Nyan > Svenskfinland

Wednesday, 17 July, 05:26

Nyan - 12 jul 19 kl. 14:04

Lugn natt för polisenUnder natten till fredag övervakade polisen lätt trafik och mopeder. Förarnas mopeder var välskötta och hade utrustningen i skick. Det enda som kunde noteras var en av förarnas registerskylt som polisen delade ut en anmärkning för. Detta skriver polisen i ett meddelande. Polisen utförde även en kontroll vid ankomsten av de färjor som anlöpt till Mariehamn på fredagsmorgonen.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Mariehamn, Västra, TEXT, Mattlar, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lugn, nattför , polisen
Västerbottens Folkblad - 05 feb 11 kl. 09:10

Lugn natt med lite småstök i Västerbotten

UMEÅ En relativt lugn natt i Västerbotten. Men polisen hade ändå fullt upp ända fram till småtimmarna.UMEÅ En relativt lugn natt i Västerbotten.

Barometern - 17 aug 14 kl. 12:05

Lugn natt i länet ? trots flera tusen besökare

Ironman lockade flera tusen besökare men detta var inget som märktes hos polisen. Det var en ovanligt lugn lördagsnatt. Under Ironman fylldes gator och torg i Kalmar och även vägarna längs med cykeletappen på Öland med flera tusen besökare.

Nyan - 04 aug 18 kl. 12:11

Lugn natt för polisen

Polisen hade en relativt lugn natt mellan fredag och lördag, meddelar de i ett pressmeddelande. I Eckerö gjordes nykterhetskontroller. Alla fem bilister som kontrollerades var nyktra.

Västerbottens Folkblad - 19 jul 11 kl. 07:47

Polisen: Lugn natt i hela länet

UMEÅ Det har varit en lugn natt i hela länet. Tre fyllerister är det enda som noterats. UMEÅ Det har varit en lugn natt i hela länet.

DalaDemokraten - 26 jun 14 kl. 06:28

Lugn natt i länet

Natten till torsdag beskrivs som en lugn natt , enligt polisen i Dalarna. Förutom alkoholrelaterat bråk och en anmälan om misshandel i Borlänge i natt så säger vakthavande befäl på polisen, Hans Gyll, att det varit relativt lugnt med tanke på att "Lill-lördag" var en löningsonsdag..

YLE - 20 aug 17 kl. 12:59

Polisen: "Exceptionellt lugn natt i Åbo"

- Det har varit en exceptionellt lugn augustinatt i Åbo, berättar kommissarie Kai Loukkaanhuhta för Yle Åboland. - Färre människor har rört sig på stan än under en vanlig lördag natt. Polisen har heller inte fått meddelanden om att det skulle ha förekommit hot eller våld mot invandrare.

Magazin24 - 10 jan 11 kl. 07:25

Mycket lugn natt för polisen

Två ärenden i hela Västmanland. Under natten mot måndagen hade polisen i Västmanland en mycket lugn natt.
Endast två ärenden fick polisen ta hand om under natten, där båda skedde i Västeråsområdet och gällde ett nedfallet trä samt en drograttfylla, skriver LKC i ett pressmeddelande på måndagsmorgonen..

Magazin24 - 28 jun 11 kl. 07:33

Lugn natt i länet

Polisen rapporterar. Den vackra sommarnatten till trots så har det varit en väldigt lugn natt i Västmanland, rapporterar polisen i länet. Det enda noterbara som har hänt är enligt polisen tre drograttfyllerier, en i Norberg och två i Västerås.

Magazin24 - 06 jan 12 kl. 08:57

Polisen: Lugn natt i Västra Mälardalen

Natten har varit lugn för polisen i Västmanland. Trettondagsafton och natten mot trettondagen har förflutit lugnt, enligt polisen.
?

Västerbottens Folkblad - 15 feb 14 kl. 08:44

Lugn natt i Västerbottens län

Det har varit en lugn natt i länet från polisens perspektiv. Fyra omhändertaganden på grund av fylleri rapporteras, två i Skellefteå och lika många i Umeå. I Umeå fick polisen också larm om bråk på Gräddvägen med 20 personer inblandade vid 23-tiden på fredagskvällen.

BT - 27 sep 14 kl. 08:24

Lugn natt i Sjuhäradsbygden

Polisen rapporterar om en mycket lugn natt i Sjuhäradsbygden. Sammantaget omhändertogs tio personer för fylleri. – En ganska ordinär fredag, säger Magnus Söderqvist, inre befäl vid polisen i Borås.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 10 timmar sedan

Partiell månförmörkelse kan ses natten till ondsag

Natten mellan tisdag 16.7 och onsdag 17.7 kan en partiell månförmörkelse ses i Finland.

Nyan - 11 timmar sedan

Inga besvär mot Dennis och Macke

Inga besvär har Ålands förvaltningsdomstol tagit emot angående byggnadsnämndens beslut från den 4 juni i år. Beslutet gällde de områden som byggnadsnämnden gett grönt ljus till Dennis och Macke ab att riva och bygga nytt. Besvärstiden gick ut på fredagen.

Nyan - 12 timmar sedan

Simbilen på väg till Åland

Folkhälsans simbil är på väg till Åland igen. Från och med söndag 21 juli till onsdag 24 juli kommer simbilen att besöka stränder på Åland där det pågår simskolor och även gästa Sjödagarna. – Målet med Folkhälsans simbil är att uppmuntra barn och vuxna i alla åldrar att våga hjälpa varandra, sägs i ett pressmeddelande.

Nyan - 13 timmar sedan

Från Drottninggatan till Jomala gård

Magnus Stark är sedan maj vd för Ålands hushållningssällskap. .

Nyan - 14 timmar sedan

Övergräddade bullar orsakade larm

På tisdagseftermiddagen fick Alarmcentralen in ett automatalarm från Skogsgläntans dagis i Saltvik. Räddningsinspektör Thomas Mattsson meddelar att övergräddade bullar satt i gång brandlarmet och att det inte handlade om någon brand. Västra Saltviks FBK kunde återställa larmet och åka vidare.

Nyan - 15 timmar sedan

Stor folkdansfestival på Åland

I kväll drar folkdansfestivalen ÅLEK 2019 i gång på Åland. 250 stycken nordiska folkdansare har samlats på Åland för att dansa och visa upp traditionell folkdans.
Den årliga folkdans- och folkmusikfestivalen Nordlek ordnas var tredje år i ett mindre land eller region och i år är det första gången som festivalen hålls på Åland.

Nyan - 18 timmar sedan

Förlorad kunskap lärs ut på Kobba klintar

Rep är grundstenen till hela vår civilisation. Så beskriver repexperten och hantverkaren Mikko Snellman reptillverkningens historiska betydelse. .

Nyan - 18 timmar sedan

Landslagstränare på IFK-besök

FOTBOLL. Juha Malinen är en av Finlands mest erfarna tränare, med uppdrag i både finska ligan och nu i U21-landslaget. Under söndagen och måndagen besökte han Åland och IFK Mariehamn.

Nyan - 19 timmar sedan

Ännu ingen misstänkt i utredning om sexköp

Som Nya Åland rapporterade om i torsdags utreder polisen ett ärende som rubriceras som köp av sexuella tjänster av ung person. .

Nyan - 20 timmar sedan

Åtal att vänta om asfaltsdumpning

Den dumpade asfalten i Jomala, som polisen utreder, går sannolikt till åtalsprövning. Ännu väntar polisen på svar av de prover som togs i maj, men utredningen är rubricerad som miljöbrott. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.