YLE > Finland

Thursday, 18 July, 14:57

YLE - 12 jul 19 kl. 12:34

Uleåborgs tingsrätt dömde de sista sexförbrytarnaUleåborgs tingsrätt gav på fredagen de två sista domarna i den omfattande sexualbrottshärvan. De dömda är två män, 26 och 33 år gamla..
Läs mer på YLE

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uleåborgs, tingsrätt, dömdede sista , sexförbrytarna

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Död man hittades i Karis - polisen fick tips från allmänheten

En avliden man hittades i en bil på Törvesbrovägen i Karis på onsdagen (18.7). Fyndet gjordes vid halv fem på eftermiddagen..

YLE - 1 timme sedan

Mässlingsvaccin blir obligatoriskt i Tyskland - THL: Tvång kan leda till färre vaccinationer

I Tyskland blir mässlingvaccin obligatoriskt för barn. Enligt Institutet för hälsa och välfärd är det inte troligt att Finland tar till tvångsåtgärder..

YLE - 2 timmar sedan

Alex Westerlund och Taika Klemola från Borgå ska delta i stort scoutläger i USA – världsjamboreen samlar 45 000 scouter från hela världen

Världsjamboreen ordnas i USA mellan den 22 juli och den 2 augusti. Deltagarna kommer från 133 olika länder och från Finland deltar omkring 900 scouter. Två av dem är Alex Westerlund och Taika Klemola..

YLE - 3 timmar sedan

"Vi hade en antennkabel vi gömde för pappa så vi kunde se på tv" – att lämna Jehovas vittnen är att lämna ett liv av rädsla och isolering

Församlingen vände Rebecka Sretenovic ryggen då hon slutade vara vittne. Ännu många år senare förföljde lärorna henne, men nu tog hon itu med det genom ett blogginlägg som tusentals har läst..

YLE - 6 timmar sedan

Nordeas vinst rasar med en tredjedel - utdelningspolicy till ägarna kan ändras

Nordeas resultat backar rejält, visar bankkoncernens halvårsrapport. Avgående vd Casper van Koskull är inte tillfredsställd med resultatet och flaggar för ändringar i utdelningspolicyn..

YLE - 5 timmar sedan

Svårt halvår för Telia – vd ser ändå positivt på framtiden

Teleoperatören Telia har haft ett svagt halvår och svårigheter med att få fart på affärerna. Bolagets vd ser ändå positivt på resten av året..

YLE - 7 timmar sedan

Läkemedelsbristen känns av i Östnyland men ersättande mediciner finns ofta: "Det kan vara blodtrycksmediciner, antibiotika eller olika salvor"

Bristen på läkemedel är tidvis aktuell också i Östnyland. I Sibbo och Lappträsk strävar apotek och läkare efter att trygga tillgången på mediciner. Om rätt medicin saknas hittar man oftast en ersättande..

YLE - 8 timmar sedan

Korta fisketillstånd växer i popularitet

Korta, veckovisa eller en-dags-långa fisketillstånd har vuxit i popularitet, medan intresset för fisketillstånd som är i kraft i ett år har minskat. Det meddelar Forststyrelsen..

YLE - 8 timmar sedan

Hemvården i Åbo hårt pressad - köptjänster, omorganiseringar och anhöriga har räddat situationen så här långt

Bristen på närvårdare har drabbat Åbo hårt i sommar. - Det är den värsta sommaren jag någonsin upplevt, säger Anne Vuorinen, chef för äldrevårdens öppna tjänster i Åbo..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.