Nyan > Svenskfinland

Friday, 19 July, 08:50

Nyan - 12 jul 19 kl. 13:31

Konrad navigerade sin lyxyacht till MariehamnDen schweiziska miljonären Konrad Schnyder bjöd Nya Åland ombord på sin lyxyacht Cinderella Noel III. .
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Mariehamn, Konrad Schnyder, Nya Åland, Cinderella Noel III

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Konrad, navigeradesin , lyxyachttill , Mariehamn
Nyan - 11 jul 16 kl. 06:30

Mexikansk lyxyacht i Mariehamn

En mexikansk miljardär vid namnet Ricardo Salinas Pliego är ägaren till lyxyachten Azteca som lade till på söndag morgon. Yachten är 72 meter lång och en av de största superyachtarna som tillverkats i Italien. Yachten är på resa över Atlanten och har hittat till Mariehamn.

YLE - 19 jul 17 kl. 22:47

IFK Mariehamn slaktades i Polen – Champions League-äventyret över

De regerande finländska mästarna har gjort sitt i Champions League-kvalet. Polska Legia Warszawa var flera klasser bättre och avancerar med totalresultatet 9–0. IFK förlorade med 0–3 i den första matchen som spelades i Mariehamn.

Kristianstadsbladet - 17 apr 12 kl. 09:21

Dubbla SM-medaljer till Konrad Åmark

I helgen avgjordes USM i bordtennis för 12- och 15-åringar. För KFUM Kristianstad blev det ett rikti?
För KFUM Kristianstad blev det ett riktigt lyckat mästerskap.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nyheter24 gör sociala experiment med ny YoutubesuccéKonrad YdhageFrida ErikssonOlle Öberg

Från och med nu kommer Nyheter24 varje vecka att, i samarbete med STHLM Panda, visa upp olika sociala experiment där vanliga människor och deras reaktioner testas.Det hela började med att vi började prata om hur stelt det kunde vara på tunnelbanan där folk sitter med sina telefoner och om någon börjar prata med en så anses det vara konstigt. Utöver honom består STHLM Panda av Frida Eriksson och Konrad Ydhage.

Dagens PS - 11 aug 17 kl. 08:05

Skuldsatt miljardär gav bort lyxyacht

Goldman Sachs lånar ut pengar till rika och tar ibland konst, vinsamlingar och andra värdeföremål i säkerhet. Nu har den amerikanska storbanken beslagtagit en drygt 66 meter lån lyxyacht med helikopterplatta från en tidigare oljemiljardär som inte kunde betala sitt lån, rapporterar Dina Pengar i Expressen med hänvisning till Wall Street Journal, som uppger att den exklusiva båtens namn är ”Natita” och att den troligtvis nu auktioneras ut. Det ska dock sägas att yachten redan legat ute till försäljning i två år – utan att någon hugad spekulant slagit till.

SR - 13 mar 14 kl. 06:35

Valar navigerade med ljud redan för 28 miljoner år sedan

Forskare har analyserat fossil från en tandval som levde för 28 miljoner år sedan, och kommit fram till att den troligen navigerade med hjälp av ljud..

DI - 28 mar 11 kl. 15:55

Otursförföljd lyxyacht snart färdig

Aga Khan, Indiens muslimske ledare, kan snart ge sig ut på haven i sin lyxyacht. Fartyget har kostat 1,2 miljarder kronor och bygget har varit kantat med problem. Nu har det dock sjötestats och kommer strax vara färdigt för sin helige ägare, skriver Jameslist.

Corren - 10 maj 13 kl. 11:16

Jonna från Motala jobbar på lyxyacht

Ibland slitigt till tusen, andra dagar världens glassigaste kneg. Jonna Eriksson jobbar som stewardess på en lyxyacht, med kunder som Jay-Z och Beyoncé..

Posh24 - 24 maj 13 kl. 10:09

Stjärnorna festade loss på Roberto Cavallis privata lyxyacht!

Många superstjärnor har spenderat de senaste dagarna i Cannes under filmfestivalen, och om du är en a-kändis är du också en given gäst på Roberto Cavallis privata fest på hans lyxyacht. Vi såg flera stjärnor i vimlet, såsom Alessandra Ambrosio, Olivia Palermo och Paris Hilton, så klicka på bilderna för att tjuvkika lite på deras festkväll!

.

Affärsvärlden - 31 jul 13 kl. 13:04

Lurade lyxyacht med falsk gps

Nyligen lyckades några studenter vid Texasuniversitetet i Austin sända ut en falsk gps-signal som fick en lyxyacht, värd 500 miljoner kronor, att ändra kurs..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 45 minuter sedan

Böter för krock med lyktstolpe

En man i 20-årsåldern som i december i fjol körde av vägen i en kurva och krockade med en lyktstolpe har dömts för äventyrande av trafiksäkerheten. Vid olyckan, som inträffade i Jomala, körde mannen i en bil för vilken han inte hade betalat fordonsskatten. Gemensamt straff blir 17 dagsböter, sammanlagt 102 euro.

Nyan - 2 timmar sedan

Han kan ha hittat botemedel mot mjältbrand

Alexander Ramsdahl ville undersöka om ljunghonungen som produceras hemma på gården i Jomala har en bakteriehämmande verkan. .

Nyan - 14 timmar sedan

Sopkorg brann i Mariehamn

På torsdag kväll fick Alarmcentralen in ett larm om en sopkorg som brann vid Rökerirondellen i Mariehamn. Räddningsverket åkte till platsen för att släcka den mindre branden och kunde åka vidare. Brandmästare Krister Koskinen gissar att någon kastat en fimp i sopkorgen men meddelar att man inte vet vad som startat branden.

Nyan - 13 timmar sedan

Ulf Elfving blev mätt och glad

– Man blir mätt på Åland. Och glad! .

Nyan - 14 timmar sedan

Dömd för stöld av gräsklippare

I augusti i fjol stal en nu 36-årig man en robotgräsklippare och en laddningsstation från ett bostadsbolag i Jomala. I går dömdes han för stöld till 50 dagsböter, sammanlagt 300 euro. Utrustningen, som hade ett värde på 1 695 euro har återlämnats.

Nyan - 15 timmar sedan

Sommarutställning på Föglö

Maria Ehres ställer under sommaren ut målningar samt dikter i visthuset i Föglö Hummersö, brevid Matsmårs. Maria Ehres och hennes bror Andreas Ehres håller tillsammans liv i moderns barndomshem genom att varje sommar ha en utställning i visthuset med nytt tema. Tidigare år har det varit om generationerna och kvinnorna i huset Mattsas i Hummersö.

Nyan - 17 timmar sedan

Hovrätten förkastade dom om olaga hot

En man som av tingsrätten dömts för grovt äventyrande av trafiksäkerheten, våldsamt motstånd mot tjänsteman samt olaga hot har fått sitt straff lindrat i hovrätten. .

Nyan - 19 timmar sedan

Motiverar unga genom fotboll

FOTBOLL. Med hjälp av videoklipp och sociala medier är Scott Beeks i full färd med att motivera och inspirera åländska fotbollsungdomar. .

Nyan - 20 timmar sedan

Intensifierad narkotikaövervakning under Rockoff

Under Rockoff kommer polisen att ha ökad gatuövervakning riktat mot narkotikabruk. Arbetet, som leds av polisen, görs i samarbete med tullen och gränsbevakningen. ”Myndigheterna arbetar både uniformerat och civilt.

Nyan - 21 timmar sedan

Kontrastrikt i Jomala kyrka

Nu till helgen ger Anders Gabriel Sundström en pianorecital i Jomala kyrka. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.