Blekinge Läns tidning > Nyheter

Thursday, 18 July, 05:06

Blekinge Läns tidning - 12 jul 19 kl. 14:00

SGIF:s killar inviger hela Gothia cupMåndag morgon sparkar årets upplaga av Gothia cup i fotboll i gång i Göteborg. Först ut i hela turneringen är Sölvesborgs GoIF:s P15-lag, som spelar invigningsmatchen i grupp 1 mot IK Kongahälla. – Det ska vara på huvudarenan, det kommer bli jättehäftigt, kanske flera tusen i publiken, säger Eric Dolata, en av Sölvesborgs spelare..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
SGIF, Gothia, Göteborg, Sölvesborgs GoIF, P15, IK Kongahälla, Eric Dolata, Sölvesborgs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SGIF:s, killar, invigerhela , Gothia, cup
Sydöstran - 12 jul 19 kl. 14:00

SGIF:s killar inviger hela Gothia cup

Måndag morgon sparkar årets upplaga av Gothia cup i fotboll i gång i Göteborg. Först ut i hela turneringen är Sölvesborgs GoIF:s P15-lag, som spelar invigningsmatchen i grupp 1 mot IK Kongahälla. – Det ska vara på huvudarenan, det kommer bli jättehäftigt, kanske flera tusen i publiken, säger Eric Dolata, en av Sölvesborgs spelare..

Kristianstadsbladet - 25 mar 11 kl. 04:12

KFF överens med SGIF

Samarbete över länsgränsen.
VMA och Sölvesborgs GIF är konkurrenter i södra tvåan. Men de har en annan sak gemensamt ?

Skånskan - 25 nov 15 kl. 08:30

Ny fotbollsförening bara för flickorna

STAFFANSTORP Nästa vecka den 1 december får Staffanstorp en helt ny fotbollsförening.
Namnet är FC Staffanstorp och föreningen riktar enbart in sig på fotboll för flickor.– Målet är att betydligt fler tjejer ska börja med fotboll och fortsätta att träna och spela långt upp i åldrarna, säger Anette Kolås, ordförande i den nya föreningen.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 5 minuter sedan

Om bråkstakarna vinner har vi förlorat

Tuffare kontroller och straff behövs för att skapa ett harmoniskt samhälle. De som förstör och fuskar ska inte komma undan – för då blir det ju orättvist och otryggt för oss andra..

Blekinge Läns tidning - 5 minuter sedan

Sluta okynnesanmäla småsaker!

Det verkar gå en ny trend i Sverige. Folk har börjat anmäla hejvilt. Men använder man statens resurser för sin egen aktivism, tar man också gemensamma resurser från de som kan behöva dem mer..

Blekinge Läns tidning - 5 minuter sedan

Var femte svensk stressad inför semestern

Semester - tid för återhämtning eller en period av stress? Förväntningarna är ofta höga inför sommarens ledighet men det finns sätt att varva ner. BLT har pratat med Anna Hallén, legitimerad stresscoach, som ger några av sina bästa tips..

Blekinge Läns tidning - 5 minuter sedan

Forskare: ”Planera inte för mycket”

Tillhör du de passiva skrollarna - eller är du en aktiv användare av sociala medier? Enligt Siri Helle, författare till handboken "Smartare än din telefon" spelar det roll för hur du mår..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Hon städade upp efter nattliga besökare vid Blåsegylet

Malin Bergdahl är inte imponerad över de nattliga besökarna vid Blåsegylets grillplats. Nu har hon städat upp skräpet efter dem men kan inte göra något åt visitkort som lämnats i form av spraymålning..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Näringslivschefen nöjd - men vill ha fler synpunkter om Killebom

Innan årets Killebom kan sammanfattas vill festivalledningen inhämta synpunkter från såväl turister som ortsbefolkning och andra som på olika sätt medverkade i stadsfesten. ”Men personligen är jag extremt nöjd med festen”, säger näringslivschef Stefan Olofsson. .

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Program: Torsdag på Östersjöfestivalen

Andra dagen in på Östersjöfestival så bjuds det på kaffekalas och parad, ett par av de pärlor som BLT valt ut. .

Blekinge Läns tidning - 5 timmar sedan

Vilken revansch för Molly Sandén

En gång ställde hon upp i Östersjöfestivalens talangjakt och kom inte till final. Nu fick hon sin revansch: vid sidan av Uno Svenningsson och Markus Krunegård bildade hon den treklöver artister som inledde årets festival från scenen på Karlshamns torg..

Blekinge Läns tidning - 6 timmar sedan

Misstänkt rattfyllerist stoppades i hamnen

Blekinge Läns tidning - 6 timmar sedan

Pistol togs i beslag på boendeOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.