Skånskan > Nyheter

Tuesday, 16 July, 08:45

Skånskan - 12 jul 19 kl. 12:29

Skrämde bort inbrottstjuvSTAFFANSTORP En person satt och tittade på tv vid 01-02 natten till fredagen när plötsligt en inbrottstjuv kom in i bostaden.
Personen som tittade på tv hade hört ett ljud och vänt sig om och det var då han fick syn på tjuven som då vände och försvann.
Enligt signalementet var det en lång man i mörka kläder. Inbrottsförsöket inträffade på bostadsområdet Breidablick i Staffanstorp..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
STAFFANSTORP En, Breidablick, Staffanstorp

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skrämde, bort, inbrottstjuv
GT - 19 okt 16 kl. 07:19

Familj skrämde bort inbrottstjuv

Mitt i natten vaknade en familj i Krokslätt av att inbrottslarmet gick. De klev upp – och fick syn på en inbrottstjuv på nedervåningen Den skrämde tjuven flydde då därifrån, skriver polisen på hemsidan..

Västerbottens Folkblad - 24 maj 15 kl. 07:56

Skriket skrämde bort inbrottstjuv i Vindeln i natt

Klockan 01.40 natten mot söndagen lyckades en villaägare i Vindeln, genom att skrika, skrämma bort en inbrottstjuv. Inbrottstjuven hade riktat in sig på en villa på Tåvägen i Vindeln.

YLE - 05 nov 15 kl. 10:12

Tioåring skrämde bort inbrottstjuv i Vasa

På onsdag morgon kring halv nio försökte en maskerad man ta sig in i ett hus i Västervik i Vasa. Mia Juthmans tioårige son hade inte ännu hunnit bege sig till skolan och lyckades skrämma bort tjuven. - Han hörde att någon ryckte i dörrhandtaget.

Blekinge Läns tidning - 28 dec 15 kl. 05:24

Skrämde bort inbrottstjuv

Någon bröt sig under natten in i en verkstad i Staffansbyggd i Holmsjö, men skrämdes bort av en person som befann sig i verkstaden..

Sydöstran - 28 dec 15 kl. 05:24

Skrämde bort inbrottstjuv

Någon bröt sig under natten in i en verkstad i Staffansbyggd i Holmsjö, men skrämdes bort av en person som befann sig i verkstaden..

Trelleborgs Allehanda - 14 nov 12 kl. 18:15

Boende skrämde bort inbrottstjuv

De boende i en villa på Landsvägen i Anderslöv väcktes av mystiska ljud.
När de gick ned till bottenvåningen möttes de av en inbrottstjuv. Mannen sprang då ut från villan via altandörren.

UNT - 18 okt 13 kl. 22:04

Förlamad skrämde bort inbrottstjuv

En inbrottstjuv blev under fredagen överaskad av en förlamad man..

Skånskan - 06 jul 16 kl. 10:49

Vittne skrämde bort tjuvar

SVEDALA Ett vittne uppärksammade att fyra personer tog sig in i en bil. Han skrämde bort dem från parkeringsplatsen på Skolgatan i Svedala.Vittnet hade lånat en av bilarna som stod på parkeringen.

Nerikes Allehanda - 23 aug 13 kl. 07:30

12-åringens fälla skrämde bort tjuvarna

Familjen fick påhälsning av tjuvar under natten. Då anordnade tolvårige Samuel en hemmagjord fälla ? och skrämde bort tjuvarna som gick rakt i fällan..

Skånskan - 08 sep 14 kl. 19:16

Skrämde bort tre tjuvar

En granne skrämde bort tre personer som befann sig i en villa på Tallvägen i Svedala vid 02-tiden natten mot söndagen..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Kraftig explosion i flerfamiljshus

Polisen larmades efter att flera Landskronabor hört en hög smäll i centrala Landskrona strax efter klockan två natten till tisdag. En uppringare berättar om en kraftig smäll på Hälsingborgsvägen.
Polispatruller skickas till platsen för kontroll och enligt bedömning är det en kraftigare smällare som antänts och slängts ner i en källare.

Skånskan - 1 timme sedan

Fyra bilar brann i natt

Under natten till tisdagen kom flera larm till SOS om bilbränder i Lund.Det första larmet gällde en brand på Västanväg i Klostergården och kom klockan 01.53.

Skånskan - 2 timmar sedan

Skottlossning i Malmö

Strax efter klockan 23 på måndagskvällen fick polisen flera samtal om höga smällar på Ramels väg i Malmö. Ingen skadad person person har påträffats, men på platsen hittade polisen hylsor.
Platsen spärrades av för teknisk undersökning och polisen genomförde dörrknackning och förhörde eventuella vittnen till händelsen..

Skånskan - 2 timmar sedan

Romantiska toner från nord till syd i Ystad

Nordisk romantik möter romantiska sånger från Italien. Så beskriver Operafabrikens konstnärlige ledare Leena Malkki konserten Nordic Light på Ystad teater på lördag, 20 juli.
– Vi fick inte stöd från regionen för någon operaproduktion i år men vi vill ge någonting av skönhet ändå och visa att vi håller facklan högt och förbereder för nästa års jubileum, säger hon.

Skånskan - 3 timmar sedan

Mer pengar till barnidrotten

Två av tre barn rör på sig för lite, med mindre än en timmes fysisk aktivitet om dagen. Det är ett hot mot barnets välmående och på sikt även mot folkhälsan. Nästan nio av tio skåningar stödjer vårt förslag: ge 1 miljard extra till svensk idrott för att minska stillasittandet.

Skånskan - 3 timmar sedan

Litteraturskatt har skänkts till slottsmuseet

SKURUP Framlidne hembygdsforskaren Eric Mårtensson har skänkt sin boksamling till Svaneholms slott.
I höst ska den ideella föreningen bygga ett bibliotek.En stor mängd böcker med anknytning till historia och trakterna i och omkring Skurups kommun fanns i läraren och hembygdsforskaren Eric Mårtenssons ägo.

Skånskan - 3 timmar sedan

Käglingebor vill ha svar om 4H-gården

Malmö Gården för­faller och gran­narna undrar vad som på­går. Nu måste nämnden svara Käglingeborna.Louisedalsgården i Käg­linge har stått tom se­dan 2011, ef­ter att kommunen be­slutade att lägga ner 4H-verk­sam­heten där.

Skånskan - 3 timmar sedan

Tidsresan under jord fortsätter

LUND Arkeologerna har under sommaren skalat av sekel efter sekel i den omfattande utgrävningen på Stora Algatan. De har nu börjat nosa på 1400-talets lämningar.
Än så länge är det många frågor som är obesvarade och de spännande fynden måste undersökas mer grundligt.

Skånskan - 11 timmar sedan

Bildar nytt lokalt parti

STAFFANSTORP Anders Rosdahl, Staffanstorp, lämnar sina uppdrag för Moderaterna och bildar ett eget lokalt politiskt parti som ska fokusera på kärnverksamheten.– Jag tycker Moderaterna tagit flera beslut som inte är bra. Att lägga ner fältgruppen och att lägga miljoner på en egen säkerhetsorganisation är några exempel, säger Anders Rosdahl.

Skånskan - 12 timmar sedan

Linda vill öppna upp dörrarna till cockpit

Höjd. Hon visste re­dan som barn att hon en dag skulle flyga flyg­plan. I dag driver Linda Ynner sitt eget flyg­bo­lag och vill att fler ska känna som hon gör svävades i luften – en bland­ning av fri­het och trygg­het.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.