rapport.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Molntjänst lyfter Microsoft

Microsoft rapporterar en större ökning i omsättning andra kvartalet än vad analytikerna väntat sig. Framför allt lyfts it-företaget av dess molntjänst Azure. Den totala omsättningen steg till 33,7 miljarder dollar, en ökning med 12 procent, jämfört med.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

USA uppmanar Saudiarabien att frige bloggare

USA:s vicepresident Mike Pence uppmanar Saudiarabien att frige bloggaren Raif Badawi. Han fängslades efter att ha påståtts smäda islam, och har även piskats offentligt. Pences utspel kom vid en konferens för religionsfrihet i Washington.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Woods fiasko – kan missa kvalgränsen

De som ifrågasatte Tiger Woods uppladdning inför British Open fick rätt. Den amerikanske golflegendaren var helt ur slag under den inledande rundan på Royal Portrush och riskerar att missa kvalgränsen i årets sista herrmajor, som leds av landsmannen JB.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Polisen vill införa ansiktsigenkänning

Ett datorprogram känner igen och matchar ansikten på misstänkta, från exempelvis övervakningskameror, med personer i polisens register. Efter att ha testat tekniken under våren vill nu polisen att ansiktsigenkänning ska användas permanent, rapporterar T.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.