VA > Ekonomi

Wednesday, 17 July, 04:23

VA - 12 jul 19 kl. 14:08

Supertalangen efterlyser könskvotering – ledningsgruppen beviset på jämställdhetMichelle Kadir anser att techbranschen – men också många andra branscher – har så stora problem med jämställdheten att det är dags för könskvotering i Sverige. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Kadir, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Supertalangen, efterlyser, könskvotering, ledningsgruppen, beviset, jämställdhet
YLE - 22 aug 16 kl. 15:32

"Det finns ingen mänska som vet att du behöver hjälp" - ungdomsgarantin lämnar en tredjedel i sticket

En tredjedel av ungdomarna får inte jobb eller studieplats inom de tre månader som ungdomsgarantin lovar. En arbetsgrupp ska nu utreda vilka nya metoder som behövs för att ungdomsgarantin ska fungera bättre. En rundringning till forskare och personer som jobbar med ungdomar visar att många tycker att den uppsökande verksamheten har fungerat bra.

YLE - 18 okt 12 kl. 06:06

Lärare vantrivs i Grankulla

Rangordning bland lärarna, toppstyrning och dålig trivsel dyker upp bland svaren i Grankulla i Yles lärarenkät. Lärarna är nöjda med kommunens beslutsfattare men missnöjda med sin ledning. De missnöjda lärarna efterlyser bättre trivsel och mera befogenheter i sitt arbete.

Skånskan - 11 jul 19 kl. 10:47

Musikfesten kan dra igång

SVEDALA Svedala är redo.
15 000 musikentusiaster väntas i dagarna tre ta plats på Sommarrocken med dragplåster som Timbuktu, Hoffmaestro och Wilmer X.Strax före lunch på onsdagen var i stort både den lilla och stora scenen på gröningen bakom Naverlönnskolan redo för att ta emot 22 band eller artister.

Fler nyheter från VA

VA - 11 timmar sedan

Teknologiska utmaningar och global jämlikhet på tapeten

"Vi måste trappa upp vårt svar på klimatförändringarna… Klimatförändringarna representerar en av de största utmaningarna detta århundrade," säger Internationella valutafondens (IMF) tillförordnade chef, David Lipton.   .

VA - 12 timmar sedan

Nu ska vita huset undersöka tech-förräderi

Miljardären  Peter Thiel  hävdade att detta samband är liktydigt med infiltration från Kina och att Googles agerande mot amerikanska militären ”tycks mig utgöra förräderi”.  .

VA - 12 timmar sedan

Snabbmatskedjan tröttnade på vegotrenden – skapar en köttig morot

”Om de kan göra kött av grönsaker, kan vi göra grönsaker av kött” .

VA - 13 timmar sedan

Fintechbolaget Tink mer än fördubblar förlusten

Fintechbolaget har släppt sin årsredovisning. Förutom förlusten blev även omsättningen mer än fördubblad på 58 miljoner kronor, från 23 miljoner kronor under 2017. .

VA - 13 timmar sedan

Tesla-priserna kapas i Kina

Prissänkningen  är till för att göra bilen mer överkomlig för kunderna.  .

VA - 13 timmar sedan

Från vd-position till att öka klimatkompensation

 ”Om jag köper en tröja måste jag också betala för koldioxidutsläppet och nedsmutsningen av floder som tillverkningen av tröjan orsakat”, säger kalle Nivér.  .

VA - 14 timmar sedan

Nu ska Amazon granskas

Misstankar finns om att Amazon utnyttjar datan till att undergräva mindre nätbutiker på sin plattform Marketplace. .

VA - 15 timmar sedan

Kvinnor levererar på hetare arbetsplatser

Temperaturen på kontoret påverkar din prestation.    .

VA - 16 timmar sedan

EU: Ny koldioxidskatt vid gränsen

Ursula von der Eleyen försöker övertyga om att koldioxidskatt är nödvändig för att unvika kolläckage och sänka koldioxidutsläppen.  .

VA - 16 timmar sedan

”Handelskriget har drivit på Kina att bli bättre och starkare”

”Vita huset-administrationen har upprepade gånger överdrivit Kinas förluster på handelskriget, fabricerat bevis och 'fakta' för att påverka den allmänna opinionen”, skriver Global Times ledare. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.