DI > Ekonomi

Thursday, 18 July, 19:24

DI - 12 jul 19 kl. 13:55

Storbank tror på 30-procentigt ras på litiumprisetMorgan Stanley förutspår i en analys att priset på den värdefulla batterimetallen litium kommer att falla med 30 procent de närmaste 6 åren. Dagens priser på runt 11.500 ton kommer att falla till runt 7.200 dollar 2025, enligt prognosen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stanley

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storbank, tror, 30-procentigt, ras, litiumpriset
DI - 22 maj 15 kl. 11:29

Olja: Storbank tror inte på produktionssänkning

Priset på olja har återhämtat delar av fjolårets dryga 50 procentiga ras men det är en bra bit kvar till toppnivåerna som rådde i juni 2014..

Expressen - 11 jul 16 kl. 15:54

Allt fler tror på ras på bostadsmarknaden

Allt fler hushåll tror på fallande bostadspriser. SEB:s boprisindikator sjunker för andra månaden i rad. – Det är ett ovanligt stort fall, säger SEB:s privatekonom Jens Magnusson..

DI - 26 maj 17 kl. 07:54

Blankningsspecialisten tror på ras i Hongkong

Carson Bock, grundare av blankningsspeciallisten Muddy Waters, tror att Kinas kreditproblem kommer nå en brytpunkt och fortsätter satsa på att Hongkong-listade bolag ska falla. Det skriver Bloomberg..

DI - 05 okt 18 kl. 11:31

Börshajarnas nya byten – 15 aktier där proffsen tror på ras

Stockholmsbörsen tuffar vidare och handlas kring rekordnivåer. Men det finns aktier som proffsen tror ska falla kraftigt. Här är 15 aktier som spås stå inför stora nedgångar den närmaste tiden.

DI - 15 jan 15 kl. 18:55

Allt fler tror på ras i Lundin Petroleum

Oljeletaren Lundin Petroleum har på ett par år gått från placerarfavorit till ifrågasatt bolag. Aktien är nu den näst mest blankade på Stockholmsbörsen och analytiker varnar för stigande skulder..

SvD - 28 aug 15 kl. 07:47

Storspelarna tror på ras i Sandvik

Listan på storblankare som spekulerar i en nedgång för Sandvik börjar bli lång. Nu är 5 procent av kapitalet blankat..

YLE - 03 aug 17 kl. 17:07

Svensk dopningsexpert tror på rent friidrotts-VM

Ett VM i friidrott väcker alltid frågor om dopning. En av Sveriges främsta experter tror på ett rent mästerskap i London. - Jag skulle inte vilja säga 100-procentigt.

Sydsvenskan - 03 aug 17 kl. 05:30

Dopningsexpert tror på rent friidrotts-VM

Ett VM i friidrott väcker alltid frågor om dopning. En av Sveriges främsta experter tror på ett rent mästerskap i London. – Jag skulle inte vilja säga 100-procentigt.

Blekinge Läns tidning - 03 aug 17 kl. 05:30

Dopningsexpert tror på rent friidrotts-VM

Ett VM i friidrott väcker alltid frågor om dopning. En av Sveriges främsta experter tror på ett rent mästerskap i London. - Jag skulle inte vilja säga 100-procentigt.

BT - 03 aug 17 kl. 05:30

Dopningsexpert tror på rent friidrotts-VM

Ett VM i friidrott väcker alltid frågor om dopning. En av Sveriges främsta experter tror på ett rent mästerskap i London. - Jag skulle inte vilja säga 100-procentigt.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Getinge återkallar ballongpumpar

Getinge informerar i ett pressmeddelande om ett globalt återkallande av ballongpumparna Cardiosave IABP och CS100/300. .

DI - 30 minuter sedan

Momento spår ljus framtid efter avtal med biljätte

Momento i Flen kan betecknas som en sörmländsk snilleindustri.  Ett nytt avtal med en biljätte inger fortsatt framtidstro åt bolaget som är en av kommunens större arbetsgivare..

DI - 30 minuter sedan

Elitryttaren blev framgångsrik vd på ”kungliga” gården

Sedan den tidigare elitryttaren Hannah Larsson kom in i bilden har kungens tidigare förfallna gamla ladugård vid Stenhammars slott utanför Flen levt upp som populärt utflyktsmål med kraftig omsättningstillväxt. Den 1 september ordnas folkfest för Flens nyanlända på ägorna..

DI - 1 timme sedan

Utdelningsfrossan sätter press på banksektorn

Det har varit en blodig rapportperiod i banksektorn, med nedskruvade utdelningsmål och besvikna aktieägare.  För Nordea slutade halvårsrapporten med den lägsta kursnoteringen sedan 2013 och ökad osäkerhet kring utdelningen. .

DI - 1 timme sedan

Europabörserna: E-handelsbolag rasade i London

Europabörserna handlades nedåt på torsdagen. Samlingsindexet Stoxx 600 sjönk 0,2 procent. .

DI - 1 timme sedan

Nordenbörserna: Wärtsilä rapportrasade i Helsingfors

De nordiska börserna backade under torsdagen, då rapportsäsongen är inne i en intensiv period. .

DI - 1 timme sedan

Bonesupport varslar om negativ påverkan på resultatet med 11 Mkr

Medicinteknikbolaget Bonesupport meddelar att man kommer att rapportera en jämförelsestörande post med en negativ påverkan på rörelseresultatet om cirka 11 miljoner kronor under andra kvartalet..

DI - 1 timme sedan

Skrota tanken på ny skatt på digitala bolag

LEDARE. Det blev en sammandrabbning på finansministermötet med G7-länderna i veckan. Det hölls i Chantilly i Frankrike och värd var landets finansminister Bruno Le Maire.

DI - 1 timme sedan

Mer krävs för att lyfta Trelleborg från treårslägsta

Trelleborgs halvårsrapport lyckades infria lågt ställda förväntningar. Men kvartalet avslutades svagt och osäkerheten om konjunkturen har ökat. För att skydda marginalerna utökas nu därför bolagets besparingsprogram..

DI - 1 timme sedan

Ännu en tung rapportdag sänker Stockholmsbörsen

Rapporterande storbolag som Nordea och Essity tyngde Stockholmsbörsen som går mot en stängning neråt på torsdagen. Det är tredje dagen i rad som börsen slutar på minus i rapportfloden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.