DI > Ekonomi

Tuesday, 23 July, 00:35

DI - 12 jul 19 kl. 14:12

Kindred och Betsson får inte tillgång till ATG:s spelpoolerKindred och Betsson klagomål till Konkurrensverket avslås. Speloperatörerna kommer inte att få tillgång till ATG:s spelpooler, enligt ett beslut på torsdagen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Betsson, ATG, Konkurrensverket

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kindredoch , Betssonfår inte , tillgångtill , ATG:s, spelpooler
Magazin24 - 08 nov 13 kl. 10:56

ATG byter streck mot insats

Från måndagen den 18 november kommer ATG att byta ut den nuvarande streckfördelningslistan och i stället övergå till att redovisa insatsfördelningen för spelformerna V75, V86, V64, V65, V5 och V4.
- Tydligare och stabilare information till våra kunder, säger Kent Öhlander, Försäljnings- och Marknadsdirektör på ATG.
Redovisningen av streckfördelning försvinner alltså helt och i stället redovisas insatsfördelningen, i fortsättningen kallad V75-procent för V75, V86-procent för V86 osv.

PrivataAffärer - 24 okt 18 kl. 13:08

Betsson fortsätter sin turn-around

Läs även: Effektiviseringar lyfter Betssons resultat Under flera år var Betsson det sämsta placeringsalternativet i spelsektorn med ständiga resultatbesvikelser och en kurs som sjönk stadigt från toppkurserna runt 160 kr. Under förra hösten fick ägarna och styrelsen nog, sparkade vd Ulrik Bengtsson och in kom i stället den nygamle vd:n Pontus Lindwall. Det är en vd som är erfaren i gamet – för

Affärsvärlden - 29 nov 12 kl. 10:00

ATG:s vd: Regeringen måste sätta ned foten

Medan regeringen skruvar på sig om spelmonopolet fortsätter internationella aktörer som Unibet och Betsson att leva i den bästa av världar. Låt gärna fler vara med, men på lika tuffa villkor, säger ATG:s vd Remy Nilsson i en intervju..

Expressen - 09 dec 15 kl. 12:17

Trio blir tillgängligt på alla lopp framöver

Trio kommer från och med den 14 december vara tillgänglig – på alla lopp. Det är ATG:s senaste förändring. – Nu blir det lite enklare för kunden när vi erbjuder det i samtliga lopp, säger Thomas Bertilsson, PR-ansvarig på ATG..

Expressen - 15 apr 15 kl. 14:43

Så ska ATG få stopp på jackpott-hysterin

Efter inflation i V75-jackpottar vidtar Svensk Travsport och ATG åtgärder. Från och med den 2 maj kommer ett reservlopp med 100 000 kronor i förstapris att vara tillgängligt för V75-kupongen. - Det finns både sportsliga och spelmässiga att införa Lördagsloppet, säger Svensk Travsports sportchef Petter Johansson i ett pressmeddelande..

TA - 15 okt 14 kl. 16:29

Flykt från grekiska tillgångar

Atenbörsen rasar och räntorna på grekiska statsobligationer skjuter i höjden, sedan investerare flyr grekiska tillgångar. Politisk osäkerhet skakar marknaden.
I april tog Grekland, på väg ur flera års djup recession, de första obligationslånen på fyra år.

Kristianstadsbladet - 15 okt 14 kl. 16:29

Flykt från grekiska tillgångar

Atenbörsen rasar och räntorna på grekiska statsobligationer skjuter i höjden, sedan investerare flyr grekiska tillgångar. Politisk osäkerhet skakar marknaden.
I april tog Grekland, på väg ur flera års djup recession, de första obligationslånen på fyra år.

BT - 15 okt 14 kl. 16:29

Flykt från grekiska tillgångar

Atenbörsen rasar och räntorna på grekiska statsobligationer skjuter i höjden, sedan investerare flyr grekiska tillgångar. Politisk osäkerhet skakar marknaden. I april tog Grekland, på väg ur flera års djup recession, de första obligationslånen på fyra år.

