Barometern > Nyheter

Wednesday, 17 July, 21:49

Barometern - 2019-07-12 13:53:15

Stark tillväxt för ElajoEn stark tillväxt och hela 95 nyanställningar på ett halvår. Så sammanfattas Elajo-koncernens delårsrapport för årets första sex månader..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Elajo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stark, tillväxtför , Elajo
Barometern - 19 aug 13 kl. 12:37

Elajo får ny VD

Elajo Invest AB får ny vd och koncernchef. Jonas Netterström tillträder posten den 2 september Jonas Netterström efterträder Per-Eric Ericsson som efter nio år som vd går i pension.
Elajos nya vd kommer närmast från Inwido Sverige AB, en av Europas ledande leverantörer av fönster och dörrar.

Barometern - 08 aug 16 kl. 06:42

Elajo ställer om för framtiden

Trots en fortsatt stark ekonomisk tillväxt sjunker optimismen i Sverige. Elajos vd, Jonas Netterström, tror dock på framtiden..

Barometern - 13 okt 15 kl. 12:02

Bra tredje kvartal för Elajo

Elajo redovisar en stark rapport för årets tredje kvartal och rörelseresultatet är bättre än under motsvarande period i fjol..

Barometern - 12 jul 14 kl. 13:56

Plåtslagare tilldelades födelsedagsbarnets pris

Hemma hos Elajos grundare Alf Josefsson firades under fredagen – och det fanns tre goda skäl.
Födelsedag, stipendieutdelning och boksläpp. – Det är en fantastisk dag i dag och vi firar tre saker, säger Elajos koncernchef Jonas Netterström under utdelningen av Alf Josefssons entreprenörpris.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 1 timme sedan

Veteraner lockade fordonsfantaster till Krukebo

Ett stort antal veteranfordon intog under onsdagskvällen golfbanan i Krukebo. Motorbeundrare i alla åldrar hade samlats för att titta på och samtala om sitt gemensamma intresse. .

Barometern - 1 timme sedan

800 starter – tävlingsledaren hoppades på mer:”Vi hade gärna fått in lite fler”

Färre dressyrstarter i årets Superhelg. Trots det är schemat fullspäckat inför helgen. – Det blir långa dagar men roligt kommer det att bli, säger Marina Nilsson..

Barometern - 2 timmar sedan

Drömbubblan sprack, nu rivs huset

Drömmen infriades med en egen restaurang men det skulle bli kortvarigt. Nu rivs byggnaden och familjen försöker lämna traumat bakom sig..

Barometern - 2 timmar sedan

Biodling – en hobby med sting i

Drottningen lägger uppåt 2 000 ägg per dag. Drönarna saknar gadd och har som enda uppgift att befrukta drottningen. Allt annat arbete inom bisamhället sköts av arbetsbina.

Barometern - 2 timmar sedan

Åtal: Man klippte av flickvännens hår - åtalas för misshandel

Kvinnan blev chockad när hennes pojkvän helt plötsligt klippte av en bit av hennes hår. Enligt mannen var det hela ”på skoj”, men kvinnan blev ledsen och vägrade att gå ut på flera veckor..

Barometern - 3 timmar sedan

Öl har blivit något för finsmakare

Glöm gamla pilsnergubbar. Numera dricks öl inte bara för alkoholens skull utan har även blivit något för finsmakare. Det om något stod klart när Ölets dag firades runt om i landet på onsdagen..

Barometern - 3 timmar sedan

Märta Tikkanen: "Förstår inte hur jag orkade"

Åsa Moberg, Birgitta Stenberg och Märta Tikkanen – tre vänner som länge skrev brev till varandra. Nu har Märta Tikkanen samlat ett urval av sina brev till vännerna i brevbiografin "Måste försöka skri-". Oj vad jag har hävt ur mig till Åsa och Birgitta, säger hon..

Barometern - 4 timmar sedan

Brott: 21-åring ska ha förvarat en machete i bilen

En 21-årig man åtalas på fyra punkter. Under en husrannsakan i en bil mannen färdats i ska han bland annat ha förvarat en machete. .

Barometern - 4 timmar sedan

Ridklubben Uddens gäststall invigt

Under onsdagen invigdes Ridklubben Uddens gäststall. I gäststallet finns 40 boxar som alla hyrdes ut på bara ett par timmar inför helgens tävlingar. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.