Aftonbladet > Nöje

Tuesday, 16 July, 06:00

Aftonbladet - 12 jul 19 kl. 13:41

Nya ”Lejonkungen” – egentligen helt onödig
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Lejonkungen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya Lejonkungen, egentligen, helt, onödig
Nyheter 24 - 01 aug 13 kl. 15:52

"Det är egentligen helt ofattbart att jag inte har en egen talkshow"Om att vara rolig:Har digitaliserat hela TV für alle

När man intervjuar eller skriver om Peter Wahlbeck så måste han benämnas som "galen" eller kontroversiell. Det verkar stå i någon form av handbok. Men hur hamnade han där egentligen??

Expressen - 12 okt 16 kl. 22:34

"Hennes död är helt onödig och ovärdig"

Cecilia var personlig assistent och vän till den 57-åriga kvinnan som tidigare i oktober hittades död inne på en handikapptoalett på köpcentret Hansa i Malmö. För TV4 berättar hon att den ms-sjuka kvinnan dog av kvävning, en inre blödning och att hon troligen fick lida. – Hennes död är helt onödig, helt ovärdig och traumatisk, säger Cecilia..

Expressen - 01 feb 13 kl. 13:26

"En klassisk tjuvsmäll som var helt onödig"

Sanny Lindström har inte spelat ishockey sedan den otäcka hjärnskakningen mot Jokerit i oktober. Nu pratar han ut om skadan som håller honom borta från isen. ?

Eurosport - 04 mar 14 kl. 13:17

Ishockey - Experter: Bäckströms tablett helt onödig

Tabletten som Nicklas Bäckström tog för att lindra sin allergi - som gav utslag i ett dopningstest - var helt onödig. Det menae en professor i lungmedicin..

Cornucopia - 03 jul 17 kl. 14:36

Almedalen: Vet du vad för wifi du egentligen kopplar upp dig mot? #almedalen

Överallt på Almedalsveckan finns det gratis öppna wifin. Ofta i regi Telia. Åtminstone är det vad accesspunkten kallas.

Sydöstran - 14 jan 16 kl. 12:08

Vi står helt bakom dig Elina Gustafson

Kommentar till krönika på ledarsidan av Elina Gustafson i Sydöstran (Världens kvinnor behöver inte fler goda råd) 9 oktober. Elina Gustafsson, en hälsning från mig och alla jag känner inom SD. Elina, vi står 100 % bakom dig som utsatt tjej..

Sydsvenskan - 02 aug 14 kl. 05:30

Några stensäkra kort kan med tiden rädda dig på dansgolvet

Kära kofta! Som socialt aktiv man i medelåldern hamnar jag emellanåt i sällskap där det dansas. Inte sällskapsdans, utan diskodans.

YLE - 26 mar 17 kl. 14:23

"Sipiläs uttalande är en onödig piruett"

Det är ett välkommet uttalande men några månader för sent. Det säger Gösta Willman, fullmäktigeordförande för Vasa sjukvårdsdistrikt, om att statsminister Juha Sipilä (C) säger att den omfattande jouren vid Seinäjoki centralsjukhus flyttas till Vasa om man inte kan uppfylla kravet på svensk service. Gösta Willman påpekar att vi har ett val på kommande och att dylika löften brukar komma då.

Dagens PS - 05 dec 17 kl. 11:33

Elektronikjättar lurar dig på hundralappar

Nu varnas julshoppare för fula tricket – helt onödig försäkring. Prispressen på hårda elektronikklappar har fått elektronikjättar att erbjuda kunderna en produktförsäkring i samband med köp. Men den här försäkringen – som kostar ett antal hundralappar – är oftast onödig och inget som du behöver, skriver Privata Affärer, som uppger att den så kallade produktförsäkringen däremot blivit en viktig inkomstkälla för elektronikvaruhusen.

ÖstersundsPosten - 26 jul 15 kl. 23:05

Vägra underkasta dig säsongernas enfald!

Bokutgivningen är dessvärre ofta styrd av två säsonger. Denna klyvnad består av höst och vår. Runt dessa egentligen helt inadekvata tidsangivelser koncentrerar framför allt de större förlagen sin utgivning - vilket gör att inte minst sommartiderna i det närmaste blir tomma på nyheter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.