Kristianstadsbladet > Nyheter

Wednesday, 24 July, 05:04

Kristianstadsbladet - 12 jul 19 kl. 13:34

Vet regeringen om att den regerar?Sverige har problem med gängkriminalitet, vårdköer, personalbrist i välfärden, stök i utanförskapsområden, krisande kommuner osv. Men S och MP duttar med plastförbud och rökförbud, skjuter beslut fram i tiden och drömmer om familjevecka. Skärp er!.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
MP

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vet, regeringenom att den , regerar
Trelleborgs Allehanda - 12 jul 19 kl. 13:34

Vet regeringen om att den regerar?

Sverige har problem med gängkriminalitet, vårdköer, personalbrist i välfärden, stök i utanförskapsområden, krisande kommuner osv. Men S och MP duttar med plastförbud och rökförbud, skjuter beslut fram i tiden och drömmer om familjevecka. Skärp er!.

HBL - 04 apr 13 kl. 15:47

Regeringen gav nya besked om dividendskatten

Regeringen har kommit överens om korrigeringarna av dividendbeskattningen. För förmögnare företag skärps beskattningen.Den omtvistade beskattningen på dividender fick regeringen att skyndsamt komma överens om preciseringar till de beslut som fattades under budgetramförhandlingen för ett par veckor sedan.

Kristianstadsbladet - 03 okt 16 kl. 14:20

Nils-Eric Sandberg: Vet regeringen vad den gör?

Nyligen lämnade finansministern sin budgetproposition till riksdagen. Jag lyssnade på budgetdebatten och förlorade mitt återstående hopp om mänskligheten..

Regeringen - 14 okt 13 kl. 08:00

Regeringens nyhetsbrev: Regeringen satsar på att öka bostadsbyggandet

Det behövs fler bostäder i Sverige. Därför arbetar regeringen intensivt med att göra det lättare att bygga fler bostäder. Bland annat genom att begränsa kommunernas möjligheter att ställa egna tekniska särkrav utöver Boverkets byggregler.

Regeringen - 13 okt 11 kl. 11:50

Regeringen höjer ambitionsnivån - Östersjöregionen ska bli förebild i EU

Regeringen beslutade på torsdagen att ge samtliga 21 länsstyrelser och 34 myndigheter i uppdrag att aktivt arbeta med Östersjöfrågorna. Regeringen inrättar även ett myndighetsnätverk för genomförande av EU:s Östersjöstrategi som ska ledas av Tillväxtverket.- Beslutet idag är en ambitionshöjning från regeringen sida när det gäller förbättrad havsmiljö, stark och hållbar tillväxt, minskade ekonomiska klyftor och en minskad gränsöverskridande brottslighet i hela Östersjöregionen.

Regeringen - 22 dec 11 kl. 13:24

Regeringen inför supermiljöbilspremien

Regeringen inför en supermiljöbilspremie från och med 1 januari 2012 till och med 31 december 2014. Regeringen satsar 200 miljoner kronor för att uppmuntra bilköpare att välja de bästa miljöalternativen. Syftet med premien är att teknikneutralt stimulera marknadsintroduktionen av de mest miljövänliga bilarna och därmed närma sig målet om en fossiloberoende fordonsflotta 2030.

Regeringen - 13 mar 14 kl. 19:26

Regeringen presenterar satsningar på sommarskola

Regeringen vill öka kunskapsinriktningen i skolan. Med en utbildning av hög kvalitet kan fler elever nå målen och få en god grund att stå på inför kommande studier och arbete. Det handlar om investeringar för elevernas skull, men också för jobbens skull.

Regeringen - 22 mar 16 kl. 12:30

Redogörelse för behandlingen av riksdagens skrivelser till regeringen

I skrivelsen lämnar regeringen en redovisning av vilka åtgärder regeringen har vidtagit med anledning av de riksdagsbeslut som meddelats i riksdagens skrivelser till regeringen. Redogörelsen omfattar huvudsakligen regeringsbeslut under tiden 1 januari–31 december 2015. Dessutom lämnar regeringen vissa uppgifter om antalet gällande författningar..

Regeringen - 22 mar 17 kl. 08:59

Riksdagens skrivelser till regeringen – åtgärder under 2016

I skrivelsen lämnar regeringen en redovisning av vilka åtgärder regeringen har vidtagit med anledning av de riksdagsskrivelser som överlämnats till regeringen. Redovisningen omfattar huvudsakligen åtgärder under tiden 1 januari–31 december 2016. Dessutom lämnar regeringen vissa uppgifter om antalet gällande författningar..

Regeringen - 13 mar 18 kl. 16:11

Riksdagens skrivelser till regeringen – åtgärder under 2017

I skrivelsen lämnar regeringen en redovisning av vilka åtgärder regeringen har vidtagit med anledning av de riksdagsskrivelser som överlämnats till regeringen. Redovisningen omfattar huvudsakligen åtgärder under tiden 1 januari–31 december 2017. Dessutom lämnar regeringen vissa uppgifter om antalet gällande författningar..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Turkiska flottan trappar upp utanför Cypern

Den turkiska marinen har skickat drönare, flygplan, helikoptrar, korvetter, fregatter och ubåtar till vattnen utanför Cypern, enligt uppgifter från landets försvarsdepartement som refereras av den statliga nyhetsbyrån Anatolia..

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

Från sista plats till en 16:e plats för kommunen

Sedan 2015 har Sölvesborgs kommun varit med i kvinnofridsbarometern. Undersökningen går ut på att se hur kommunen arbetar med mäns våld mot kvinnor..

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Grillkväll hos Centrumkyrkan

Onsdagen (24/7) klockan 18.00 är det grillfest. .

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Beslut om största solcellsparken i höst

C4 Energi vill att både företag och privatpersoner blir delägare i den nya solcellspark som bolaget planerar bygga i Kristianstad. Om allt går i lås börjar parken byggas nästa vår..

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Ingen fara med IFK:s nyförvärv

Nyförvärvet Simon Birkefeldt klev av med känningar i ena knäet i handbollsfiestan mot Flensburg. Nu ger IFK lugnande besked om nyförvärvet. .

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Starkt lopp av Ymsén – slutade sexa i andra etappen

Efter en stark andradag så avancerar Pan-Kristianstads Gernot Ymsén i O-ringen. .

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Brott: Butiksägare hotad efter diskussion om mobiltelefon

En butiksägare hotades av två personer i samband med en diskussion om en inlämnad vara på tisdagen. Polisen har upprättat en anmälan om olaga hot..

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Därför kan dina kort utlösa butikslarmet på Ica Maxi

Har butikslarmet ljudit på Ica Maxi i Kristianstad även om du inte har stulit något? Då kan det bero på att du har dubbla Jojo-kort i plånboken. – De kan sända iväg samma frekvens som finns i våra larm, säger butikschefen Johan Ramlund..

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Ingen Jaballah i sikte: ”Det är tufft just nu”

I slutet av förra veckan skickades IFK Kristianstads nyförvärv Jihed Jaballah tillbaka till Tunisien av den tyska gränspolisen. Någon lösning verkar inte vara nära. – Det rör sig långsamt.

Kristianstadsbladet - 12 timmar sedan

Inbrott på koloniområde: ”Man blir ledsen”

Inbrott och förstörelse drabbade koloniområdet vid Stattena i helgen. Tjuvarna har brutit upp dörrar och stulit verktyg, dessutom har de förstört blomkrukor, växter och annat. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.