Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 17 July, 16:32

Dagensanalys.se - 12 jul 19 kl. 14:28

Here we go again! Google lanserar sociala medierGoogle har nu försökt knäcka koden för att skapa sitt egna sociala nätverk säkert hundra gånger. Kommer Google Shoelace att lyckas? Det var inte länge sedan som Google helt la ned Google+ och dessförinnan andra försök som Google Buzz och Google Wave. Nu ska man lyckas med vad man döpt till Google Shoelace. Än så länge är tjänsten i stängd beta men när den väl lanseras fritt kommer du att kunna få inspiration från vänner om olika aktiviteter och events [. ] Inlägget Here we go again!
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Google Shoelace, Google, Google Buzz, Google Wave, Here, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Herewe go , again, Google, lanserar, sociala, medier
Dagensanalys.se - 19 mar 19 kl. 18:32

Google lanserar Stadia – nästa generations spelplattform

Med Google Stadia ska alla kunna spela via sina datorer, mobiler och plattor utan att behöva installera något. Via Google Chrome kommer alla kunna spela, dela och titta på bara 5 sekunder. Enligt Google finns det 2 miljarder spelare världen över.

Dagensanalys.se - 19 maj 16 kl. 11:09

Google lanserar en chatt-bot som kan bli din nya bästa vän

Vi skrev tidigare på Dagensanalys.se om en kommande chatt-bot från Google. Nu verkar den ha kommit, och den kan bli din bästa vän när du inte har någon att chatta med i Googles nya meddelandetjänst, Allo.

Dagensanalys.se - 20 okt 16 kl. 15:56

Google lanserar nya uppdateringar i sin marknadsundersökningstjänst

Google lanserar några avgörande ändringar den fyra år gamla undersökningstjänsten Google Consumer Surveys. Man kommer bland annat att förbättra design, och integrera delar av tjänsten i plattformen Analytics 360. Läs mer: Googles undersökningstjänst paras ihop med Marketsight Verktyget komma nu delas i två delar, där en (under det nya namnet Google Surveys 360)  kommer sikta på marknadsförare på företagsnivå och alltså integreras i Google Analytics 360.

Dagensanalys.se - 10 apr 19 kl. 12:41

Google lanserar Policyhanteraren i Google Ads

Google vill skydda sina användare och annonsörer från bedrägliga aktörer. Därför inför de nu nya funktioner så att det ska bli enklare att följa deras policykrav och skapa annonser av hög kvalitet. Nu i april månad inför sökjätten en ny policyhanterare.

Dagensanalys.se - 17 mar 19 kl. 15:54

Snap och Google lanserar gaming för att äta av miljardkakan

När nu alla onlinejättar har video handlar nästa stora satsning om gaming. Något som både Snap och Google tänker lansera inom kort. Och belöningen, om de lyckas, är enorm.

Dagensanalys.se - 26 mar 19 kl. 20:50

Google lanserar AMP för e-post

Google vill konvertera vanlig e-post till dynamiska och interaktiva upplevelser med AMP. Först ut att anamma tekniken är såklart Gmail. Inom kort kommer fler e-postplattformar som Yahoo Mail och Outlook att också använda AMP.

E24 - 20 sep 11 kl. 11:23

Google lanserar mobil plånbok

Samtliga större kreditkortsbolag finns med på tåget när Google lanserar sin mobila plånbok ? Google Wallet. Tjänsten lanseras i USA inom kort..

Affärsvärlden - 29 jun 11 kl. 13:51

Google lanserar Facebook-dödare

Sökjätten Google lanserar ett socialt nätverksprojekt som konkurrerar direkt mot Facebook..

VBL - 05 feb 13 kl. 06:02

Google lanserar finländsk version av Youtube

Google lanserar en finländsk version av videosajten Youtube. I och med ändringen blir innehållet mer anpassat för finländska användare..

Mobil - 04 okt 17 kl. 17:50

Just nu: Google lanserar

Google lanserar just nu nya produkter under ett lanseringsevent..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Inför kvartalsrapporten måste Apple lansera Card

Enligt tyckarna på Wall Street har Apple haft ett tufft kvartal i sin omställning från hårdvara till tjänster. Ett sätt att visa aktiemarknaden att man menar allvar är att lansera Apple Card. Enligt nya rykten kan Apple Card – Apples egna kreditkort – komma att lanseras redan under nästa vecka.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Snabba laddningstider ger lojala kunder

Allt fler använder mobilen för att surfa på nätet. Att långsamma laddningstider blir straffade av Googles algoritmer vet vi redan, men hur påverkar det konsumenterna? Google har undersökt hur hastigheten på mobilsajter påverkar konsumenterna.

