Skånskan > Opinion

Wednesday, 24 July, 09:43

Skånskan - 12 jul 19 kl. 14:03

Restaurang fortsatt stängdMALMÖ Restaurang Margaretapaviljongen är fortsatt stängd. Det meddelande Malmö stads miljöförvaltning på fredagen.
– Jag har nu gjort ett uppföljande besök på Margaretapaviljongen och dessvärre kvarstår beslutet om tillfällig stängning. Beslutet kvarstår eftersom bristerna ännu inte åtgärdats på ett tillfredsställande sätt, skriver livsmedelsinspektör Maria Svensson i ett mejl.
Tidigare i veckan berättade tidningen om att livsmedelsinspektören stängde restaurangen när hon upptäckte att det fanns råttspill i restaurangköket och såg en råtta som sprang runt i källaren.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
MALMÖ Restaurang Margaretapaviljongen, Malmö, Margaretapaviljongen, Maria Svensson, Patrik Wykman, Anticimex

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Restaurangfortsatt , stängd
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Svensk McDonalds-restaurang stängd – 30-tal kunder sjuka

På måndagen började flera personer som ätit på McDonalds i Nödinge i Ale kommun må risigt. Det rapporterar GT. Fall av diarré, yrsel, feber och kräkningar har rapporterats och kommunen har sedan dess fått in omkring 30 anmälningar.

ÖstersundsPosten - 05 feb 15 kl. 12:40

Restaurang stängd – hade stora problem med skadedjur

Besöket på restaurangen var planerat och en del av miljöavdelningens ordinarie kontrollbesök. Syftet med inspektionen var att se hur rutinerna kring livsmedelshanteringen fungerar. Men också att kontrollera att verksamhetsutövaren levererar säkra livsmedel..

Sydsvenskan - 20 feb 17 kl. 16:00

Malmös första fish&chips-restaurang stängd – väntar på byggarbete

Ägaren beräknar att han förlorat en halv miljon på förseningen..

Expressen - 12 jul 19 kl. 17:05

Restaurang stängd – hittade råttspillning

Under ett kontrollbesök på Margaretapaviljongen i Malmö hittades både en levande råtta, och råttspillning på flera ställen.Restaurangen stängdes ner tillfälligt, och efter att en råttsanering nu underkänts får restaurangen hålla fortsatt stängt..

YLE - 17 feb 16 kl. 18:20

Åtal: Man jobbade på restaurang över ett år utan lön

Fyra män åtalas för grov människohandel i Vanda. Offret är en man som i över ett år jobbat sju dagar i veckan 15-17 timmar per dag på en restaurang utan att få lön. Rättegången i fallet inleddes på onsdagen i tingsrätten i Vanda.

Skånskan - 28 okt 16 kl. 06:30

Åklagaren begär förlängd tid i brunnsmord

Ett urval från nyhetsflödet samt väder och trafik får du här:LOKALT Restaurang utsatt för sprängning En restaurang på Vasagatan i Landskrona utsattes under natten till fredag för en sprängning.
Lokalen har fått skador som tyder på någon form av detonation. Inga personer har blivit skadade i samband med händelsen.

UNT - 18 jan 14 kl. 23:38

Ekeroth utslängd från restaurang

Riksdagsledamoten Kent Ekeroth (SD) blev tillsammans med några vänner utslängd från en restaurang i Stockholm. Enligt restaurangen kränkte han en gäst, vilket Ekeroth själv förnekar.(TT).

SvD - 18 jan 14 kl. 23:38

Ekeroth utslängd från restaurang

Riksdagsledamoten Kent Ekeroth (SD) blev tillsammans med några vänner utslängd från en restaurang i Stockholm..

Sydsvenskan - 18 jan 14 kl. 23:54

Ekeroth utslängd från restaurang

Riksdagsledamoten Kent Ekeroth (SD) blev tillsammans med några vänner utslängd från en restaurang i Stockholm. Enligt restaurangen kränkte han en gäst, vilket Ekeroth själv förnekar..

