BT > Nyheter

Tuesday, 23 July, 13:11

BT - 12 jul 19 kl. 14:22

Blev av med gatubelysningen – olovligt koppladePavle Velcov blev ställd när elektrikerna plötsligt kapade lyktstolpen precis bredvid hans tomt på Kyrkbackaliden. Den nya gatubelysningen som sattes upp i samband med att riksväg 27 byggdes var olovligt kopplade på kommunens elnät..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Velcov, Kyrkbackaliden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blev av med gatubelysningen, olovligt, kopplade
YLE - 11 maj 17 kl. 11:37

Nu släcks gatubelysningen i Vasa

Den ljusa årstiden är här och Vasa stad släcker gatubelysningen kvälls- och nattetid. Staden sparar pengar på att hålla gatulamporna släckta i drygt två månader. Sommarsläckningen av gatubelysningen startade redan i måndags och gäller fram till den 28 juli.

Kristianstadsbladet - 20 sep 11 kl. 21:04

Gatubelysningen är nedsläckt

Någon gång efter klockan 20 slutade gatubelysningen i Hässleholm att fungera och det är nu mörkt på Hässleholms gator.
? Jag har anmält detta för ungefär 20 minuter sedan, sa Anders Servin som är ansvarig för gatubelysningen i Hässleholms kommun vid 20.

Skånskan - 10 jun 16 kl. 06:00

Byalaget tar strid för gatubelysningen

Vallarum Det kan inte vara förenligt med kommunallagen att släcka ner gatubelysningen i en by. Det anser Vallarums byalag som skrivit till kommunen.– Vi tycker att det är uppenbart att en kommun inte kan göra så här.

YLE - 27 jun 17 kl. 04:49

HS: Polisen misstänker Uber Finland för olovligt bedrivande av taxitrafik

Helsingfors tingsrätt tar i dag ställning till att ta en del av Uberchefen Joel Järvinens egendom i kvarstad för den händelse att ansvariga personer på Uber Finland i ett senare skede döms för olovligt bedrivande av taxitrafik eller för medhjälp till olovligt bedrivande av taxitrafik, rapporterar Helsingin Sanomat. Finlands taxiförbund polisanmälde Uber Finland i slutet av förra året.
Redan tidigare har flera Uberchaufförer dömts för olovligt bedrivande av taxitrafik, men nu är det företaget Uber som är i fokus.

YA - 07 apr 14 kl. 19:32

Gatubelysningen svår att åtgärda

Foto: Ann-Louise Olander
Personalen på Skurups elverk jobbade under måndagen intensivt för att hitta orsaken till att gatubelysningen i tätorten under de senaste dagarna inte fungerat som den ska.
– Vi har folk som är fullt upptagna med att få ordning på det här.– Det är väldigt stressigt här just nu.

Västerbottens Folkblad - 28 maj 14 kl. 11:53

Kommunen styr upp gatubelysningen

Umeå kommun ska byta styrsystem för gatubelysningen i centrala Umeå. Enligt kommunen blir resultatet bland annat minskade kostnader, bättre energieffektivitet och bättre kontroll på verklig förbrukning. - Det är unikt att en kommun tar ett så stort grepp och gör allt på en gång, säger gatudriftchef Torbjörn Sandberg i ett pressmeddelande.

Skånskan - 10 jun 16 kl. 06:28

Morgonkollen: Byalaget tar strid för gatubelysningen

Morgonkollen LOKALT Kommunen går i borgen för bostäder till nyanlända
HÖRBY Genom att borga för hyreslägenheter vill kommunen göra det lättare för personer med svag ekonomi att få en lägenhet. SD, SPI och Moderaterna är emot idén. Odlarna mot duvor i  kolonitvist
MALMÖ Om brevduvorna ska flytta in i kolonierna måste en fjärdedel av odlarna flytta ut.

Corren - 27 nov 12 kl. 14:50

Gatubelysningen är alltför snål i Linköping

Gatubelysningen är katastrofal i Linköping..

Nyheter 24 - 06 sep 13 kl. 09:22

Kvinna trodde hon fick 70 000 av Zlatan ? döms för olovligt förfogandeOlovligt förfogande

BORÅS. När den 48-åriga kvinnan kollade sitt bankkonto hade någon satt in 70 000 kronor.Det visade sig att ett företag av misstag skickat över pengarna.

GöteborgsPosten - 20 dec 13 kl. 17:12

Gatubelysningen ur funktion i innerstan

Gatubelysningen i delar av Göteborgs innerstad är för tillfället ur funktion. Trafikkontoret vet inte vad det beror på men reparatörer felsöker..

Fler nyheter från BT

BT - 45 minuter sedan

EU diskuterar förbud mot konstgräs. ”Gör inget förhastat”

Nu vill EU:s kemikaliemyndighet ECHA att plastgranulatet i konstgräsplaner förbjuds inom några år för att hindra spridningen av mikroplaster. – Gör inget förhastat, manar Erik Hang på Borås stads fritidsförvaltning som jobbat hårt med att minska läckaget..

BT - 2 timmar sedan

Åtal dröjer efter oprovocerade knivdådet mot äldre man i centrum

Under måndagen skulle egentligen åtal mot den man som misstänks för ett knivöverfall på en man 70-årsåldern i centrum vara väckt. Men åklagaren har beviljats förlängd åtalstid och den misstänkte mannen får sitta kvar i häktet..

BT - 6 timmar sedan

Lyssnarsiffror: Han är populäraste sommarprataren hittills

Drygt halva sommaren har gått, om man ser till antal sända program av "Sommar i P1". Sveriges Radio släpper nu siffrorna över de mest lyssnade programmen. "Poddsiffrorna är smått surrealistiska", säger programchef Bibi Rödöö..

BT - 6 timmar sedan

Bussåkare nöjda med kollektivtrafiken i Borås

Sex av tio boråsare är nöjda med kollektivtrafiken i Borås, enligt Samhällsbarometern 2019. – Jag tycker Västtrafik fungerar väldigt bra. Det är sällan mina bussar är sena, säger Lisa Johansson.

BT - 6 timmar sedan

Hårdkokt mysterielösning med lite för många trådar

Det blir väl många trådar att föra ihop i den tredje boken om advokat Martin Brenner, menar recensent Bella Stenberg som läst ”Henrys hemlighet”..

BT - 6 timmar sedan

Borås stad sponsrar middagar med alkohol

Borås stad har lagt 1,5 miljon på externa tillställningar med alkohol sedan 2015. Ansökningarna blir allt fler. – Min grundinställning är att skattemedel inte ska användas till alkohol, säger Ida Legnemark (V)..

BT - 6 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

En natt utan större polisiära händelser i Sjuhärad..

BT - 7 timmar sedan

Hunt vill se europeisk insats i Hormuzsundet

Storbritanniens utrikesminister Jeremy Hunt vill sätta ihop en Europaledd skyddsinsats i Hormuzsundet. Det är med tungt hjärta vi meddelar att vi utökar den internationella närvaron i regionen, säger han..

BT - 8 timmar sedan

Veterinär rekommenderar: ”Kastrera din katt”

Kastrera din katt för att minska onödigt lidande - så lyder rekommendationen från veterinären Hanna Claesso på Djurvårdscentralen Sexdrega. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.