DI > Ekonomi

Wednesday, 17 July, 19:35

DI - 12 jul 19 kl. 12:41

Scania ökade sina leveranser med 9,2 procent i juniLastbilstillverkaren Tratons dotterbolag Scania ökade sina leveranser med 9,2 procent i juni. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Tratons, Scania

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Scania, ökadesina , leveransermed , 9,2procent i , juni
DI - 12 okt 18 kl. 11:14

Scania ökade leveranserna med 5,5 procent i september

Scania ökade sina leveranser i september enligt färska siffror från moderbolaget Volkswagen..

Barometern - 27 jul 17 kl. 14:04

Scania ökade vinsten kraftigt första halvåret

Den tyska biljätten Volkswagen (VW) mer än fördubblade rörelsevinsten under årets andra kvartal. Dotterbolaget Scania ökade vinsten med 22 procent under första halvåret..

DI - 27 okt 17 kl. 09:43

Scania ökade omsättningen och vinsten

Lastbilsjätten Scania ökade omsättningen och vinsten under årets nio första månader.  .

E24 - 27 jul 16 kl. 12:09

Ökade leveranser för Scania

Scanias leveranser i juni uppgick till 8 100 fordon, vilket motsvarar en uppgång på drygt 19 procent jämfört med juni i fjol. Totalt för första halvåret steg Scania-leveranserna med 9 procent till 40 300 fordon..

SR - 28 jul 17 kl. 08:23

Lastbilstillverkaren Scania ökade vinsten

Lastbilstillverkaren Scania redovisar en vinst före skatt på 3 314 miljoner kronor för andra kvartalet. Det kan jämföras med förlusten på -1 051 miljoner kronor under samma period i fjol..

DI - 30 okt 18 kl. 08:41

Scania ökade intäkter och resultat för årets första nio månader

Lastbils- och busstillverkaren Scania, som ägs av tyska Volkswagen, redovisar ett rörelseresultat på 991 miljoner euro (947) och intäkter på 9.634 miljoner euro för årets första nio månader (9.304)..

Dagens PS - 02 aug 18 kl. 11:14

Scania gasar – men inte på ordersidan

Scania ökade omsättningen och resultatet i andra kvartalet. Orderingången sjönk samtidigt. Rörelseresultatet blev 3 635 miljoner kronor (3 383), med en rörelsemarginal på 10,4 procent (10,8).

DI - 11 aug 17 kl. 12:24

Scania gasar - leveranserna lyfter

Scania ökade leveranserna i juli..

SR - 14 mar 19 kl. 13:05

Bra men kan bli bättre för Scania

Lastbilstillverkaren Scania ökade sin vinst för det fjärde kvartalet med sex procent till närmare 3,5 miljarder kronor. Men det kan bli högre vinst längre fram när övergången till det nya lastbilsprogrammet är helt klar, är Scaniachefen Henrik Henrikssons kommentar till kvartalsrapporten som kom idag..

DI - 31 jul 15 kl. 07:31

Ståljätte spår ökade leveranser

Ståljätten Arcelormittal spår att bolagets stålleveranser ökar med 3-5 procent under 2015 jämfört med 2014. Det rapporter Bloomberg News..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Kongressen röstar om riksrätt mot Trump efter rasistiska uttalanden

Representanthuset ska rösta om en resolution om att ställa president Donald Trump inför riksrätt. Det är första gången ledamöterna i kongressen tar ställning till den omtvistade frågan. Samma dag hålls en omröstning om att ställa justitieminister William Barr till svars för att ha underhållit information..

DI - 30 minuter sedan

Verkstadstopparna ger besked om framtiden

Det var en mörk dag för verkstadsbolagen på Stockholmsbörsen. Alfa Laval-aktien föll 10,3 procent efter att orderingången rasat 15 procent under andra kvartalet. SKF och Assa Abloys rapporter togs dock emot mer positivt.

DI - 1 timme sedan

"El Chapo" döms till livstids fängelse

Med brutala medel byggde han upp och drev ett av världens mäktigaste knarkimperium. Nu kommer Joaquín "El Chapo" Guzmán få tillbringa resten av livet i fängelse i USA..

DI - 1 timme sedan

Europabörserna: Handelsoro sänkte verkstadssektorn

Europabörserna handlades nedåt på onsdagen efter två uppgångsdagar. Donald Trumps nya hot om Kina-tullar hämmade riskviljan. Samlingsindexet Stoxx 600 sjönk 0,4 procent.

DI - 1 timme sedan

Nordenbörserna: Tungt för oljebolag och banker

De nordiska börserna handlades nedåt på onsdagen, i linje med de ledande europeiska börserna. Den globala handelsoron har ökat efter att Donald Trump på nytt hotat med nya tullar på varor från Kina.  .

DI - 1 timme sedan

Telia: Ingen ljusning att vänta under kvartalet, enligt analytiker

Efter första kvartalets svaga utveckling väntas trenderna för Telia endast ha förbättrats marginellt under det andra kvartalet. En mer märkbar ljusning ska kunna skönjas först under andra halvåret..

DI - 1 timme sedan

Starkt kvartal för Mölnlycke göder Investor

Mölnlycke, som är det största onoterade innehavet i Investors portfölj, levererade en stark organisk tillväxt i det andra kvartalet. Investor har i juni köpt ytterligare aktier i ABB som saknar en ordinarie vd..

DI - 1 timme sedan

Boeing betalar 468 miljoner kronor till offrens anhöriga

Boeing ska avsätta hälften av beloppet på totalt 100 miljoner dollar som finansiellt stöd till anhöriga av de som omkom i de två flygplanskrascherna med modellen 737 Max 8, skriver Reuters. .

DI - 1 timme sedan

New York-börserna vänder till nedgång på växande handelsoro

De ledande börserna i New York var svagt nedåt efter ett par timmars handel på onsdagen. Donald Trump sade på tisdagskvällen att ytterligare tullar kan komma på kinesiska importerade varor då Kina "har svikit USA" genom att inte köpa amerikanska jordbruksprodukter..

DI - 2 timmar sedan

Stockholmsbörsen på rött – blodig rapportdag för Ericsson

Det blev rejäla ras för flera rapporterande OMXS30-bolag på onsdagen, där Ericsson, Alfa Laval, Getinge och Swedbank tog de tyngsta smällarna. Med några minuter kvart till stängning gick börsens huvudindex mot tydliga nedgångar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.