Barometern > Nyheter

Monday, 22 July, 09:31

Barometern - 12 jul 19 kl. 14:27

Bedrägeri vid spelköpEn kvinna i Oskarshamn köpte ett spel till sin son på en nätsajt. Senare visade det sig att företaget gjort åtta otillåtna transaktioner till ett värde av 1 781 kronor..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Oskarshamn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bedrägerivid , spelköp
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisen varnar för ny typ av bedrägeri – efter FacebookinläggLurade KFC

På sin Facebooksida varnar en man i trakterna kring Falun för bedrägeri. Mannen ska ha blivit uppringd av en person som av misstag råkat sätta in 5 500 kronor på hans konto.Den felaktiga insättningen är dock en bluff.

YLE - 08 sep 16 kl. 16:30

Tidigare chef vid HOK-Elanto åtalad för mutbrott och grovt bedrägeri

Åtalen har väckts i en omfattande muthärva. HOK-Elantos före detta fastighetsdirektör misstänks ha tagit emot mutor för ungefär 800 000 euro. Helsingfors häradsåklagare har beslutat att väcka åtal mot HOK-Elantos före detta fastighetsdirektör.

Barometern - 07 aug 14 kl. 06:28

Drabbad anmäler Telenor för bedrägeri

En minderårig person i Kalmar har med sina föräldrars hjälp polis­anmält företaget Telenor för medhjälp till bedrägeri sedan de inte stängt av ett abonnemang på en telefon som kunden aldrig beställt eller ens fått.
– Vi pratade med Telenors bedrägeriavdelning den 7 juli men fortfarande kan abonnemanget användas säger en anhörig till den drabbade.
Abonnemanget ska kosta 199 kronor i månaden men den drabbade familjen har fått fakturor på mellan 540 och 890 kronor i månaden för olika tjänster – bland annat ska den minderåriga enligt den senaste fakturan ha beställt en betaltjänst från ett utländskt dating­företag som sköts via en registrerad och parkerad domän i Kroatien.

Alingsås tidning - 23 jun 18 kl. 05:30

Frias från bedrägeri vid flytt

Under fjolåret lurades en alingsåsare att betala för mycket pengar till en flyttfirma – två män som misstänkts för gärningen frias nu från bedrägeri.
Under slutet av fjolåret hölls en rättegången mot personer som misstänkts ha begått en rad brott knutna till flyttfirmor i Västsverige. En del åtalspunkter kunde då inte avhandlas utan togs upp vid en ny rättegång i Alingsås tingsrätt nyligen.

Kristianstadsbladet - 03 feb 14 kl. 06:30

Man misstänkt för bedrägeri släpptes

Häktningen av den bedrägerimisstänkte 24-åringen, som ska ha beställt varor i andra personers namn, hävdes på torsdagen av åklagaren. Åtalet skjuts därmed upp.
– Utredningsåtgärderna kräver inte att vi har honom häktad.

Kristianstadsbladet - 11 dec 12 kl. 09:59

Fem män inför rätta för grovt bedrägeri

Det gick skytteltrafik mellan bensinstationer och en gård i Tollarpstrakten. Drygt 12?000 liter diesel tankades och ett bankkonto övertrasserades med 220?

Cornucopia - 25 feb 16 kl. 09:02

Högsta domstolen: Falska bud på bostäder är bedrägeri

Högsta domstolen har nu fällt sitt avgörande kring falska bud vid budgivningar på bostäder. Det är kort och gott bedrägeri att lägga bud för att trissa upp priset.

Hovrätten har tidigare friat i fallet, men nu har alltså HD fällt en vägledande dom.

Skånskan - 29 okt 18 kl. 05:00

Pojkvän avslöjade grovt bedrägeri

MALMÖ 882 000 kronor försvann från ett hyrbilsföretag och spåren ledde fram till en 31-årig revisor på företaget.
Nu åtals kvinnan för grovt bedrägeri tillsammans med två manliga kumpaner från Malmö och Skarpnäck.Under ett dygn i juli försvann 882 000 kronor från hyrbilsföretagets konto i Malmö och fördelades sedan ut till olika konton.

SmålandsPosten - 06 maj 14 kl. 22:28

30-årig kvinna misstänkt för grovt bedrägeri

Den pågående bedrägeriutredningen i Växjö, där två män sitter häktade misstänkta för grova bedrägerier, växer.
Även en 30-årig kvinna har nu dragits in i utredningen. Kvinnan har en nära relation till en av två Växjöbor som sitter häktade sedan en vecka tillbaks.

BT - 28 jul 12 kl. 11:51

Biljett Nu:s vd misstänks för bedrägeri

Vd:n för företaget Biljett Nu sitter anhållen misstänkt för bedrägeri, uppger aftonbladet.se. Företaget har sålt biljetter som inte existerar till Bruce Springsteens två konserter på Ullevi i Göteborg.

Nyhetskanalen - 29 sep 12 kl. 22:48

Före detta politiker misstänkt för grovt bedrägeri

En före detta landstingspolitiker och ledamot av polisstyrelsen i Värmland misstänks för grovt bedrägeri och antas ha flytt till Thailand tillsammans med en släkting, skriver lokala medier.Den före detta politikern är anhållen i sin frånvaro och efterlyst internationellt. Hon misstänks för bedrägeri med landstingets pengar och för grovt bedrägeri sedan hennes sambos konto nyligen länsades på 965 000 kronor, alldeles innan kvinnan försvann.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Sixten Frisk

Barometern - 15 minuter sedan

Lisbeth Andersson

Barometern - 15 minuter sedan

Elisabet Palmgren

Barometern - 15 minuter sedan

Marianne Skarsgård

Barometern - 15 minuter sedan

Ingvar Olsson

Barometern - 15 minuter sedan

Märta Björnbom

Barometern - 15 minuter sedan

Maud Palm

Barometern - 15 minuter sedan

Margaretha Karlsson

Barometern - 15 minuter sedan

Göran Svensson

Barometern - 15 minuter sedan

Maj KarlssonOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.