Dagensanalys.se - Igår: 15:30

Schibsted Group går bra men Aftonbladet fortsätter att tappa

Schibsted Groups rapport för andra kvartalet pekar på en bra utveckling för koncernen men det går mindre bra för Aftonbladet. För koncernen som helhet ökade intäkterna med fyra procent till 4 798 Mnok, och resultatet (Ebitda) ökade med 18 procent till 1060 Mnok (895 Mnok). Stigande användarintäkter och fallande annonsintäkter för tidningarna De digitala prenumerationsintäkterna för Schibsteds nyhetsmedier i Sverige och Norge ökade under kvartalet med hela 22 procent, vilket både Aftonbladet och Svenska Dagbladet har varit starkt bidragande till.

Dagensanalys.se - Igår: 14:50

”Vi tror att e-post och CRM hör ihop”

HubSpot lanserar idag gratis funktioner för att skapa, skicka och analysera resultaten av e-post som en del av den kostnadsfria versionen av HubSpot CRM. Enligt en rapport från HubSpot Research anger 82 procent att de förlorar upp till en timme om dagen på att logga in och hantera olika system som inte är kopplade till varandra. Genom att införa e-post- och annonseringsverktyg vill HubSpot ge användarna möjlighet att hantera dessa funktioner i ett samordnat system, vilket kan spara tid och […] Inlägget ”Vi tror att e-post och CRM hör ihop” dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - Igår: 03:27

Colgate och YouTubes yngsta stjärna lanserar jättekampanj

Colgate har dragit igång en kampanj med YouTubes yngsta stjärna – Ryan från Ryan’s World. De nya produkterna har tagits fram med Ryan och hans familj och ska marknadsföra bättre tandborstning bland sina yngre tittare. Ryan Kaji har gått från storhet till storhet och ses idag av miljontals tittare som vill se hans reviews av olika leksaker.

Dagensanalys.se - Igår: 03:14

Cint och Zappi skakar hand

Helautomatiserade undersökningsplattformen Zappi blir bästis med Cint och ska nu erbjuda en ”integrated technology solution” till alla kunder. Zappi lanserades bara för 6 år sedan och har redan tagit marknadsandelar med sin approach till undersökningar. Den största investeringen har företaget gjort i att förbättra sina urvalsmetoder och teknik för att optimera urval.

Dagensanalys.se - Igår: 03:02

Varannan läser jobbmejl på semestern – är det här du?

Så många som varannan person kommer att läsa jobbrelaterade mejl under semestern. Allt enligt ny Sifo-undersökning som gjorts på uppdrag av mjukvarujätten Citrix. Den visar också att betydligt fler män än kvinnor avser att kolla jobbmejlen under sommarledigheten.

Dagensanalys.se - Igår: 02:54

Loopia köper Binero Groups webbhotell

Gamla trotjänaren Binero (webbhotell) förvärvas nu av Loopia i både Sverige och Tyskland. Verksamheten som Loopia förvärvar erbjuder webbhotell och domännamn i abonnemangsform till små och medelstora företag och privatpersoner. Den sammanlagda köpeskillingen uppgick till ca 380 Mkr.

Dagensanalys.se - Igår: 17:05

AI ska hjälpa fotbollscoacher att fatta bättre beslut

Nyligen fick fotbollsklubben Liverpool mycket uppmärksamhet för hur de använt data för att prestera bättre. Nu erbjuder företaget SciSports en liknande tjänst för alla fotbollsklubbar världen över. Att analysera data är idag inget ovanligt, men att göra det i sportens värld har länge ansetts allt för svårt, då sport handlar om mänsklig prestation, och inte så lätt låter sig omsätts i ettor och nollor.

Dagensanalys.se - I förrgår: 03:45

Twitch är störst på live

Twitch fortsätter att slå konkurrenter som Youtube, Facebook och Mixer när det kommer till livesändningar på nätet. Twitch, som ägs av Amazon, hade sitt största kvartal någonsin med över 70 procent av timmarna tittade under kvartalet. Enligt StreamElements tittade Twitch användare på hela 2,72 miljarder timmar under andra kvartalet – jämfört med 735 miljoner timmar på Youtube Live, 197 miljoner timmar på Facebook Gaming och 112 miljoner timmar på Mixer från Microsoft.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.