Cornucopia > Ekonomi

Friday, 19 July, 22:49

Cornucopia - 12 jul 19 kl. 14:43

Auktion signerad Fallet nummer 1/10Dags att dra igång årets auktioner av signerade och numrerade böcker av min nästa roman Fallet, som kommer ut i handeln den sista juli. Nedan hittar du den första auktionen av signerat exemplar 1/10.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Fallet, Lars Wilderäng, Stockholm, Breaking Bad, Pulp Fiction, Swish, Utropspris, SEK, Gamla Stans Bokhandel, Göteborg, Akademibokhandeln, Center Syd, Malmö, Lund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Auktion, signerad, Fallet, nummer, 1/10
Cornucopia - 16 jul 19 kl. 13:57

Halvtimme kvar på auktion av Fallet nummer 2/10 - femte auktionen ute

Det är nu en timme kvar på auktionen av min nya roman Fallet, signerad och numrerad 1/10. Aktuellt bud i skrivande stund är 621:- SEK. Auktion 5/10 finns nu också ute.

Cornucopia - 16 jul 15 kl. 17:15

Auktion signerad Stjärnfall nummer 1/10

Om elva dagar släpps min nästa roman Stjärnfall, uppföljaren till Stjärnklart. Det är alltså dags för de sedvanliga tio auktionerna av numrerade och signerade exemplar av boken.

Här hittar ni auktion av exemplar 1/10, som löper till den 19:e juli klockan 20:00.

Cornucopia - 17 jul 15 kl. 17:18

Fredagsmys: Auktion signerad Stjärnfall nummer 2/10

Dags för lite fredagsmys. Om elva dagar släpps min nästa roman Stjärnfall, uppföljaren till Stjärnklart. Det är alltså dags för de sedvanliga tio auktionerna av numrerade och signerade exemplar av boken.

Cornucopia - 18 jul 15 kl. 18:01

Auktion signerad Stjärnfall nummer 3/10

Om tio dagar släpps min nästa roman Stjärnfall, uppföljaren till Stjärnklart. Här är tredje auktionen av signerade och numrerade exemplar av boken.

Här hittar ni auktion av exemplar 3/10, som löper till den 21:e juli klockan 20:00.

Cornucopia - 19 jul 15 kl. 18:07

Auktion signerad Stjärnfall nummer 4/10

Om nio dagar släpps min nästa roman Stjärnfall, uppföljaren till Stjärnklart. Här är fjärde auktionen av signerade och numrerade exemplar av boken. Det är nu mindre än två timmar kvar på auktionen av det första exemplaret 1/10, med aktuellt bud på 3 716:- SEK.

Cornucopia - 20 jul 15 kl. 18:29

Auktion signerad Stjärnfall nummer 5/10

Om nio dagar släpps min nästa roman Stjärnfall, uppföljaren till Stjärnklart. Här är fjärde auktionen av signerade och numrerade exemplar av boken. Det är nu mindre än en och en halv timme kvar på auktionen av exemplar 2/10, med aktuellt bud på 2 184:- SEK.

Cornucopia - 21 jul 15 kl. 18:16

Auktion signerad Stjärnfall nummer 6/10

Om nio dagar släpps min nästa roman Stjärnfall, uppföljaren till Stjärnklart. Här är sjätte auktionen av signerade och numrerade exemplar av boken. Det är nu mindre än två timmar kvar på auktionen av exemplar 3/10, med aktuellt bud på 2 184:- SEK.

Cornucopia - 22 jul 15 kl. 18:13

Auktion signerad Stjärnfall nummer 7/10

Om nio dagar släpps min nästa roman Stjärnfall, uppföljaren till Stjärnklart. Här är sjune3 auktionen av signerade och numrerade exemplar av boken. Det är nu mindre än två timmar kvar på auktionen av exemplar 4/10, med aktuellt bud på 1 025:- SEK.

Cornucopia - 23 jul 15 kl. 19:00

Auktion signerad Stjärnfall nummer 8/10

På tisdag släpps min nästa roman Stjärnfall, uppföljaren till Stjärnklart. Här är åttonde auktionen av signerade och numrerade exemplar av boken. Det är nu exakt en timme kvar på auktionen av exemplar 5/10, med aktuellt bud på 915:- SEK.

