Skånskan > Opinion

Wednesday, 24 July, 08:29

Skånskan - 12 jul 19 kl. 11:52

Fängelse i 3,5 år för cannabisgrossistHÄSSLEHOLM Tre av de sex unga män som stod åtalade för narkotikabrott efter att polisen nystat upp en narkotikahärva i Hässleholm dömdes på fredagen till fängelse. Samtliga sex män fälldes, men tre av dem fick mildare domar: en månads fängelse, skyddstillsyn respektive dagsböter. Strängast straff, 3,5 år, fick 22-åringen som beskrivs som huvudman. Hans 23-årige vän, som även dömdes för grovt vapenbrott, fick 2,5 års fängelse medan 17-åringen som förvarade drygt åtta kilo cannabisharts åt 22-åringen dömdes till ungdomsvård. Utredningen inleddes efter att polisen i norra Sverige fått upp ögonen för 22-åringen, som av åklagaren beskrivits som en cannabisgrossist av mellanklassnivå.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
HÄSSLEHOLM Tre, Hässleholm, Sverige, Umeå, Skellefteå

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fängelsei , 3,5, årför , cannabisgrossist

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Singelolycka i centrum

Malmö Polis och räddningstjänst har skickats till en trafikolycka på Bellevuevägen på onsdagsmorgonen.Enligt larmet ska en bilist ha kört in i en annan personbil. Larmet kom in klockan 07.

Skånskan - 1 timme sedan

S vill flytta hela biblioteket

SVALÖV
– Flytta huvudbiblioteket i Svalöv till Kvarnhuset. Då kommer kulturen mycket närmare kommunens medborgare.
Socialdemokraterna tycker att den nuvarande placeringen på Forslidsgården ligger illa till samtidigt som alltmer utrymme blir ledigt i Kvarnhuset.

Skånskan - 1 timme sedan

Två män skadade i bråk vid stationen

Kävlinge Sent på tisdagskvällen larmades polisen om en misshandel vid järnvägsstationen.Polispatruller åkte till platsen för att undersöka närmare. Det visar sig att två personer skadats i ett bråk, där den ena personen ska ha fått skador i en arm och den andra personen i ett ben.

Skånskan - 10 timmar sedan

SM-guld till Stockamöllan

BÅGSKYTTE Stockamöllans IF kunde räkna hem sex medaljer under de två senaste helgernas svenska mästerskap i bågskytte.På junior-SM i Mjölby/Motala tävlade Julia Wilhelmsson i klassen Barebow junior damer och tog silver i 3D, brons i fält och brons i tavla.
Under tavel-SM i Helsingborg deltog nio av klubbens skyttar.

Skånskan - 12 timmar sedan

Hittade småkryp i restaurangmaten

Skurup Efter en kunds klagomål på insekter i maten gjorde kommunens miljöenhet en oanmäld inspektion av restaurangen.Källan till småkrypen tros vara flera sopkärl som stod nära ytterdörren till varuintaget.
Dörren var öppen vid tidpunkten för inspektionen och inspektören gav en man från företaget som driver restaurangen bassning och uppmärksammade att fönster och dörrar måste vara stängda.

Skånskan - 12 timmar sedan

Trehjuling kvällens raritet

Löddeköpinge Det finns alltid en första gång för speciella fordon. Tisdagens raritet var en kanadensisk trehjuling. Polaris Slingshot är en mc men kan köras utan hjälm.

Skånskan - 13 timmar sedan

Två misshandlade – äldre man förd till sjukhus

Två personer har misshandlats under tisdagen i stadsdelen Holma. En äldre man är förd till sjukhus. Strax efter klockan 17 på tisdagen larmades polisen till en misshandel i Malmö.

Skånskan - 14 timmar sedan

De närmaste dagarna ljuder visor i staden

lund
Ett lika säkert sommarinslag som kräftpremiären är Visfestivalen i Lund, som inleddes på tisdagen med Barnvisfestivalen.
I tävlingen vann låten Diskokatten som spelades av en grupp från Limus musikskola.
På onsdagen börjar det stora programmet i Stadsparken.

Skånskan - 14 timmar sedan

Malmö stad avråder från bad

Ännu en gång avråder Malmö stad från bad längs med Malmös kust. Prover visar att det är algblomning vid alla Malmös stränder och badplatser och allmänheten avråds tillsvidare från bad, skriver Malmö stad i ett pressmeddelande.Detta inkluderar Klagshamnsstranden, Ribersborgsstranden, Ribersborgs handikappbad, Scaniabadet i Västra Hamnen, Sibbarps saltsjöbad, Sibbarpsstranden och Sundspromenaden i Västra Hamnen.

Skånskan - 15 timmar sedan

Dansk polis omkom i trafikolycka

köpenhamn Under natten till tisdag omkom en dansk polis i tjänst. Totalt var sex till sju personbilar inblandade i trafikolyckan på Langebro i centrala Köpenhamn, skriver B.T.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.