NT > Nyheter

Sunday, 21 July, 12:37

NT - 12 jul 19 kl. 10:03

"Polisen utsätts för angrepp och hot"Under fredagsmorgonen meddelade polisen via sin hemsida att Polismyndigheten beslutat om tillfällig kamerabevakning vid polishuset i Norrköping..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Polismyndigheten, Norrköping

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, utsättsför , angreppoch , hot
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Miljöpartiets Mehmat Kaplan utsätts för hot, hat och rasism

Mehmet Kaplan (MP) är Sveriges bostadsminister. Han utsätts för hot, hat och rasism.
Han har suttit i riksdagen i åtta år men när han blev stadsråd brakade det loss ordentligt berättar han själv i en intervju med Aftonbladet.

SVT Debatt - 27 jun 13 kl. 09:29

Fler borde anmäla när de utsätts för hatbrott

HATBROTT Drygt 5 500 polisanmälningar förra året gällde olika typer av hatbrott, visar statistik som Brå släpper idag. Men utsattheten för hatbrott är mer omfattande än vad polisanmälningarna visar. Uppskattningsvis 86 000 personer utsattes för främlingsfientliga hatbrott år 2011.

Sydsvenskan - 14 apr 16 kl. 01:32

Kulturarbetare utsätts för hot

Mer än var tredje författare och konstnär har utsatts för hot, trakasserier, våld, stöld eller skadegörelse med koppling till yrket. Det visar en rapport från Myndigheten för kulturanalys, skriver Dagens Nyheter.Rapporten bygger på en enkät bland 2 926 tillfrågade författare och konstnärer, där 37 procent uppger att de utsatts för olika typer av brott.

Expressen - 26 okt 15 kl. 20:10

"Fruktansvärt att en spelare utsätts för hot"

Djurgården har polisanmält hot mot en spelare i klubben. Egna anhängare misstänks ligga bakom hoten som nu fördöms av allsvenskans spelarförening. – Det är fruktansvärt att en spelare som sköter sitt jobb och gör exakt det han ska på planen utsätts för hot, säger Magnus Erlingmark, generalsekreterare spelarföreningen..

News55 - 31 mar 16 kl. 10:39

Tusentals äldre kvinnor utsätts för våld varje år

Tusentals äldre kvinnor utsätts för våld i nära relationer varje år, ofta utövat av en partner. I en ny forsknings- och kunskapsöversikt, framtagen av Nationellt centrum för kvinnofrid (NCK) och som förra veckan presenterades på ett seminarium vid riksdagen, beskrivs brister i kunskapen om våld mot äldre kvinnor.       LÄS MER: Misstänkt slagsmål på äldreboende – 93-åring till sjukhus – Många kan bli förvånade över hur många äldre kvinnor det är som utsätts för våld, berättar Madelene Sundström, utredare vid NCK.

Regeringen - 13 jul 17 kl. 15:32

Uppdrag till Brottsoffermyndigheten att ta fram utbildnings- och informationsmaterial om stöd till deltagare i det demokratiska samtalet som utsätts för hot och hat

Regeringen ger Brottsoffermyndigheten i uppdrag att ta fram utbildnings-och informationsmaterial för att stödja deltagare i det demokratiska samtalet som utsätts för eller riskerar att utsättas för hot och hat. Utbildnings- och informationsmaterialet ska kunna användas av myndigheter, organisationer och enskilda personer. Brottsoffermyndigheten ska slutredovisa uppdraget senast den 2 oktober 2019..

Regeringen - 13 jul 17 kl. 15:44

Uppdrag till Konstnärsnämnden att utveckla former för att ge stöd till konstnärer som utsätts för hot och hat

Regeringen uppdrar åt Konstnärsnämnden att utveckla former för att ge stöd till konstnärer som utifrån sin konstnärliga verksamhet utsätts för hot och hat. Det nu aktuella uppdraget är ett förtydligande av det särskilda uppdrag att utveckla insatser för att ge stöd till utsatta konstnärer som Konstnärsnämnden har i regleringsbrevet för 2017. Uppdraget syftar till att öka kunskapen och förståelsen för konstnärers situation samt att samla och sprida information om det stöd som finns för konstnärer vid utsatthet för hot och hat.

Regeringen - 28 jun 12 kl. 15:20

Utredning föreslår insatser för kvinnor som utsätts för våld, hot och kränkningar

I dag tar jämställdhetsminister Nyamko Sabuni emot en utredning om kvinnor som utsätts för våld efter att ha beviljats uppehållstillstånd i Sverige på grund av anknytning. Utredningen presenteras vid en webbutsänd pressträff klockan 11. Pressinbjudan: Utredningen om kvinnor som utsätts för våld efter att ha beviljats uppehållstillstånd på grund av anknytning presenteras Utbildningsdepartementet, 28 juni 2012.

Dagen - 05 apr 16 kl. 03:00

Kvinnor på flykt utsätts för våld

Under resan utsätts de för våld och hot, de utsätts för sexuellt utnyttjande eller tvingas till prostitution. När de väl är framme har de svårt att bli trodda, och de får asyl i lägre grad än männen. Så ser verkligheten ut för de kvinnor som söker asyl i Europa.

Dagen - 05 apr 16 kl. 03:00

Kvinnor på flykt utsätts för våld

Under resan utsätts de för våld och hot, de utsätts för sexuellt utnyttjande eller tvingas till prostitution. När de väl är framme har de svårt att bli trodda, och de får asyl i lägre grad än männen. Så ser verkligheten ut för de kvinnor som söker asyl i Europa.

Fler nyheter från NT

NT - 1 timme sedan

Grisar fick bort ogräset i trädgården

Hemma hos Margaretha och Sven-Eric på Brånstad Ågård i Gammalkil har trädgården genomgått många förändringar sedan de köpte huset..

NT - 2 timmar sedan

Han firar 25-årsjubileum på Brunnen

Roland Engdahl brukar spela piano och trombon på Söderköpings Brunn varje sommar..

NT - 3 timmar sedan

Grillrester skadligt för sällskapsdjur

Grillrester är en av de vanligaste orsakerna till veterinärvård under sommaren..

NT - 3 timmar sedan

Peter Hunt: "Vi får skärpa till oss"

Redan nu har IFK Norrköping säkrat en stor summa pengar, men det finns mer att hämta i Europa league..

NT - 4 timmar sedan

I DAG: Vi sänder från O-ringen

Intervjuer med kända profiler, analyser från dagen och massvis med orienteringssnack – i kväll är det dags för den första livesändningen direkt från O-ringen, med chefredaktören Mats Willner i spetsen..

NT - 5 timmar sedan

Hade 54 olika hemtjänstpersonal

Den nästan 90-åriga dementa kvinnan var utan mat, duschade inte under långa tider och hade samma kläder dag som natt..

NT - 5 timmar sedan

Fler timmar – men färre medarbetare

Det är inte lika många som arbetar inom den kommunala hemtjänsten idag jämfört med för ett år sedan..

NT - 5 timmar sedan

IVO fortsätter granska hemtjänsten

Inspektionen för vård och omsorg har fortsatt kommunens hemtjänst under lupp..

NT - 12 timmar sedan

Man återfanns efter paddlingstur

Räddningstjänst och sjöräddning larmades när en man inte kommit tillbaks efter en paddlingstur i Söderköping..

NT - 12 timmar sedan

Man saknas efter paddlingstur

Räddningstjänst och sjöräddning söker efter en man som inte kommit tillbaks efter en paddlingstur i Söderköping..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.