VA - 12 jul 19 kl. 16:35

Kindred och Betsson nekas tillgång till ATG:s spelpooler

Fortsatt blåsväder för spelaktörerna.  .

PrivataAffärer - 08 apr 19 kl. 15:02

Svenska Spel stoppar nätkasinoreklamen

Sedan den svenska marknaden omreglerades vid årsskiftet har mängden spelreklam ökat kraftigt och debatten har varit intensiv om branschens etik. Civil- och konsumentminister Ardalan Shekarabi är inte nöjd med den handlingsplan för mindre aggressiv spelreklam som branschen presenterade i mars och har antytt att lagstiftning kommer allt närmare. På måndagen gick bolagen Kindred, Leo Vegas och Betsson ut i en gemensam debattartikel i Dagens industri där de gick till motangrepp mot Svenska Spel och ATG, som också ökat sina reklamsatsningar efter omregleringen.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Ford stäms på miljarder för förfalskade bränsletester

Den amerikanska fordonskoncernen Ford har blivit stämd på 1,2 miljarder dollar, motsvarande 11,3 miljarder kronor..

DI - 2 timmar sedan

Polisen varnar: Microsoft-bedrägerierna är tillbaka

Från att ha varit relativt förskonade den senaste tiden har polisen uppmärksammat en ny våg av så kallade Microsoft-bedrägerier i Sverige. ”Vi har definitivt märkt av att de har kommit i gång igen”, säger Lotta Mauritzson vid polisens nationella bedrägericenter..

DI - 2 timmar sedan

Svagt uppåt på Wall Street med stöd av teknikaktier

New York-börserna håller sig på plus med fem minuter kvar till stängning. S&P 500 handlas upp 0,3 procent..

DI - 3 timmar sedan

Carl Icahn till ny attack mot oljebolagets jätteaffär

Aktivistinvesteraren Carl Icahn går än en gång till attack mot oljebolaget Occidentals förvärv av Anadarko Petroleum i ett brev till Occidentals ägare. Det rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 3 timmar sedan

Tysk däcktillverkare vinstvarnar – svag fordonsmarknad fäller helårsprognosen

Den tyska däcktillverkaren Continental vinstvarnar för helåret. Bolaget hänvisar till den svaga utvecklingen på fordonsmarknaden och sänker prognoserna för både tillväxten och den justerade rörelsemarginalen..

DI - 3 timmar sedan

Piloter på British Airways röstar för första strejken på fyra decennier

Piloter anställda av det brittiska flygbolaget British Airways har röstat för att gå ut i strejk. Om de gör allvar av hoten blir det den första strejken för flygbolaget sedan 1970-talet enligt nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 4 timmar sedan

Storbritannien kan redan vara i recession enligt tung tankesmedja

Storbritannien kan redan befinna sig i en teknisk recession enligt en rapport från den tunga brittiska tankesmedjan National Institute of Economic and Social Research (NIERS). Samtidigt avslutas omröstningen om vem som ska ta över som premiärminister för Theresa May på måndagskvällen..

DI - 5 timmar sedan

Gotland toppar listorna

Di-bilen rullar den här veckan på Gotland – en ö med en stark tradition av småföretagare. 16 procent av befolkningen är företagare, vilket är den högsta länssiffran i Sverige..

DI - 5 timmar sedan

De ska skapa världens första gingård

Nu är det dags för nästa generation Hellström att sätta ön Furillen ännu tydligare på kartan. Elisabeth Hellström skapar just nu en gotländsk gin, av ingredienser som hon plockar själv på ön..

DI - 5 timmar sedan

Banktoppen sågar dysterkvistarna: ”Lustgasen fortsätter flöda”

TOREKOV. Det finns visserligen gott om signaler på en sämre konjunktur – men lustgasen från centralbankerna håller börsen uppe.  Det tror Eirik Winter, Nordenchef på den franska storbanken BNP Paribas.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.