Computer Sweden > IT

Sunday, 21 July, 01:58

Computer Sweden - 12 jul 19 kl. 12:31

Google ger inte upp sociala media – Shoelace ny app för aktiviteter
Med hjälp av den nya appen Shoelace ska du kunna hitta lokala aktiviteter som du kan tänkas vara intresserad av. Men det lär dröja innan den dyker upp i Sverige..
Läs mer på Computer Sweden
Läs mer om:
Shoelace, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Googleger inte upp , sociala, media, Shoelaceny , app, för aktiviteter
Newsmill - 15 feb 11 kl. 20:29

TV kanalen Al-Jazeera var starkare än sociala media i revolten

Al-Jazeera har sedan 1995 påverka opinionsbildandet i arabvärlden som ledde till den förändring som vi ser idag. Många har inte tillgång till sociala media utan det är TV-tittandet som är lätt tillgänglig för många. Al-Jazeera har en avgörande roll i vad som sker i arabvärlden nu..

IDG - 27 sep 13 kl. 13:00

5 företagsverktyg för sociala media

Mät och övervaka vad som sägs om er, marknadsför er geografiskt, jämför kampanjer och få ut ert budskap på olika plattformar. Sociala media går att hantera..

Magazin24 - 03 jul 19 kl. 18:11

Sociala media - början på slutet

Henrik Hansson om sociala media och marknadsföring..

Dagensanalys.se - 14 feb 17 kl. 12:00

Heta Sociala Media Trender

Sociala medier blir en allt mer central del för all kommunikation. Men det är viktigt att ha koll på vad som fungerar bäst och vilka trender som är på gång så att man kan planera och organisera sin närvaro i sociala medier på bästa sätt. Här kommer mina tips på vad ni bör ha koll på 2017 #1.

Dagens Media - 15 apr 15 kl. 14:45

Google största kunder i Sverige

Här är företagen som lägger miljoner på att köpa trafik från Google. Dagens Media kan i dag presentera den unika listan över Sveriges 99 största annonsörer inom sök..

Dagensanalys.se - 05 sep 17 kl. 10:32

4 hygienfaktorer som krävs för att inte sumpa din strategi för sociala media

Idag måste du i princip ha en strategi för sociala medier. Men det finns fyra hygienfaktorer för din hemsida som du måste ha koll på, annars riskerar dina investeringar i Facebook, Twitter, Instagram, etc. att vara förgäves.

IDG - 27 maj 14 kl. 11:30

När sociala media-strategier går fel

Sociala medier blir allt viktigare för att marknadsföra varor och tjänster. Men det gäller att veta hur man utnyttjar Facebook, Twitter, Flickr och Pinterest på ett smart sätt, annars riskerar det att bli riktigt pinsamt, och i värsta fall olagligt..

Nyheter 24 - 27 sep 11 kl. 08:10

Google fyller 13 - är det nu oturen kommer?


Nyheter24:s Jack Werner har tagit en närmare titt på Googles utveckling från ingenting alls till nybliven tonåring. Vi vet inte så mycket om vad som kommer hända på 2200-talet, men världsrymden orubbliga rutiner ger en del ledtrådar. Söndagen den 28 augusti år 2287 kommer jorden och mars vara varandra som närmst sedan 2003.

Dagensanalys.se - 26 jun 18 kl. 10:01

Google och Facebook är på god väg att kväva Sveriges tidningar

Google och Facebook drar ifrån alla de stora mediekoncernerna i Sverige. På bara fem år har onlinejättarna stegat förbi pressmedia med bred marginal. De har ökat sin omsättning med 8 360 MSEK medan de fyra stora presskoncernerna Bonnier, Schibsted, Mediekompaniet och Stampen har minskat med -1 740 MSEK.

Dagens Media - 27 jan 17 kl. 14:14

Ehsan Fadakar ska sköta Schibstedkoncernens kontakt med Google och Facebook

Ehsan Fadakar tillträder ny tjänst och får koncernansvar för Schibsteds realtioner med Facebook och Google. "Schibsted kan leda utvecklingen mot en balanserad relation med de sociala jättarna.", säger han..

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - Igår: 09:37

Nu är molnet större än Windows för Microsoft


För första gången någonsin har den molnbaserade affärsenheten en högre omsättning än Windows-verksamheten, när Microsoft nu rapporterar för senaste kvartalet..

Computer Sweden - Igår: 06:00

Facebook laddar för offensiv i höst – så ska de hota Slack och Microsoft


Facebook planerar stora förändringar i sin företagssatsning Workplace i höst. ”Det som talar för Workplace är att den kan passa fältarbetare bättre än Slack och Teams”, säger experten Oscar Berg..

Computer Sweden - I förrgår: 10:50

Qualcomm får miljardböter för brott mot EU-lagar


Efter förra årets böter på 997 miljoner euro bötfälls nu komponenttillverkaren Qualcomm återigen för brott mot de europeiska konkurrenslagarna..

Computer Sweden - I förrgår: 13:58

Microsoft vinner molnaffär värd 19 miljarder


Amerikanska mobiljätten AT&T ska börja använda Microsofts molnplattformar Microsoft 365 och Azure för sina mer än 250 000 anställda..

Computer Sweden - I förrgår: 11:26

Negativt trendbrott för Netflix – tappar användare i USA


Netflix lockar till sig allt färre nya användare och i hemlandet USA minskar nu antalet prenumeranter för första gången någonsin..

Computer Sweden - I förrgår: 10:50

Qualcomm riskerar nya böter för brott mot EU-lagar


Efter förra årets böter på 997 miljoner euro riskerar nu komponenttillverkaren Qualcomm att återigen bötfällas för brott mot de europeiska konkurrenslagarna..

Computer Sweden - I förrgår: 10:01

Telia om TV 4-köpet: Tror på godkännande under året


Telia tror att köpet av Bonnier Broadcasting, som bland annat innefattar TV4 och Cmore, blir godkänt under fjärde kvartalet 2019..

Computer Sweden - I förrgår: 06:00

Windows 7 går mot sin död – då lever pc-marknaden plötsligt upp


Microsoft har enträget skickat ut varningar om att gratissupporten till Windows 7 upphör nästa år. Företagens rädsla för supportavgifter gör att pc-marknaden fick en oväntad skjuts under andra kvartalet. Även i Sverige råder febril aktivitet..

Computer Sweden - 17 jul 19 kl. 13:58

Techjättar frågas ut av amerikanska lagstiftare


Företrädare för Amazon, Apple, Facebook och Google har fått svara på frågor i USA:s representanthus..

Computer Sweden - 17 jul 19 kl. 09:28

Ökad vinst för Ericsson när 5g-investeringar tar fart


Ericsson rapporterar i dag om stora ökningar både vad gäller försäljning och vinst – mycket tack vare ökade 5g-satsningar. Nu investerar företaget i en ny 5G-produktionsanläggning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.