YA > Nyheter

Tuesday, 23 July, 01:18

YA - 12 jul 19 kl. 11:48

Inbrotten minskar: Lägst antal anmälningar på nära två decennierAntalet anmälda bostadsinbrott minskar. Från att ha slagit rekord ligger nu inbrotten under första halvåret på samma nivå som 2001. Orsaken är inte helt klar och åsikterna om hemlarm är effektivt går isär..
Läs mer på YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inbrotten, minskar, Lägstantal , anmälningar, nära, två, decennier
Uppsalanyheter.se - 17 jan 16 kl. 01:22

Inbrottsvågen - nya anmälningar under lördagen

Den inbrottsvåg som drabbat Uppsala under veckan fortsätter. Under lördagen har polisen tagit emot 13 nya anmälningar om inbrott i villor och lägenheter.Den inbrottsvåg som drabbat Uppsala under veckan fortsätter.

Barometern - 30 jan 17 kl. 08:35

Inbrotten minskar i polisregion Syd: "Naturligtvis positivt att kurvan har vänt"

Bostadsinbrotten i polisregion Syd minskade kraftigt förra året. För första gången på länge gjordes mindre än 5 000 anmälningar..

Kristianstadsbladet - 07 apr 14 kl. 17:45

Färre anmälningar om människohandel


Antalet anmälningar av människohandel för sexuella ändamål minskade 2011-2012 - från 35 till 21. I de flesta fall 2012 var offren 19-40-åriga kvinnor som tvingats sälja sex i Sverige, men enstaka barn fanns - den yngsta flickan var 14 år.Att anmälningar minskar betyder inte säkert att brottsligheten i sig minskar.

Helsingborgs Dagblad - 07 apr 14 kl. 17:47

Färre anmälningar om människohandel

Antalet anmälningar av människohandel för sexuella ändamål minskade 2011—2012 — från 35 till 21. I de flesta fall 2012 var offren 19—40-åriga kvinnor som tvingats sälja sex i Sverige, men enstaka barn fanns — den yngsta flickan var 14 år. Att anmälningar minskar betyder inte säkert att brottsligheten i sig minskar..

BT - 07 apr 14 kl. 17:45

Färre anmälningar om människohandel

Antalet anmälningar av människohandel för sexuella ändamål minskade 2011-2012 - från 35 till 21. I de flesta fall 2012 var offren 19-40-åriga kvinnor som tvingats sälja sex i Sverige, men enstaka barn fanns - den yngsta flickan var 14 år. Att anmälningar minskar betyder inte säkert att brottsligheten i sig minskar.

Nyan - 16 nov 15 kl. 20:06

Nya anmälningar om inbrott i båthus

I går morse fick polisen in ytterligare anmälningar om inbrott i båthus. Ett av inbrotten ska ha ägt rum i Sund Prästö och polisen anser det troligt att inbrottet skett under samma tidsperiod eller tillfälle som de övriga båthusinbrotten i Prästö, som Nyan tidigare rapporterat om.

Ett annat inbrott ska ha ägt rum i ett båthus beläget längs Hummelviksvägen i Vårdö, där bensintankar har tillgripits.

Expressen - 10 apr 18 kl. 14:57

Nya anmälningar mot omstridd preventiv-app

Läkemedelsverket fortsätter att få in anmälningar mot Natural Cycles och användartillväxten minskar.Men investerarna har fortsatt stort förtroende för bolaget, skriver Dagens industri. .

SR - 22 okt 18 kl. 04:00

Antalet anmälningar till IVO minskar

Antalet enskilda anmälningar till Inspektionen för vård och omsorg har minskat med en tredjedel sedan nya regler i patientsäkerhetslagen infördes vid årsskiftet. Men de nya reglerna har också lett till kritik att patientsäkerheten sätts på spel..

Kristianstadsbladet - 18 nov 12 kl. 21:46

Tre anmälningar på några timmar

Tre bostadsinbrott anmäldes inom några timmar på söndagen, ett i Fjälkinge, ett på Landövägen och ett i Bromölla.
? Vi får titta närmare om det finns något samband mellan inbrotten.

GT - 03 jan 16 kl. 05:37

Inbrottsvågen – nära 100 anmälningar i år

2016 har inletts med en sanslös inbrottsvåg i Väst. Bara det första dygnet rapporterades över 50 inbrott i Västra Götaland – och efter två dagar så har närmare 100 inbrott anmälts i Västsverige. Inbrottstjuvarna har sannolikt kommit över stöldgods för miljonbelopp, och polisen är själv förvånad över de höga siffrorna.

Fler nyheter från YA

YA - 1 timme sedan

Minnesord: Gustaf Östergren

Gustaf Östergren har avlidit i en ålder av 82 år. Närmast sörjande är sonen Magnus och dottern Maria..

YA - 1 timme sedan

Begravning:Ulla-Stina Larsson

YA - 1 timme sedan

Begravning:Allan Svensson

YA - 1 timme sedan

Grattis: Susen Åberg

YA - 1 timme sedan

Lokala bestämmelser om strandskyddet behövs!

Häromveckan fick vi ta del av regeringen och länsstyrelsens beslut om att neka Ystads kommuns överklagande om strandskyddet..

YA - 1 timme sedan

Tunga fall i Stadsparken

Dräkten var svår att få på, än värre att röra sig. Under måndagen drabbade en rad barn samman i Stadsparken för att mäta sina krafter iklädda sumodräkter. .

YA - 1 timme sedan

Picknick med Fudge i prästgårdens trädgård

Picknick i det gröna och livemusik står på dagordningen när Övraby-Nedraby byalag bjuder in till Musik i sommarkväll onsdagen den 24 juli..

YA - 3 timmar sedan

Trippelanmälan: Hästägare anmäld tre gånger för bristande tillsyn

När länsstyrelsen dök upp för kontroll fattades misstanke om att ett antal hästar var i behov av veterinärvård och att tillsynen av djuren brustit. Efter tre anmälningar uppmanas hästägaren nu att vidta omedelbara åtgärder gällande skötseln av djuren. .

YA - 4 timmar sedan

Skadegörelse på motorklubben: ”Det är så onödigt”

Mellan onsdagskväll och lördagsmorgon förra veckan ska någon eller några roat sig med att fördärva utvändigt på Skivarps motorklubb. – Det är inga jättegrejer men det är så onödigt, säger Thomas Nilsson, ordförande i Skivarps MK..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.