GT > Nyheter

Friday, 19 July, 07:46

GT - 12 jul 19 kl. 15:03

Stopp i spårvagnstrafiken efter vagnhaveriDet är för närvarande stopp i spårvagnstrafiken från Marklandsgatan i riktning mot Frölunda. Flera linjer påverkas och förseningar är att vänta, skriver GP..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Marklandsgatan, Frölunda, GP

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stoppi , spårvagnstrafikenefter , vagnhaveri
GT - 27 apr 19 kl. 09:20

Stopp i spårvagnstrafiken efter vagnhaveri

Ett vagnhaveri orsakar stopp i spårvagnstrafiken vid Marklandsgatan i Göteborg, skriver Göteborgs-Posten.Flera linjer påverkas..

Expressen - 15 maj 18 kl. 15:55

Stopp i spårvagnstrafiken i centrala Göteborg

På grund av ett fordonsfel är det stopp i spårvagnstrafiken vid Kungsportsplatsen i centrala Göteborg. Spårvagnstrafiken är inställd på följande sträckor: Kungsportsplatsen till Vasaplatsen/Vasa Viktoriagatan,  Brunnsparken till Berzeliigatan och Kapellplatsen samt Lilla Bommen till Korsvägen och Kapellplatsen..

GöteborgsPosten - 18 okt 18 kl. 18:04

Stopp längs fyra linjer i spårvagnstrafiken

Ett sjukdomsfall orsakar just nu stopp i spårvagnstrafiken längs linje 5, 6, 10 och 13. – En passagerare är sjuk eller mår inte bra och det är stopp i väntan på ambulans, säger Camilla Kaneflo på Västtrafik..

GT - 31 maj 19 kl. 21:48

Stopp i spårvagnstrafiken – kontaktledningsfel

På fredagskvällen är det stopp i spårvagnstrafiken för linjerna 3, 9 och 11 på grund av ett kontaktledningsfel, uppger Västtrafik. Linje 11 kör inte på sträckan Sandarna till Masthuggstorget och för linje 3 och 9 stopp från Godhemsgatan i båda riktningar. Det finns i nuläget ingen prognos..

GöteborgsPosten - 30 maj 12 kl. 15:52

Stopp i spårvagnstrafiken vid Hjällbo

Det är stopp i spårvagnstrafiken vid Hjällbo i riktning mot centrum. Det berör linje 4, 8 och 9..

GöteborgsPosten - 02 aug 12 kl. 10:10

Stopp i spårvagnstrafiken

Vid tiotiden inleddes ett stopp i spårvagnstrafiken i Bergsjön..

GöteborgsPosten - 11 sep 12 kl. 17:52

Stopp i spårvagnstrafiken

Det är stopp i spårvagnstrafiken vid Runstavsgatan mot Kortedala och Bergsjön. Anledningen är ett vagnfel..

GöteborgsPosten - 25 aug 13 kl. 12:52

Stopp i spårvagnstrafiken undanröjt

12.44 Länsmansgården Stort stopp i spårvagnstrafiken på Hisingen..

GöteborgsPosten - 08 apr 14 kl. 16:07

Stopp i spårvagnstrafiken vid Botaniska

Det blev stopp i spårvagnstrafiken vid Botaniska Trädgården. Fyra linjer berördes..

GöteborgsPosten - 27 maj 14 kl. 16:48

Stopp i spårvagnstrafiken vid Nordstan

Det är stopp i spårvagnstrafiken åt båda håll efter en smitningsolycka mellan personbil och spårvagn. Oklart hur länge trafiken kommer stå stilla..

Fler nyheter från GT

GT - 45 minuter sedan

Polis jagar tjuvar efter kassaskåpsstöld

Tre maskerade gärningsmän har stulit ett kassaskåp ur en Ica-butik i Grundsund.Gärningsmännen fångades på övervakningskameror innan de flydde platsen med stöldgodset och söks nu av polis.– Det var en hel del pengar i det där kassaskåpet, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen i region Väst..

GT - 2 timmar sedan

Skicka svenska astronauter till Mars under 2030-talet

I morgon är det ett halvt århundrade sedan människan först landade på månen. Sverige bör ha som mål att landa en svensk på Mars under 2030-talet. Tyvärr tappar Sverige som rymdnation fart, med regeringens goda minne, skriver Liberalernas utbildningspolitiska talesperson Roger Haddad..

GT - 9 timmar sedan

Kommun avråder: Bada inte i sjön

Skövde kommun avråder från bad i Boulognersjön, skriver de på sin hemsida.Orsaken är förhöjda halter av bakterier i sjön..

GT - 11 timmar sedan

Blåvitt-talangen om Gothia: ”Var magiskt”

Noah Alexandersson, 17, har haft två minnesvärda somrar på följd.I fjol spelade han Gothia cup final med Blåvitt – och i år skrev han A-lagskontrakt med klubben.– Det har rullat på som det ska, så det känns skönt, säger 17-åringen..

GT - 11 timmar sedan

Fräcka stölden – mot företagaren Kjell, 55

Egenföretagaren Kjell Nordtvedt, 55, var borta från firmabilen i tre minuter.Då slog tjuvarna till.När han kom tillbaka var bilen innehållande verktyg för 150 000 kronor borta.

GT - 14 timmar sedan

Fyra omhäktas för midsommarmord

En man i 60-årsåldern hittades död i Hässleholmen i Borås på midsommar och polisen misstänker att han har blivit mördad.Fyra personer har sedan tidigare suttit häktade, misstänkt för att ha bragt mannen om livet.Nu begär åklagaren att de ska omhäktas, skriver BT..

GT - 14 timmar sedan

Efter rånmordet – S vill skärpa straff

En man i 20-årsåldern rånmördades på Hisingen natten mot onsdag.Två män, 21 år gamla, och en kvinna under 18, sitter anhållna misstänkta för brottet.Nu kan straffet för brott mot knivlagen kan skärpas, säger justitieminister Morgan Johansson, S, under en pressträff på torsdagen..

GT - 15 timmar sedan

Därför är det rekordmånga utländska domare i Gothia

Gothia cup är världens största ungdomsturnering med lag från 75 länder.Den prägeln vill Gothia cup även sätta på domarkåren.I år är det rekordmånga utländska domare – 512 domare från 22 länder.

GT - 15 timmar sedan

Fallens dagar har jubileum: firar 60

Stadsfestivalen ”Fallens dagar” har funnits sedan 1959.I år firar den 60 år.Flera namnstarka artister kommer att uppträda – vid sidan av de populära fallpåsläppen.

GT - 18 timmar sedan

Stopp i tågtrafiken mellan Göteborg och Stockholm

Det är totalstopp i tågtrafiken mellan Göteborg och Stockholm.Anledningen är att man misstänker att en olycka kan ha inträffat i närheten av Skövde.– Vi behöver göra en avsyning av banan, på grund av en misstänkt olycka, säger Joanna Ljunggren, presskommunikatör på Trafikverket..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.