DI > Ekonomi

Tuesday, 16 July, 19:02

DI - 12 jul 19 kl. 14:42

Oscar Properties får godkännande att sälja byggnaderBostadsutvecklaren Oscar Properties dotterbolag Nackahusen har fått godkänt till försäljning av vissa kommersiella byggnader från sina obligationsinnehavare..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Properties, Oscar Properties, Nackahusen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oscar, Propertiesfår , godkännandeatt , sälja, byggnader
PrivataAffärer - 19 sep 18 kl. 18:38

Oscar Properties grundare säljer alla preferensaktier

Det innebär en rabatt på 2,4 procent jämfört med att Oscar Holdings preferensaktie stängde vid 186:50 kronor på onsdagen. Försäljningen har skett via bolaget Parkgate som är bolaget genom vilket Oscar Engelbert äger aktier i Oscar Properties. Oscar Engelberts innehav av stamaktier, via Parkgate, motsvarande drygt 40 procent av kapitalet i Oscar Properties, berörs dock inte av transaktionen.

DI - 29 okt 13 kl. 17:52

Kursraket efter besked om FDA:s godkännande

Läkemedelsföretaget Biolight har fått det amerikanska läkemedelsverket FDA:s godkännande att sälja bolagets medicintekniska utrustning på den amerikanska marknaden..

DI - 18 apr 19 kl. 21:50

Tencent får godkännande för Kina-försäljning

Tencent har fått ett godkännande som öppnar för att få börja sälja Nintendo Switch i Kina. .

PrivataAffärer - 14 dec 18 kl. 11:08

Hernhag: Tre spännande tillväxtcase

Boktips: Just nu finns Marcus Hernhags fyra aktieböcker att köpa i vår butik. Klicka här för att komma till bokhandeln. Olof: Hej Marcus.

PrivataAffärer - 31 aug 18 kl. 11:31

Aktiechatten: Hernhag avslöjar när det är dags att sälja

Cissi: Hej! Hur tänker du kring viktning av din portfölj? Har du någon maximal nivå där du börjar sälja av?

Trelleborgs Allehanda - 06 feb 14 kl. 08:00

Kommunen vill inte godkänna Sotab

Räddningschefen vill inte godkänna att Sotab, kommunens tidigare sotningsentreprenör, sotar hos fastighetsägare som ansökt om egensotning. Nu har ett 50-tal fastighetsägare överklagat sina beslut till länsstyrelsen. Anders Carlsson, som driver Söderslätts Sotab, känner sig motarbetad av kommunen.

PrivataAffärer - 29 nov 18 kl. 13:17

Spännande framtid för Elekta

Medicintekniska bolaget Elekta har slitit sina aktieägare mellan hopp och förtvivlan under senare år – och aktien har upplevt stora svängningar. Den som tajmat sina köp rätt har kunnat göra goda vinster, men om det blivit fel tidpunkt för köpen så har förlusterna blivit stora även om de naturligtvis kan vara orealiserade än så länge. I år har optimismen varit stor eftersom bolaget har fått fram nya produkter och först och främst fått ett godkännande i Europa för Unity där de stora förhoppningarna finns för framtiden.

Expressen - 28 jul 16 kl. 15:19

VW:s plan godkänns av domare – ska byta ut bilarna i USA

I juni nådde Volkswagen en överenskommelse med de amerikanska kunderna. Nu har den fått ett preliminärt godkännande av en domare i Kalifornien. Kunderna kan nu välja att sälja tillbaka sin bil eller behålla den och få utsläppsmodifiering..

TA - 25 sep 14 kl. 12:29

Atria planerar att sälja Falbygdens


Atria har inlett förhandlingar om att sälja sin ostverksamhet i Sverige, som bland annat innefattar en produktionsanläggning i Falköping och varumärket Falbygdens, enligt ett pressmeddelande.Ostaffärsverksamheten omsätter cirka 50 miljoner euro per år, motsvarande omkring 460 miljoner kronor. Förhandlingarna pågår, och affären är villkorad av godkännande från Konkurrensverket..

Kristianstadsbladet - 25 sep 14 kl. 12:29

Atria planerar att sälja Falbygdens


Atria har inlett förhandlingar om att sälja sin ostverksamhet i Sverige, som bland annat innefattar en produktionsanläggning i Falköping och varumärket Falbygdens, enligt ett pressmeddelande.Ostaffärsverksamheten omsätter cirka 50 miljoner euro per år, motsvarande omkring 460 miljoner kronor. Förhandlingarna pågår, och affären är villkorad av godkännande från Konkurrensverket..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Blue Apron rusar över 50 procent efter Beyond Meat-avtal

Amerikanska Blue Apron, vars verksamhet är hemleveranser av mat, har tecknat avtal med det kaliforniska köttsubstitutbolaget Beyond Meat. Blue Aprons aktie rusar med över 50 procent på Wall Street..

DI - 15 minuter sedan

Sobi återköper C-aktier

Styrelsen för Sobi har beslutat att återköpa samtliga bolagets C-aktier i ett erbjudande motsvarande 0,55 kronor per aktie..

DI - 15 minuter sedan

Analytiker räknar med lägre efterfrågan på Alfa Lavals scrubbers

Verkstadsföretaget Alfa Laval, som är verksamt inom värmeöverföring, separering och flödeshantering, väntas för det andra kvartalet 2019 redovisa lägre efterfrågan för den på senare tid populära produkten rökgastvättar, så kallade scrubbers, i linje med vad bolaget guidade för i våras..

DI - 30 minuter sedan

Lagarde avgår som IMF-chef den 12 september

Christine Lagarde, chef för Internationella valutafonden, IMF, skriver i ett uttalande på tisdagen att hon kommer att lämna sin post den 12 september. Därmed kan banken utse hennes efterträdare..

DI - 45 minuter sedan

Von der Leyen får stöd av S

”I dag har vi bestämt oss för att stå bakom det förslaget och det kommer också en majoritet av vår socialdemokratiska grupp i EU-parlamentet att göra. Vi tycker att vi har fått hyfsat gehör för klimatpolitiken och jämställdhetsfrågorna”, säger Heléne Fritzon i Strasbourg..

DI - 45 minuter sedan

Skattebetalarna ska inte stå för nattågssemester

LEDARE. Att semestra med tåg har verkligen fått en renässans, om inte annat så i debatten. Det är på tiden, det har länge varit ett underskattat sätt att resa..

DI - 45 minuter sedan

Catena Media gör riktad emission av drygt 1,4 miljoner aktier

Catena Media gör en riktad nyemission av drygt 1,4 miljoner aktier till kursen 60:30 kronor per aktie som del i en förutbetalning av den tredje och sista tilläggsköpeskillingen för ett antal förvärvade amerikanska tillgångar..

DI - 45 minuter sedan

Europabörserna: Brittiskt modebolag rusade

Europabörserna följde upp måndagens positiva utveckling med ytterligare uppgångar på tisdagen. Samlingsindexet Stoxx 600 steg 0,3 procent. .

DI - 1 timme sedan

Nordenbörserna: Yara lyfte i Oslo, VINX30 ökade något

De nordiska börserna handlades med blandade rörelser på tisdagen. Samlingsindexet Vinx 30 var upp 0,1 procent till nivån 937..

DI - 1 timme sedan

Analytiker: Inbromsning väntas inom SMS för Sandvik

Sandvik väntas på onsdag presentera ett resultat före skatt på 4,87 miljarder kronor för årets andra kvartal, enligt en sammanställning av 18 analytikers prognoser som Infront Data har gjort. Det vore en ökning med 2 procent från motsvarande kvartal i fjol..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.