Sydsvenskan > Opinion

Tuesday, 23 July, 15:58

Sydsvenskan - 12 jul 19 kl. 14:54

Asap Rockys häktesmeny serveras i StockholmAsap Rockys kosthållning i Kronobergshäktet i Stockholm har blivit en snackis de senaste dagarna. Efter att amerikanska medier rapporterat om "oätlig mat" plockade Aftonbladet fram menyn från häktet och berättade vad den amerikanska artisten serveras un.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Rockys, Stockholm, Kronobergshäktet, Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Asap, Rockys, häktesmeny, serverasi , Stockholm
Helsingborgs Dagblad - 12 jul 19 kl. 14:54

Asap Rockys häktesmeny serveras i Stockholm

Asap Rockys kosthållning i Kronobergshäktet i Stockholm har blivit en snackis de senaste dagarna. Efter att amerikanska medier rapporterat om "oätlig mat" plockade Aftonbladet fram menyn från häktet och berättade vad den amerikanska artisten serveras un.

GöteborgsPosten - 12 jul 19 kl. 14:55

Asap Rockys häktesmeny serveras i Stockholm

Asap Rockys kosthållning i Kronobergshäktet i Stockholm har blivit en snackis de senaste dagarna. Efter att amerikanska medier rapporterat om "oätlig mat" plockade Aftonbladet fram menyn från häktet och berättade vad den amerikanska artisten serveras under veckan..

UNT - 12 jul 19 kl. 14:54

Asap Rockys häktesmeny serveras i Stockholm

Asap Rockys kosthållning i Kronobergshäktet i Stockholm har blivit en snackis de senaste dagarna..

Blekinge Läns tidning - 12 jul 19 kl. 14:54

Asap Rockys häktesmeny serveras i Stockholm

Barometern - 12 jul 19 kl. 14:54

Asap Rockys häktesmeny serveras i Stockholm

SmålandsPosten - 12 jul 19 kl. 14:54

Asap Rockys häktesmeny serveras i Stockholm

Sydöstran - 12 jul 19 kl. 14:54

Asap Rockys häktesmeny serveras i Stockholm

Kristianstadsbladet - 12 jul 19 kl. 14:54

Asap Rockys häktesmeny serveras i Stockholm

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Man häktad för försök till människorov

En man har häktats för att ha försökt dra in en tioårig flicka i en bil på Ekerö. Han är nu misstänkt för försök till människorov. Händelsen inträffade på Ekerö utanför Stockholm den 26 juni i år.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Barn utreds efter mord i Rågsved

I början av juni hittades en kvinna svårt skadad i en lägenhet i Rågsved i södra Stockholm. Kvinnan avled senare av sina skador. Enligt ett pressmeddelande från Åklagarmyndigheten har nu en utredning enligt lagen om unga lagöverträdare inletts.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Sernekes skryt är en marxistisk guldgruva

Lärorikt om den rika företagaren som vill sänka sina arbetares löner..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Singelolycka nordväst om Flyinge

Det har inträffat en singelolycka på väg 104 söder om trafikplats Gårstånga, strax nordväst om Flyinge..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Midsona köper sydeuropeisk eko-aktör

Livsmedels- och naturläkemedelskoncernen Midsona avser köpa det fransk-spanska bolaget Alimentation Santé, en aktör inom ekologiska och växtbaserade livsmedel. Förvärvet beskrivs som en strategiskt viktig plattform för Midsonas europeiska expansion, enl.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

SMHI varslar om höga temperaturer

Ett högtryck har dragit in över Sverige och SMHI har nu utfärdat meddelande om att temperaturerna på de flesta håll i landet kommer att ligga över 26 grader de kommande dagarna. Närmare helgen kan hettan öka och termometrarna pressas upp till 30 grader..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Husen blir kvar efter Linköpingsexplosionen

Den kraftiga explosionen i centrala Linköping den 7 juni orsakade stora skador på flera bostadshus. Fasader, fönster och balkonger förstördes och fastighetsägaren befarade att husen blivit så illa skadade att de skulle behöva rivas. Men fastighetsägaren.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Mobilt team ska fånga upp hemmasittare

Tusentals elever i Sverige går inte till skolan. Problemen med hemmasittare har uppmärksammats på senare tid, och många kommuner kämpar med att hitta lösningar för att komma åt problemet. I Malmö startar i höst ett mobilt team som ska få bukt med frånva.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Bättre än väntat av UBS

Den schweiziska storbanken UBS går bättre än väntat. Under andra kvartalet i år gjorde banken en nettovinst på 1,4 miljarder dollar. Vinstökningen på 1 procent kan jämföras med snittet bland analytiker i bankens sammanställning av prognoser, som pekade.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

”Old town road” tangerar listrekord

För ett år sedan var det inte många som kände till 20-årige rapparen Lil Nas X, eller Montero Lamar Hill, som han egentligen heter. Nu är hans låt "Old town road", som mixar rap och country, på väg att bli den låt som toppat amerikanska Billboards prest.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.