Skånskan > Nyheter

Wednesday, 17 July, 11:03

Skånskan - 12 jul 19 kl. 12:29

Inkräktare på återvinningenSTAFFANSTORP Okända gärningsmän tog sig någon gång mellan den 10 och 11 juli in på återvinningscentralen på Flisvägen i Staffanstorp.
De hade brutit upp staketet och kommit in på området där man sen också hade öppnat en del slutna förvaringsutrymmen. Inget har dock konstaterats stulet..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
STAFFANSTORP Okända, Flisvägen, Staffanstorp

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inkräktare, återvinningen
NT - 06 jan 14 kl. 21:18

Inkräktare vräks från Amazonas

Brasilianska myndigheter uppger att de har börjat tvångsförflytta "illegala inkräktare" från de delar av Amazonas djungel som är hem åt det hotade awáfolket..

Kristianstadsbladet - 06 jan 14 kl. 21:18

Inkräktare vräks från Amazonas


Brasilianska myndigheter uppger att de har börjat tvångsförflytta "illegala inkräktare" från de delar av Amazonas djungel som är hem åt det hotade awáfolket.Funai, myndigheten för urinvånare, skriver i ett uttalande att de berörda har 40 dagar på sig att frivilligt ge sig av:"Alla som inte tillhör urbefolkningen lever illegalt i området och måste flytta. De har ingen rätt till kompensation," heter det.

BT - 06 jan 14 kl. 21:19

Inkräktare vräks från Amazonas

Brasilianska myndigheter uppger att de har börjat tvångsförflytta "illegala inkräktare" från de delar av Amazonas djungel som är hem åt det hotade awáfolket. Funai, myndigheten för urinvånare, skriver i ett uttalande att de berörda har 40 dagar på sig att frivilligt ge sig av:"Alla som inte tillhör urbefolkningen lever illegalt i området och måste flytta. De har ingen rätt till kompensation," heter det.

Helsingborgs Dagblad - 06 jan 14 kl. 21:20

Inkräktare vräks från Amazonas

Brasilianska myndigheter uppger att de har börjat tvångsförflytta "illegala inkräktare" från de delar av Amazonas djungel som är hem åt det hotade awáfolket. Funai, myndigheten för urinvånare, skriver i ett uttalande att de berörda har 40 dagar på sig att frivilligt ge sig av: "Alla som inte tillhör urbefolkningen lever illegalt i området och måste flytta. De har ingen rätt till kompensation," heter det..

UNT - 06 jan 14 kl. 21:18

Inkräktare vräks från Amazonas

Brasilianska myndigheter uppger att de har börjat tvångsförflytta "illegala inkräktare" från de delar av Amazonas djungel som är hem åt det hotade awáfolket. De berörda har 40 dagar på sig att ge sig av.(TT).

SvD - 06 jan 14 kl. 21:18

Inkräktare vräks från Amazonas

Brasilianska myndigheter uppger att de har börjat tvångsförflytta ”illegala inkräktare” från de delar av Amazonas djungel som är hem åt det hotade awáfolket..

Barometern - 06 jan 14 kl. 21:44

Inkräktare vräks från Amazonas

Brasilianska myndigheter uppger att de har börjat tvångsförflytta "illegala inkräktare" från de delar av Amazonas djungel som är hem åt det hotade awáfolket. Funai, myndigheten för urinvånare, skriver i ett uttalande att de berörda har 40 dagar på sig att frivilligt ge sig av:
"Alla som inte tillhör urbefolkningen lever illegalt i området och måste flytta. De har ingen rätt till kompensation," heter det.

DN - 06 jan 14 kl. 22:47

Inkräktare vräks från Amazonas

Brasilianska myndigheter uppger att de har börjat tvångsförflytta ”illegala inkräktare” från de delar av Amazonas djungel som är hem åt det hotade awáfolket..

YLE - 10 feb 14 kl. 13:35

Polisen fick fast inkräktare i Karleby

Polisen har fått fast den kvinna som trängde sig in i ett hus i Rödsö i Karleby för ett par veckor sedan. Kvinnan har erkänt att hon planerade att stjäla något ur huset. Kvinnan tog sig in i huset tidigt på morgonen, men husägaren överraskade henne.

YA - 07 apr 14 kl. 15:32

87-åring föste ut inkräktare


En 87-årig kvinna i Ystad upptäckte plötsligt i sin bostad en okänd kvinna. I hallen stod en annan inkräktare.- Men kvinnan föste ut dem.

