Realtid > Ekonomi

Friday, 19 July, 05:34

Realtid - 12 jul 19 kl. 12:47

Triton ska digitalisera AlerisTriton ser potential att utveckla Aleris genom att investera i digitalisering. Jan Pomoell, ansvarig för investeringen hos Triton, ser samma potential i Aleris som i det finska vårdbolaget Mehiläinen, som Triton nu sålt vidare när satsningarna är genomförda..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Aleris, Pomoell, Triton,  mehiläinen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tritonska , digitalisera, Aleris
Sydsvenskan - 12 jul 19 kl. 08:47

Triton köper vårdbolaget Aleris

Vårdbolaget Aleris tas nu över av fonder kopplade till fondrådgivaren Triton. Hittills har vårdbolaget ägts av Investor-ägda Patricia Industries. Aleris har över 3 000 anställda, och driver specialistvård på sjukhus, vårdcentraler och röntgeninrättninga.

Helsingborgs Dagblad - 12 jul 19 kl. 08:47

Triton köper vårdbolaget Aleris

Vårdbolaget Aleris tas nu över av fonder kopplade till fondrådgivaren Triton. Hittills har vårdbolaget ägts av Investor-ägda Patricia Industries. Aleris har över 3 000 anställda, och driver specialistvård på sjukhus, vårdcentraler och röntgeninrättninga.

Realtid - 12 jul 19 kl. 08:19

Investor säljer Aleris till Triton

Patricia Industries, en del av Investor AB, säljer Aleris till Triton för 2,8 miljarder kronor på skuldfri basis..

Dagens Medicin - 12 jul 19 kl. 09:23

Triton köper vårdbolaget Aleris

Doktor24 ingår inte i affären när vårdbolaget Aleris nu tas över av fonder kopplade till fondrådgivaren Triton. Hittills har vårdbolaget ägts av Investor-ägda Patricia Industries..

Affärsvärlden - 12 jul 19 kl. 12:31

Triton köper Aleris: "Fint och spännande bolag"

Investmentbolaget Triton köper vårdbolaget Aleris för 2,8 miljarder kronor..

GöteborgsPosten - 12 jul 19 kl. 14:11

Köper Aleris – för att utveckla och sälja

Investmentbolaget Triton köper vårdbolaget Aleris för 2,8 miljarder kronor. Avsikten är att utveckla bolaget digitalt, för att på längre sikt sälja Aleris igen..

DN - 12 jul 19 kl. 08:18

Investor säljer sjukvårdsbolaget Aleris för 2,8 miljarder

Patricia Industries, Investors sektion för onoterade bolag, kommer att sälja sjukvårdsbolaget Aleris till Triton för 2,8 miljarder kronor..

YA - 18 jul 14 kl. 09:09

Aleris säger upp avtal i Hammenhög

Från i höst ska färdigmat från Dafgårds serveras på äldreboendet i Hammenhög. Aleris har sagt upp avtalet med kommunen. Anledningen är att företaget vill tillgodose de äldres önskemål i större utsträckning.

BT - 19 dec 14 kl. 10:23

Filippa Reinfeldt till Aleris

Filippa Reinfeldt (M), tidigare landstingsråd i Stockholm, har fått ett nytt arbete. Den första februari börjar hon jobba på Investor-ägda Aleris, med ansvar för affärsutveckling och lobbyverksamhet. Hon kommer att ingå i Aleris koncernledning.

BT - 19 dec 14 kl. 11:20

Filippa Reinfeldt till Aleris

Ännu en moderatpolitiker har fått nytt jobb. Filippa Reinfeldt, tidigare landstingsråd i Stockholm, börjar i februari på Investor-ägda vårdkoncernen Aleris. Där får hon ansvar för affärsutveckling och lobbyverksamhet.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 13 timmar sedan

Minskat resultat för Danske Bank

Danske Banks resultat för första halvåret var nästan 30 procent lägre än fjolårets. Kostnader för “utveckling och satsningar inom det regulatoriska område” anges vara orsaken. Det framgår av bankens delårsrapport.

Realtid - 15 timmar sedan

Länsförsäkringar Banks satsning på lokal förankring ger resultat

Länsförsäkringar Bank ökade rörelseresultatet med 8 procent jämfört med samma period föregående år. Samtidigt såg banken en tillströmning av nya kunder vilket kan förklaras med bankens lokala förankring. Det framgår av företagets delårsrapport.

Realtid - 15 timmar sedan

Länsförsäkringar Banks satsning på den lokala förankringen ger resultat

Länsförsäkringar Bank ökade rörelseresultatet med 8 procent jämfört med samma period föregående år. Samtidigt såg banken en tillströmning av nya kunder vilket kan förklaras med bankens lokala förankring och satsning inom det digitala området. Det framgår av företagets delårsrapport.

Realtid - 18 timmar sedan

Collector Bank växlar upp inom privatlån

Nischbanken Collector Bank ökar resultatet med 22 procent jämfört med förra året. Bland annat går banken privatlån mycket bättre än tidigare. Det visar bankens delårsrapport.

Realtid - 19 timmar sedan

Nordea brottas med lägre resultat

Nordeas intäkter backade med 13 procent jämfört med förra året och kostnaderna ökade med sex procent. Periodens resultat minskade med hela 39 procent. “Vår prestation är inte tillfredsställande” säger bankens vd  Casper von Koskull i bankens delårsrapport.

Realtid - 21 timmar sedan

Sagax investerar på ny marknad

Sagax har genom två separata transaktioner förvärvat sju fastigheter i Madrid och en fastighet i Barcelona. Investeringen uppgår sammanlagt till motsvarande 200 miljoner kronor..

Realtid - Igår: 15:33

Fondförmögenheten i Sverige ökar

Den samlade fondförmögenheten i Sverige ökade under juni  med 152 miljarder kronor och uppgick vid utgången av juni till 4 631 miljarder. Det skriver Fondbolagens förening i en rapport. .

Realtid - Igår: 14:01

Balder tappade drygt en halv miljard

Fastighetsbolagets resultat efter skatt var nästan 600 miljoner kronor lägre än föregående år. Samtidigt är ambitionen att fortsätta växa. Det framgår av bolagets delårsrapport.

Realtid - Igår: 12:44

Ingen avsättning till Oktogonen under andra kvartalet

Handelsbanken gjorde inte någon reservering till Oktogonen under det andra kvartalet heller. Det framgår av bankens delårsrapport. .

Realtid - Igår: 09:47

Swedbank sänker utdelningen

Storbanken ändrar sin utdelningspolicy från  75 till 50 procent av vinsten. Syftet anges vara att “stärka bankens kapitalposition”. Det framgår av Swedbanks delårsrapport.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.