UNT - 19 jan 14 kl. 04:54

Ekeroth utslängd från restaurang

Riksdagsledamoten Kent Ekeroth (SD) blev utslängd från en restaurang på fredagskvällen. Enligt restaurangen var orsaken att en kvinnlig gäst förnedrats, Ekeroth hävdar att det beror på hans partitillhörighet..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Barnrekord på planen till Snogeröds if

Höör Med hjälp av ett bidrag från kommunen skapade föräldrar från Snogeröds if fotbollskul i två dagar för barn.
Det blev mer än lyckat, särskilt då det fanns pengar över till en rolig överraskning.Det gick inte att missa roligheterna som försiggick på Snogeröds if i går förmiddag då ett stort hopptorn syntes ända från vägen utanför.

Skånskan - 1 timme sedan

Sommarkvällar i tv-seriernas tecken

Krönika I går kväll var det en riktigt grå och regnig sommarkväll. Och i stället för att klaga parkerade jag mig tacksamt i soffan och avverkade två avsnitt av den suveräna tyska serien Babylon Berlin (alla åtta avsnitt finns på SVT Play).
Sammanlagt nästan tre timmar blev det i Berlin anno 1929 där Weimarrepuliken går mot sitt slut, antidemokratiska krafter och kriminella grupperingar samsas med både goda och onda poliser och ett överdådigt nöjesliv.

Skånskan - 1 timme sedan

Torskfiske förbjuds i södra Östersjön

Skåne Läget är mycket utsatt för torsken i Östersjön. För att minska påfrestningarna på beståndet införde EU-kommissionen i går ett akut stopp för kommersiellt fiske efter torsk i södra delarna av Östersjön – från och med tisdagen. Påbudet gäller syd- och östkusten, från Falsterbo till Kalmar.

Skånskan - 1 timme sedan

Singelolycka i centrum

Malmö Polis och räddningstjänst har skickats till en trafikolycka på Bellevuevägen på onsdagsmorgonen.Enligt larmet ska en bilist ha kört in i en annan personbil. Larmet kom in klockan 07.

Skånskan - 3 timmar sedan

S vill flytta hela biblioteket

SVALÖV
– Flytta huvudbiblioteket i Svalöv till Kvarnhuset. Då kommer kulturen mycket närmare kommunens medborgare.
Socialdemokraterna tycker att den nuvarande placeringen på Forslidsgården ligger illa till samtidigt som alltmer utrymme blir ledigt i Kvarnhuset.

Skånskan - 3 timmar sedan

Två män skadade i bråk vid stationen

Kävlinge Sent på tisdagskvällen larmades polisen om en misshandel vid järnvägsstationen.Polispatruller åkte till platsen för att undersöka närmare. Det visar sig att två personer skadats i ett bråk, där den ena personen ska ha fått skador i en arm och den andra personen i ett ben.

Skånskan - 12 timmar sedan

SM-guld till Stockamöllan

BÅGSKYTTE Stockamöllans IF kunde räkna hem sex medaljer under de två senaste helgernas svenska mästerskap i bågskytte.På junior-SM i Mjölby/Motala tävlade Julia Wilhelmsson i klassen Barebow junior damer och tog silver i 3D, brons i fält och brons i tavla.
Under tavel-SM i Helsingborg deltog nio av klubbens skyttar.

Skånskan - 13 timmar sedan

Hittade småkryp i restaurangmaten

Skurup Efter en kunds klagomål på insekter i maten gjorde kommunens miljöenhet en oanmäld inspektion av restaurangen.Källan till småkrypen tros vara flera sopkärl som stod nära ytterdörren till varuintaget.
Dörren var öppen vid tidpunkten för inspektionen och inspektören gav en man från företaget som driver restaurangen bassning och uppmärksammade att fönster och dörrar måste vara stängda.

Skånskan - 13 timmar sedan

Trehjuling kvällens raritet

Löddeköpinge Det finns alltid en första gång för speciella fordon. Tisdagens raritet var en kanadensisk trehjuling. Polaris Slingshot är en mc men kan köras utan hjälm.

Skånskan - 14 timmar sedan

Två misshandlade – äldre man förd till sjukhus

Två personer har misshandlats under tisdagen i stadsdelen Holma. En äldre man är förd till sjukhus. Strax efter klockan 17 på tisdagen larmades polisen till en misshandel i Malmö.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.