Cornucopia - 24 jul 15 kl. 19:00

Auktion signerad Stjärnfall nummer 9/10

På tisdag släpps min nästa roman Stjärnfall, uppföljaren till Stjärnklart. Här är nionde auktionen av signerade och numrerade exemplar av boken. Det är nu exakt en timme kvar på auktionen av exemplar 6/10, med aktuellt bud på 915:- SEK.

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 2 timmar sedan

BREAKING: Stena-tankfartyg uppges kapat av Iran

Enligt olika mediauppgifter har Iran kapat det brittiskflaggade tankfartyget Stena Impero. På Marine Traffic syns tydligt hur fartyget skarpt har avvikit från sin kurs genom farleden Hormuz-sundet och in på Iranskt territorialvatten.
Inte Stena Impero.

Cornucopia - 7 timmar sedan

Fredagsmys: Därför klär crossfit (tm)-ledare i svart

Crossfit är ett varumärke ägt av Crossfit Inc.
"Åh, gör vad du vill med mig!" - alla crossfittare någonsinDags för lite härligt fredagsmys igen.

Cornucopia - 8 timmar sedan

En halvtimme kvar på Fallet numrerad auktion 5/10

Det är nu tio minuter kvar på auktionen av min nya roman Fallet, signerad och numrerad 5/10. Aktuellt bud i skrivande stund är 375:- SEK. Auktion 9/10 finns nu också ute.

Cornucopia - 10 timmar sedan

Kazakhstan-regimen inför eget rotcertifikat - avlyssnar krypterad Internet

Diktaturen i Kazakhstan har infört krav på att alla i landet installerar ett statlig rotcertifikat för krypterad trafik över HTTPS och SSL. Det innebär att regimen via en man-in-the-middle-attack (MITM) kan avlyssna krypterad trafik i landet, men också att de kan göra detta i resten av världen vid nättillgång och om andra installerar detta rot-certifikat.
Den här bloggens grundläggande certifikatinformation.

Cornucopia - 12 timmar sedan

Hus i Partille för dig med god litterär- och vinsmak

Har du inte bara god litterär smak, utan också en ypperlig känsla för bra vin? Då finns bostaden för dig till salu i Partille just nu.
Ett boende.

Cornucopia - 15 timmar sedan

Nytt prisrekord för guld - högsta silverpriset sedan 2017

Guldpriset i SEK per gram nådde i natt nytt prisekord. Även silverpriset har börjat röra på sig och är nu det högsta sedan 2017.Silvertacka.

Cornucopia - Igår: 15:38

Valueguard: Säsongsmässigt prisras för villor - sämsta någonsin för en storstad - starkt för lägenheter

Valueguards kvalitetsjusterade prisstatistik visar på ett säsongsmässigt ordentligt ras för villor - allra värst i storstäderna - medan lägenheter steg både i absoluta tal och säsongsmässigt. I en av våra storstäder var raset för villapriserna det största någonsin för juni månad. Grafer nedan.

Cornucopia - Igår: 14:18

Tio minuter kvar på auktion Fallet numererad 4/210

Det är nu tio minuter kvar på auktionen av min nya roman Fallet, signerad och numrerad 4/10. Aktuellt bud i skrivande stund är 310:- SEK. Auktion 8/10 finns nu också ute.

Cornucopia - Igår: 13:47

EU har valt ny regeringschef

EU-kommissionen har valt en ny ordförande, eller om man så vill regeringschef. Det handlar om den tidigare tyska försvarsministern von der Leyen. En försök av liknelse över EU:s politiska struktur följer.

Cornucopia - Igår: 09:28

Ryska FaceApp får fullständiga rättigheter till dina bilder och data

De senaste dagarna har den S:t Petersburg-baserade ryska appen FaceApp fått stor spridning i sociala medier tack vare nya algoritmer för att främst åldra folk på bild. Få läser användarvillkoren, som bland annat ger ett oåterkallelig rätt för bolaget Wireless Lab att använda dina bilder och data för all framtid, inklusive lämna detta vidare till tredje part (=Kremldiktaturen).
Bloggaren åldrad med +30 år och skägg i Faceapp.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.