YLE > Finland

Wednesday, 17 July, 05:19

YLE - 12 jul 19 kl. 13:02

Proppfullt i rälsbussen när rekryterna ryckte in - Nylands brigad tänker inte ordna extra transportNylands brigad har tillsvidare inga planer på att ordna extra transport från Karis till Dragsvik under de två dagar per år då rekryter rycker in. Det här trots att rälsbussen var proppfull på inryckningsdagen..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Karis, Dragsvik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Fler nyheter från YLE

YLE - 11 timmar sedan

F-secures vd varnar för usel IT-säkerhet – uppkopplade apparater i hemmet kan kapas för onda uppsåt och ofta bär ingen ansvar för det

Antalet uppkopplade apparater har ökat kraftigt och fortsätter att göra det. Många av tillverkarna har samtidigt valt att inte satsa pengar på god säkerhet. Det här kan få negativa konsekvenser för konsumenten, men det är möjligt att läget kommer att förbättras en del redan nästa år..

YLE - 11 timmar sedan

Ingåbor bjuder en barnfamilj på gratis semestervecka i Barösund - återstår bara att hitta familjen

Tanken är att en barnfamilj som av olika orsaker inte har möjlighet att åka på semester - till exempel på grund av sjukdom eller svag ekonomi ska få njuta av semestern gratis. Familjen får bo i en stuga i Barösund från 29 juli till 2 augusti..

YLE - 12 timmar sedan

Tuominens kom till Borgå för att träffa sonen - men båtfolket vill ha bensin, butik och få bada bastu

Borgå gästhamn ligger ett stenkast från torget och gamla stan. Men båtfolket saknar den service i centrum som är nödvändig när man rör sig ute till sjöss och är bunden till båten..

YLE - 13 timmar sedan

Handbollspensionären Mikael Källman: Det är fem eller sex klubbar som verkligen satsar på handboll i Finland

Finlands genom tiderna mest framgångsrika handbollsspelare Mikael Källman har varit handbollspensionär i ett par månader. Han säger att det inte är omöjligt att han en vacker dag står vid avbytarbänken som tränare igen..

YLE - 13 timmar sedan

Vattenläckaget vid Malax nya serviceboende kan ta upp till ett halv år att torka

En dåligt fastspänd vattenmätare orsakade troligen vattenläckaget vid bygget av Malax nya serviceboende. Enligt entreprenören kommer det att ta månader att torka och öka kostnaderna, men i bästa fall försenar det inte själva bygget allt för mycket..

YLE - 13 timmar sedan

Importen av begagnade bilar når nytt rekord i år - de flesta importeras från Sverige

Importen av begagnade bilar kommer att nå ett nytt rekord i år. Från januari till juni 2019 ökade importen med 21 procent jämfört med samma period ifjol..

YLE - 13 timmar sedan

Tydligare rutter och förbättringar på utfärdshamnen - Lucille Rosenqvist-Aminoff hoppas att Kopparnäs skulle få ett ansiktslyft

Besökarantalet i Kopparnäs beräknas växa kraftigt inom de kommande åren, och sommargästen Lucille Rosenqvist-Aminoff hoppas att de planerade åtgärderna för att förbättra området verkligen skall bli av..

YLE - 14 timmar sedan

Stopp för bilarna på Kopparnäs stränder i Ingå - 6 förändringar som ska rädda området innan det är för sent

Föreningen som äger det stora friluftsområdet i Kopparnäs-Störsvik tror besökarsiffran kommer fördubblas inom tio år. Det natursköna området ligger endast 50 kilometer från Helsingfors centrum..

YLE - 15 timmar sedan

Polisen agerade rätt när de sköt en man i foten i Vasa

Det kommer inte att inledas en förundersökning angående polisens agerande i Sunnanvik i Vasa för ett par veckor sedan – då polisen tvingades skjuta en hotfull man i foten..

YLE - 15 timmar sedan

EU-kommissionen godkände försäljning av DNA till norska telejätten Telenor

Europeiska kommissionen meddelar att de har godkänt att norska telekommunikationsbolaget Telenor köper över hälften av den finska teleoperatören DNA..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.