Dagens Medicin > Nyheter

Monday, 22 July, 10:08

Dagens Medicin - 12 jul 19 kl. 13:44

Tummen upp åt polishjälpLäkarförbundet välkomnar förslaget att polisen ska kunna transportera tvångsvårdade patienter..
Läs mer på Dagens Medicin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tummenupp , åt, polishjälp
Skånskan - 31 jul 18 kl. 13:45

Försökte sälja polishjälm på Facebook

Malmö En Malmöbo åtalas för att ha försökt sälja en polishjälm på Facebook.En 23-årig man från Malmö åtalas skäligen misstänkt för häleri sedan han försökt sälja en polishjäm via Facebook.
När polisen fick nys om annonsen gjordes en husrannsakan hos mannen i början av februari och polisen fann hjälmen hittade bredvid mannens säng.

Dalarnas tidningar - 14 okt 13 kl. 06:45

Vill ha polishjälp

Ett rop på polishjälp. Så skulle ett brev från Rolf Steinbach till Anders Landén, tillförordnad länspolismästare, kunna sammanfattas. Men brevet innehåller också kritik..

DalaDemokraten - 14 okt 13 kl. 05:50

Han vill ha polishjälp

DALA-FLODA Ett rop på polishjälp. Så skulle ett brev från Rolf Steinbach till ­Anders Landén, till­förordnad länspolis­mästare, kunna ­sammanfattas. Men brevet innehåller också ....

YLE - 04 nov 15 kl. 16:50

Stubb: Det kan bli tummen upp eller tummen ner för förvaltningsregister

Frågan om ett nytt förvaltningsregister för inhemska aktieinnehav avgörs inte under de närmaste dagarna, uppger finansminister Alexander Stubb (Saml). Lagförslaget har väckt kraftig kritik och Stubb säger att regeringen ännu måste granska kring 40 remissuttalanden. Lagförslaget har risats av bland annat rättsväsendet och skattemyndigheterna med motiveringen att lagen lätt kan uppmuntra till penningtvätt och korruption.

Sydsvenskan - 08 nov 13 kl. 06:30

Facebook gör tummen ner för tummen upp

Facebooks kanske mest kända symbol försvinner.”Låt honom dö”. Det sägs en nedvänd tumme ha betytt i gladiatorspelen i det antika Rom.

Resume - 07 nov 13 kl. 17:14

Tummen ned för tummen


Facebook gör tummen ned för tummen upp. Den numera klassiska gilla-symbolen får stryka på foten till förmån för ett vitt "f", enligt Aftonbladet som refererar till Mashable..

Nyheter 24 - 07 nov 13 kl. 18:06

Tumme ner för tummen – här är Facebooks nya "gilla"-knappNya supersöket

En epok är över. Nu försvinner tummen från Facebooks "gilla"-knapp. I ett blogginlägg på torsdagen avslöjar det sociala nätverket förändringen.

Expressen - 07 nov 13 kl. 20:06

Facebook-tummen får tummen ner – tas bort

Facebook-tummen får tummen ner och tas bort. Den välklickade "gilla"-knappen ersätts fortsättningsvis med en textruta med Facebooks logo och texten "Like", skriver sajten Mashable..

Nyan - 26 mar 14 kl. 17:01

Tummen upp och tummen ned

Nu finns dagens nyhetssändning från Åland24 att se här på webben. I dag berättar vi bland annat att åttavåningshuset i stan får tummen upp av stadsfullmäktige, medan landskapsregeringen får tummen ned av JK, och så berättar vi om tillverkningen av de glasflaskor som ska innehålla Stallhagens återskapade vraköl..

SmålandsPosten - 02 jun 14 kl. 08:13

På drift med tummen i vädret

Senast det hände var för tre somrar sedan. Jag gav en ung tjej lift vid Norremarksrondellen. Hon hade liftat från södra Tyskland och var på väg mot Stockholm för att hälsa på sin pojkvän.

Politikerbloggen - 08 apr 11 kl. 16:52

TUMMEN NED Juholt anser att regeringen satsar för lite

TUMMEN NED. Socialdemokraternas partiledare Håkan Juholt är inte imponerad över regeringens satsning på järnvägen. - 800 miljoner kronor täcker inte ens upp förra årets överkostnader, säger han.

Fler nyheter från Dagens Medicin

Dagens Medicin - 1 timme sedan

Mammor med hiv får gratis modersmjölksersättning

I Region Stockholm får mammor med hiv, och som inte bör amma på grund av smittorisken, gratis modersmjölksersättning. Stockholm är först i landet med beslutet, rapporterar Sveriges Radio..

Dagens Medicin - 1 timme sedan

Psykoterapeuter: Vårdkedjan för de minsta barnen brister

De yngsta barnen får inte den hjälp de skulle kunna få för att stödja deras psykologiska utveckling. Detta beror på att barn- och ungdomspsykiatrin inte har en organisation som kan ge en ändamålsenlig vård för de minsta barnen, skriver tre psykoterapeuter i dag på DN Debatt..

Dagens Medicin - 3 timmar sedan

”Nationella riktlinjer behövs, sätt igång!”

Alla parter är överens om vad som behöver ske för att vården av patienter med atopiskt eksem ska förbättras, skriver företrädare för Atopikerna och Astma- och allergiförbundet. .

Dagens Medicin - I förrgår: 14:00

Linköping vill ”lägga in” patienter på akuten

Det ansträngda läget vid Universitetssjukhuset i Linköping gör att ledningen nu ser över möjligheten att ”lägga in” patienter på akuten. De ska sedan rondas av sjukhusets bakjourer. .

Dagens Medicin - I förrgår: 10:58

Sverige drivande i ebolafrågan

Sverige har drivit på för att få omvärlden att agera kraftfullare i Kongo-Kinshasa. Sida följer det pågående ebolautbrottet noga och är redo att öka insatsen vid behov..

Dagens Medicin - 19 jul 19 kl. 07:52

Cancerpatient fick vänta sex år på operation

En patient i Västerbotten fick vänta i över sex år på operation på grund av dubbla vårdmissar, rapporterar SVT Nyheter Västerbotten..

Dagens Medicin - 19 jul 19 kl. 07:00

”Jag kan inte stå tyst när svensk cancervård kallas ovärdig”

Det är svårt att förstå varför cancervården nu används av Moderaterna som slagträ i sjukvårdsdebatten, skriver socialminister Lena Hallengren (S) i en replik..

Dagens Medicin - 18 jul 19 kl. 12:44

Arbetsterapeut spar pengar i vårdplanering

I Eslöv har kommunen sparat mycket pengar sedan arbetsterapeut och biståndshandläggare började att arbeta tätt ihop. Bara i år rör det sig om närmare 700 000 kronor när invånare fått träning i att klara sig själv i stället för hemtjänst..

Dagens Medicin - 18 jul 19 kl. 10:51

Kvinna förfalskade yrkeslegitimation

En kvinna i 30-årsåldern anmäls till polisen för att hon använt en förfalskad yrkeslegitimation på Hallands sjukhus Halmstad, rapporterar Hallandsposten..

Dagens Medicin - 18 jul 19 kl. 08:10

WHO: Ebolautbrott ett internationellt nödläge

Världshälsoorganisationen, WHO, klassar ebolautbrottet i Kongo-Kinshasa som ett internationellt nödläge. ”Det är dags för världen att uppmärksamma och fördubbla våra ansträngningar”, säger WHO-chefen Tedros Adhanom Ghebreyesus i ett uttalande..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.