YLE > Finland

Saturday, 20 July, 09:47

YLE - 12 jul 19 kl. 14:14

Antti Rinne träffade anhöriga till finländarna i lägret al-Hol i Syrien"Jag hörde de anhörigas berättelser om situationen på al-Hol-lägret. Jag berättade åt dem att den finska staten har gjort mycket arbete för att hitta en lösning på situationen", sade statsminister Antti Rinne efter mötet..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Rinne, Hol, Syrien, ;Jag, Antti Rinne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Antti, Rinne, träffade, anhörigatill , finländarnai , lägret, al-Hol, i Syrien
Nyhetskanalen - 14 sep 12 kl. 11:31

Tårfylld återförening med anhöriga på Arlanda

Planet från Istanbul har nu landat. Medieskaran på Arlanda har vuxit till omkring 30 personer.De väntar, under överinseende av väktare, fortfarande utomhus men har slussats närmare entrén till vip-rummet.

YLE - 04 jan 17 kl. 14:18

Tuppurainen en högersosse som lockar till sig Urpilainens tidigare anhängare

Tytti Tuppurainen betecknas som en positiv, pigg, ambitiös och utåtriktad politiker. En källa i riksdagen säger att Tuppurainen hälsar på folk till skillnad från andra ledande socialdemokrater. En annan källa i riksdagen betecknar henne som en individualist som vill framhäva sig själv och som är allt annat än en lagspelare.

YLE - 16 okt 16 kl. 07:59

18-åriga "Kristian": Jag har ingenting att göra - därför begår jag brott

Nyfikna, lite misstänksamma ögon tittar fram under skärmmössan. Djupa snabba sug på cigaretten. 18-åriga Kristian (fingerat namn) ger sin första intervju åt svenskspråkiga medier tillsammans med Nordens mest kända brottsling Jan Jalutsi, som blivit hans stödperson.

BT - 22 sep 13 kl. 07:19

"Vi ska befria alla därinne"

Natten till söndagen fortsatte polis och soldater att söka igenom gallerian Westgate i Kenyas huvudstad Nairobi. Beväpnade män från terrorstämplade al-Shabaab har dödat minst 39 personer. En polis inne i byggnaden uppgav för Reuters att terroristerna barrikaderat sig inne i en stor livsmedelsbutik.

Skånskan - 08 maj 18 kl. 12:19

Sex anhölls efter larm om människorov

HÖÖR/HÄNNINGE Sex personer satt på tisdagen anhållna efter ett polistillslag i samband med larm om en brand och en misshandel i Hänninge utanför Höör på måndagskvällen och en påföljande dramatisk biljakt i Norra Skåne. En kvinna i 30-årsåldern fördes till sjukhus och polisen utreder nu om de sex personerna fört dit henne och hållit kvar henne mot hennes vilja som hon berättade.Polisen fick larm om misshandeln i Hänninge vid 19-tiden på måndagen.

YLE - 04 dec 16 kl. 14:39

Politiker beklagar dödsskjutningarna – uttrycker sorg och bestörtning

Trippelmordet i Imatra väcker ledsna och arga känslor bland politikerna. Det här borde inte kunna hända i Finland, skriver Antti Rinne (SDP) som personligen kände ett av offren, stadsfullmäktiges ordförande Tiina Wilén-Jäppinen. Nattens tragiska händelser i Imatra har chockat människorna i staden, och också på andra håll.

YLE - 12 maj 17 kl. 23:17

President Sauli Niinistö: Vi känner en stor tacksamhet för Koivistos livsgärning

Mauno Koivisto lämnade efter sig ett arv som jag och mina företrädare haft bra att bygga vidare på, säger republikens president Sauli Niinistö. - Vi känner en stor tacksamhet för den långa och imponerande livsgärning Mauno Koivisto gjort för Finland. Koivistos resa från den anspråkslösa barndomen till bankdirektör och senare toppen av den finländska politiken är en finländsk framgångshistoria utan like, säger Niinistö.

Nyan - 14 nov 15 kl. 11:37

Finlands politiker deltar i Frankrikes sorg

Efter terrordåden i Paris uttrycker den politiska toppen i Finland nu sitt deltagande.

– De chockerande attackerna mot demokratin är ett brott mot alla, säger president Sauli Niinistö.

