Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Wednesday, 17 July, 10:37

Trelleborgs Allehanda - 12 jul 19 kl. 13:34

Vet regeringen om att den regerar?Sverige har problem med gängkriminalitet, vårdköer, personalbrist i välfärden, stök i utanförskapsområden, krisande kommuner osv. Men S och MP duttar med plastförbud och rökförbud, skjuter beslut fram i tiden och drömmer om familjevecka. Skärp er!.
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
MP

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vet, regeringenom att den , regerar
Kristianstadsbladet - 12 jul 19 kl. 13:34

Vet regeringen om att den regerar?

Sverige har problem med gängkriminalitet, vårdköer, personalbrist i välfärden, stök i utanförskapsområden, krisande kommuner osv. Men S och MP duttar med plastförbud och rökförbud, skjuter beslut fram i tiden och drömmer om familjevecka. Skärp er!.

HBL - 04 apr 13 kl. 15:47

Regeringen gav nya besked om dividendskatten

Regeringen har kommit överens om korrigeringarna av dividendbeskattningen. För förmögnare företag skärps beskattningen.Den omtvistade beskattningen på dividender fick regeringen att skyndsamt komma överens om preciseringar till de beslut som fattades under budgetramförhandlingen för ett par veckor sedan.

Kristianstadsbladet - 03 okt 16 kl. 14:20

Nils-Eric Sandberg: Vet regeringen vad den gör?

Nyligen lämnade finansministern sin budgetproposition till riksdagen. Jag lyssnade på budgetdebatten och förlorade mitt återstående hopp om mänskligheten..

Regeringen - 14 okt 13 kl. 08:00

Regeringens nyhetsbrev: Regeringen satsar på att öka bostadsbyggandet

Det behövs fler bostäder i Sverige. Därför arbetar regeringen intensivt med att göra det lättare att bygga fler bostäder. Bland annat genom att begränsa kommunernas möjligheter att ställa egna tekniska särkrav utöver Boverkets byggregler.

Regeringen - 13 okt 11 kl. 11:50

Regeringen höjer ambitionsnivån - Östersjöregionen ska bli förebild i EU

Regeringen beslutade på torsdagen att ge samtliga 21 länsstyrelser och 34 myndigheter i uppdrag att aktivt arbeta med Östersjöfrågorna. Regeringen inrättar även ett myndighetsnätverk för genomförande av EU:s Östersjöstrategi som ska ledas av Tillväxtverket.- Beslutet idag är en ambitionshöjning från regeringen sida när det gäller förbättrad havsmiljö, stark och hållbar tillväxt, minskade ekonomiska klyftor och en minskad gränsöverskridande brottslighet i hela Östersjöregionen.

Regeringen - 22 dec 11 kl. 13:24

Regeringen inför supermiljöbilspremien

Regeringen inför en supermiljöbilspremie från och med 1 januari 2012 till och med 31 december 2014. Regeringen satsar 200 miljoner kronor för att uppmuntra bilköpare att välja de bästa miljöalternativen. Syftet med premien är att teknikneutralt stimulera marknadsintroduktionen av de mest miljövänliga bilarna och därmed närma sig målet om en fossiloberoende fordonsflotta 2030.

Regeringen - 13 mar 14 kl. 19:26

Regeringen presenterar satsningar på sommarskola

Regeringen vill öka kunskapsinriktningen i skolan. Med en utbildning av hög kvalitet kan fler elever nå målen och få en god grund att stå på inför kommande studier och arbete. Det handlar om investeringar för elevernas skull, men också för jobbens skull.

Regeringen - 22 mar 16 kl. 12:30

Redogörelse för behandlingen av riksdagens skrivelser till regeringen

I skrivelsen lämnar regeringen en redovisning av vilka åtgärder regeringen har vidtagit med anledning av de riksdagsbeslut som meddelats i riksdagens skrivelser till regeringen. Redogörelsen omfattar huvudsakligen regeringsbeslut under tiden 1 januari–31 december 2015. Dessutom lämnar regeringen vissa uppgifter om antalet gällande författningar..

