Computer Sweden > IT

Tuesday, 16 July, 08:14

Computer Sweden - 12 jul 19 kl. 13:45

Microsoft Teams har nu fler användare än Slack
Efter bara två år har Microsoft lyckats locka till sig fler användare än vad Slack har gjort på sex år. Nu vankas dessutom nya funktioner som ska öka intresset ytterligare..
Läs mer på Computer Sweden
Läs mer om:
Teams, Slack, Microsoft

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Microsoft, Teamshar nu , fler, användare, än, Slack
Cornucopia - 26 mar 18 kl. 14:57

Spotifys prognos: Klarar fortfarande ej av visa vinst trots 30% fler användare

Förlustmaskinen Spotifys ägare ska casha hem genom att börsnotera skiten och sälja aktierna till de som blandar ihop en tjänst förträfflighet med vad som är en fungerande affärsmodell. Trots en ökning av användare och intäkter på runt 30% 2017 - 2018 kommer man fortfarande göra miljardförluster.
Oh, happy day!

Dagensanalys.se - 28 jul 17 kl. 07:57

Twitter behöver fler användare

Under torsdagen publicerade Twitter sin delårsrapport för andra kvartalet och det var tråkig läsning. Trots att man har dragplåstret – amerikanska presidenten som ju älskar Twitter – får bolaget inte till det med att rekrytera fler användare. Aktien ökade dock något från förväntade 0,05 dollar per aktie till 0,12 vilket förvånade flera börsanalytiker.

Dagensanalys.se - 23 aug 17 kl. 15:17

Facebook har fler användare än det finns människor?

Vad får man egentligen när man annonserar på Facebook, hur många fejkkonton finns det egentligen? Breakit påstår att finns det fler användare på Facebook än det finns människor, när man tittar på åldersgruppen skall glappet vara 330 000 personer, skillnaden är antagligen ännu större då inte alla 15-24-åringar använder Facebook utan befinner sig på Snapchat. Enligt Breakit påstår Facebook att man i åldern 15-24 år har en potentiell räckvidd på 1,5 miljoner människor i Sverige.

Dagensanalys.se - 19 feb 16 kl. 08:34

Twitter har fler användare än Facebook i Japan

För första gången har Twitter redovisat antal avsändare utanför USA, de anger att det hade 35 miljoner månatliga aktiva användare i Japan i slutet av förra året. Facebook hade 25 miljoner månatliga aktiva användare i Japan i slutet av 2015, kommenterade en taleskvinna från Facebook i torsdags. Twitter användarbas har länge jämfört med Facebooks, som är otroligt mycket större globalt.

Dagensanalys.se - 06 feb 19 kl. 15:34

Snapchat hoppas att ny design ska locka fler användare

Snap har äntligen fått lite medvind. Den senaste kvartalsrapporten slog alla förväntningar och aktien steg drygt 20 procent. Nu testar de en ny design för Android i hopp om att öka antalet användare.

Dagensanalys.se - 04 sep 17 kl. 10:01

Okej inga fler användare men tiden i appen ökar trots allt

Snapchat slåss mot jättar som friskt kopierar alla innovationer som appen lanserar. För att konkurrera måste Snapchat profilera nya mått och tid i appen verkar fungera bra. För marknadsförare som vill ha koll på Snapchat är det alltså tid i appen som är deras nya mått för framgång.

HBL - 30 jul 14 kl. 07:36

Twitter gick på förlust trots allt fler användare

Mikrobloggtjänsten Twitters användarantal ökar. I samband med att delårsresultatet för april-juni publicerades meddelade Twitter att tjänsten nu har 271 miljoner aktiva användare. Antalet har ökat med 24 procent på ett år.

Helsingborgs Dagblad - 13 nov 17 kl. 10:39

Nazistisk sajt lockar allt fler användare

Antalet aktiva användare på den nazistiska sajten Nordfront ökar. Sedan 2015 har de ökat med runt 500 personer per år och i oktober 2017 fanns 4 451 stycken. År 2010 hade sajten bara 111 aktiva användare men två år senare översteg antalet 1 100, enligt.

Mobil - 23 dec 16 kl. 09:12

Note 7 har fler användare än LG V20

Samsung nedlagda Galaxy Note 7 har fortfarande fler globala användare än bland annat konkurrenterna LG V20 och HTC 10 Evo..

BT - 13 nov 17 kl. 13:18

Nazistsajten lockar allt fler användare

Den nazistiska organisationen Nordiska motståndsrörelsen (NMR) lockar allt fler anhängare. En ny rapport från FOI visar att antalet aktiva användare på NMR:s sajt ökar..

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - 16 timmar sedan

Nu får intervjuroboten Tengai ett eget bolag


Rekryteringsföretaget TNG knoppar av den uppmärksammade sociala intervjuroboten Tengai och lägger verksamheten i eget bolag..

Computer Sweden - 22 timmar sedan

Amerikanska bolag kan få börja sälja till Huawei igen inom ett par veckor


USA kan redan inom två veckor börja godkänna licenser för företag för att de ska kunna uppta försäljningen till kinesiska telekomjätten Huawei igen..

Computer Sweden - 12 jul 19 kl. 12:31

Google ger inte upp sociala media – Shoelace ny app för aktiviteter


Med hjälp av den nya appen Shoelace ska du kunna hitta lokala aktiviteter som du kan tänkas vara intresserad av. Men det lär dröja innan den dyker upp i Sverige..

Computer Sweden - 12 jul 19 kl. 12:37

Eon slutför köpet av Coromatic


Energibolaget Eons förvärv av företaget datacenterföretaget Coromatic är nu genomfört. Eon bedömer Norden som en attraktiv region för etablering av datacenter med relativt låg energikostnad och politisk stabilitet..

Computer Sweden - 12 jul 19 kl. 09:59

Twitters kvitter tyst i två timmar


Sociala media-tjänsten Twitter drabbades av tjänsteavbrott under ett par timmar igår kväll. En konfigurationsförändring verkar ligga ligga till grund för avbrottet..

Computer Sweden - 12 jul 19 kl. 06:11

Microsoft snuvar partners på licenser och supportsamtal


Partners till Microsoft blir nästa år av med rätten till gratis licenser för intern användning samt supportsamtal för lokala produkter. Nyheterna lanseras precis innan Microsofts partnerkonferens Inspire och lär inte tas emot med glädje..

Computer Sweden - 11 jul 19 kl. 14:26

Anställd på Tesla stal källkoden till autopiloten


Guangzhi Cao misstänks ha delat med sig av källkoden till Xiaopeng Motors, ett kinesiskt företag som är en av Teslas konkurrenter..

Computer Sweden - 11 jul 19 kl. 06:05

Därför är personalens jobbmobiler värsta säkerhetsrisken under semestern


Det råder knappast stiltje i säkerhetsbranschen trots semestertiderna. Siffror från två olika it-säkerhetsföretag visar att många är oförsiktiga med jobbmobilen och att företag fortsatt är i behov av att se över sina rutiner..

Computer Sweden - 10 jul 19 kl. 14:32

Amerikanska Huawei-leverantörer måste söka tillstånd


Om Qualcomm, Intel och Micron vill sälja komponenter till Huawei måste de visa att försäljningen inte utgör ett hot mot den nationella säkerheten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.