 

Enligt Niinistö ger Finland Frankrike sitt fulla stöd i kampen mot terrorismen.

Kristianstadsbladet - 22 jul 14 kl. 06:21

Minnesdagen präglas av konflikt

Tre år efter massakern på Utøya lider många överlevande fortfarande av psykisk ohälsa. Årets minnesdag färgas också av allt hårdare konflikter om hur nationen ska minnas.
Händelsen - ett nationellt trauma - knöt samman offren, de anhöriga och hela Norge.

BT - 22 jul 14 kl. 06:21

Minnesdagen präglas av konflikt

Tre år efter massakern på Utøya lider många överlevande fortfarande av psykisk ohälsa. Årets minnesdag färgas också av allt hårdare konflikter om hur nationen ska minnas. Händelsen - ett nationellt trauma - knöt samman offren, de anhöriga och hela Norge.

Fler nyheter från YLE

YLE - 30 minuter sedan

Medborgarinitiativ för terapigaranti går till riksdagen - samlade 50 000 underskrifter

Medborgarinitiativet om så kallad "terapigaranti" fick 50 000 underskrifter sent igår kväll, vilket innebär att initiativet tas upp i riksdagen..

YLE - 45 minuter sedan

Grottor i centrala Åbo blev Egenlands mest utmanande inspelningsplats

En nattklubb, koloniträdgårdar och grottor i centrala Åbo. De tre platserna representerar Åbo i Yles tvåspråkiga reseprogram Egenland..

YLE - 2 timmar sedan

Fruntimmersveckan är här! Fira högsommaren med vårt knepiga nyhetstest

Hur många rätt får du i hettan? Går det dåligt kan du svalka dig med ett glas saft och prova på nytt!.

YLE - 12 timmar sedan

Rädsla, oro och sorg - de här och många andra känslor kan klimatångesten väcka hos oss

Klimatångesten blir allt vanligare. Känslorna varierar från mildare oro till ett mera närvarande ångesttillstånd. I värsta fall kan ångesten leda till tvångsmässigt beteende, något som också kan kallas klimatortorexi.

YLE - 14 timmar sedan

HFD går emot Migri och förvaltningsdomstolen: Könsstympning grund för asyl, somalisk mamma och barn får ny behandling

En somaliska mamma och hennes dotter bör få sitt fall prövat av Migri på nytt och då ska risken för könsstympning utgöra grunden för ett asylbeslut, fastslår Högsta förvaltningsdomstolen i ett uppmärksammat utslag den här veckan. HFD kullkastar med utslaget Migris och förvaltningsdomstolens tidigare asylavslag..

YLE - 15 timmar sedan

Projektet Raseborgs å kan hämta kräftorna tillbaka – översvämningarna är Raseborgsåns största problem

Översvämningarna kring Raseborgsån är ett stort problem för åns välmående. Raseborgs miljöbyrås projekt Raseborg å ska minska på fosforbelastningen. Snart kanske kräftorna trivs i ån igen..

YLE - 16 timmar sedan

Bussar ersätter rälsbussen mellan Hangö och Karis under veckoslutet

Kvällens sista turer på lördag (20.7) och alla turer på söndag (21.7) mellan Karis och Hangö ersätts med bussar..

YLE - 18 timmar sedan

Ny app ska hjälpa kunder spåra sitt klimatavtryck: "Klimatfrågor lika viktiga som social- och hälsovårdsfrågor för våra kunder"

Den största delen av Finlands klimatpåverkan kommer från hushållen. S-gruppen har utvecklat en app med vilken deras kunder kan spåra klimatavtrycket efter sina inköp..

YLE - 19 timmar sedan

“Vi vill visa allt som är osynligt i Raseborg” - unga arrangörer kontaktade föreningar som nu visar vad de erbjuder

Man måste ta saken i egna händer och se till att det finns något att göra. Det säger Nizar Ben Othman och Jonas Grönqvist som samlar föreningar i Stallörsparken i Ekenäs..

YLE - 19 timmar sedan

I början av nästa vecka blir det riktigt hett – till och med 27 grader i Sydvästra Finland

Värmen fortsätter efter veckoslutet in i nästa vecka. För måndagen och tisdagen utlovas 25 grader i Kittilä, och till och med 24 grader så långt upp som i Enare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.