Regeringen - 22 mar 17 kl. 08:59

Riksdagens skrivelser till regeringen – åtgärder under 2016

I skrivelsen lämnar regeringen en redovisning av vilka åtgärder regeringen har vidtagit med anledning av de riksdagsskrivelser som överlämnats till regeringen. Redovisningen omfattar huvudsakligen åtgärder under tiden 1 januari–31 december 2016. Dessutom lämnar regeringen vissa uppgifter om antalet gällande författningar..

Regeringen - 13 mar 18 kl. 16:11

Riksdagens skrivelser till regeringen – åtgärder under 2017

I skrivelsen lämnar regeringen en redovisning av vilka åtgärder regeringen har vidtagit med anledning av de riksdagsskrivelser som överlämnats till regeringen. Redovisningen omfattar huvudsakligen åtgärder under tiden 1 januari–31 december 2017. Dessutom lämnar regeringen vissa uppgifter om antalet gällande författningar..

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 15 minuter sedan

Rivningshot mot två av Trelleborgs äldsta byggnader

Gamla byggnader rör upp känslor. Heimstaden vill förnya och förtäta, men meningsmotståndare anser att magasinen har ett stort historiskt värde. .

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Brott: Fick tingsrättskallelse – okänd har skrivit sig på adressen

En man har gjort en polisanmälan om folkbokföringsbrott, efter att han fått hem brev från Malmö tingsrätt. Det visade sig att en okänd person folkbokfört sig på hans bostad..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Miljöchefen: ”Det har skett miljöfarliga utsläpp”

Efter att det infekterade ärendet med återvinningsverksamheten utanför Anderslöv lades ned i april i år framkommer nu nya problem. Kommunen har hittat en annan fastighet som företagaren äger där det kommunala spillvattnet ska ha förorenats..

Trelleborgs Allehanda - 12 timmar sedan

Tullen: Tre gripna för narkotikasmuggling

Två kvinnor och en man sitter anhållna i Trelleborg. Alla tre greps av tullen vid ett beslag tidigt under tisdagen..

Trelleborgs Allehanda - 15 timmar sedan

Kiviks marknad: Hoppborg kollapsade – fyra barn till sjukhus

En hoppborg på Kiviks marknad har kollapsat. Fyra barn är transporterade till sjukhus..

Trelleborgs Allehanda - 15 timmar sedan

Tv: Bästa tipsen för att klara sommaren

Smältande glass, varmt vatten och stulen mobil. Sommaren och värmen har sina baksidor. Kolla in de här tipsen!

Trelleborgs Allehanda - 17 timmar sedan

Neas pekfinger går inte att rädda

I förra veckan skrev TA och berättade om den fyraårige trelleborgsflickan Nea, som skadade sig allvarligt på en rutschkana, när hon besökte Stadsparken i Lund. Familjen har fått beskedet att fingret inte kommer att kunna räddas..

Trelleborgs Allehanda - 17 timmar sedan

FC Trelleborg har gjort klart med ny tränare

FC Trelleborg har gjort klart med en ny huvudtränare. Trelleborgaren Malik Sesay tar över huvudansvaret, med målet att rädda division 3-kontraktet. ”Vi bedömer att han är erfaren, har pondus och kan ge gruppen mycket energi”, säger Roger Carlsson från FC Trelleborgs styrelses fotbollsutskott..

Trelleborgs Allehanda - 19 timmar sedan

Sommarträning: I zumba finns inget rätt eller fel

”Zumba är dansglädje och gemenskap”, säger Frida Ekberg Bennecir. Zumba är en dansant träningsform med musik och rytmer från Latinamerika..

Trelleborgs Allehanda - 19 timmar sedan

Polisen: Okänd spände snöre över väg på koloniområde

Under måndagen upptäcktes att någon spänt ett nylonsnöre över en grusväg till ett koloniområde i Trelleborg. Händelsen har polisanmälts som framkallande av fara för annan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.