IDG - 17 sep 14 kl. 06:05

Telenors röstbrevlåda öppnar för inkräktare


En länk till Telenors röstbrevlåda ger inkräktare full åtkomst till telefonsystemet och öppnar för identitetsstöld..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Inga åtgärder efter förväxlad patient

ESLÖV Inspektionen för vård och omsorg, Ivo, vidtar inga åtgärder efter att hemsjukvården i Eslöv förväxlat två patienter, varvid den ena senare avled efter ett fall.
Ivo köper både Eslövs kommuns förklaringar och försäkringar att man sett till att det inte ska kunna hända igen.Eslövs hemsjukvård förväxlade tidigt en söndagsmorgon i januari ett äldre par efter att kvinnan fallit och skadat sig i deras hem.

Skånskan - 15 minuter sedan

Bråk nära leda till påkörning

Örtofta En person har anmält att han nästan blev påkörd efter ett bråk i Örtofta i förra veckan.
Mannen hade konfronterat en annan person, som satt i sin bil
Konfrontationen ledde till ett bråk som i sin tur slutade med att föraren försökte köra på honom.
Brottet rubriceras som försök till grov misshandel..

Skånskan - 15 minuter sedan

Ersättning för förstörd dörr

ESLÖV Bostadsrättsföreningen Trollenäs i Eslöv har av polismyndigheten beviljats 9 300 kronor i ersättning för den ytterdörr som förstördes i samband med ett polisingripande i februari förra året.
Polismyndigheten skriver i sitt beslut att man ”gör bedömningen att omständigheterna i ärendet är sådana att ersättningsskyldighet föreligger för staten”.
Myndigheten skriver samtidigt i sitt beslut att polisen under vissa omständigheter har rätt att använda våld för att vidta olika åtgärder i tjänsten.

Skånskan - 15 minuter sedan

Här brinner det flest bilar i Skåne

Förra året fick räddningstjänsten rycka ut totalt 254 gånger till brinnande personbilar i Skåne. Det är den näst högsta siffran under en tioårsperiod och innebär en ökning med fyra bilar jämfört med 2017.Mellan åren 2009 och 2018 gjordes totalt 2 197 utryckningar till anlagda personbilsbränder i Skåne.

Skånskan - 45 minuter sedan

19 nomineringar till Chernobyl

Den svenskregisserade HBO-serien Chernobyl nominerades till 19 Emmys och Game of Thrones slog rekord med hela 32 nomineringar. Det stod klart på tisdagen när årets Emmy-nomineringar presenterades.Några av nomineringskategorierna för Emmy 2019:
Bästa regi för miniserie, film eller specialdrama:
Stephen Frears för A Very English Scandal
Johan Renck för Chernobyl
Ben Stiller för Escape at Dannemora
Thomas Kail för Fosse/Verdon
Jessica Yu för Fosse/Verdon
Ava DuVernay för When They See Us
Bästa miniserie:
Chernobyl (HBO)
Escape at Dannemora (Showtime)
Fosse/Verdon (FX)
Sharp Objects (HBO)
When They See Us (Netflix)
Bästa dramaserie:
Better Call Saul (Netflix/AMC)
Bodyguard (Netflix)
Game of Thr

Skånskan - 1 timme sedan

MC-olycka i Saxtorp

En motorcykel har kört omkull vid Saxtorps kyrka.Vid 09.49 inkom larm till SOS om att en motorcykel hade varit inblandad i en olycka.

Skånskan - 1 timme sedan

Bil på spåret – tågtrafiken stoppad över bron

En bil står på spåret strax utanför Kastrup. Till följd av detta är trafiken helt stoppad över bron.Det finns enligt trafikverket ingen prognos på när trafiken kommer vara igång igen.

Skånskan - 2 timmar sedan

Dödligt hot- 18

Just som jag satt ner brickan på bordet rasslade nycklar i ytterdörren, Francine.Just som jag satt ner brickan på bordet rasslade nycklar i ytterdörren, Francine.
Hon gick fram till Jonas, slog armarna om hans hals och kysste honom på båda kinderna.

Skånskan - 2 timmar sedan

Hus i Stockamöllan får nya ägare

Stockamöllan Fastigheten på adressen Smidarevägen 7 i Stockamöllan har fått nya ägare. Det är Kernell Calmor Garth Ludwig, 33, och Nathalie Garth, 29, som tar över huset efter Marie Nordgren. Ägarbytet blev klart i maj 2019.

Skånskan - 6 timmar sedan

Kollade inte mejlen – missade över­kla­gan

Malmö Un­der åtta må­nader kon­trol­lerade inte kommunen en e-post­lå­da. Men när en över­kla­gan om att byta god man inte kom fram an­mäldes kommunen.En per­son i Malmö med god man an­sökte un­der bör­jan på 2018 till kommunen om att få byta god man.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.