DI > Ekonomi

Friday, 19 July, 12:57

DI - 12 jul 19 kl. 12:27

Analytiker: Ericssons marginaler kan överraska positivtEfter att Ericsson redovisat högre marginaler än väntat för det första kvartalet finns förväntningar hos analytiker om att det kan bjudas på en positiv överraskning på marginalsidan även andra kvartalet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ericsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analytiker, Ericssons, marginalerkan , överraska, positivt
DI - 09 nov 17 kl. 12:01

Analytiker: Ericssons nya mål en jätteutmaning

Ericssons nya bruttomarginalmål beskrivs av analytiker som den största utmaningen i bolagets detaljerade förbättringsplan för de kommande tre åren..

PrivataAffärer - 28 mar 17 kl. 12:07

Analytiker: Ericssons åtgärder kan vara otillräckliga

Ericssons åtgärder för att fördubbla lönsamheten, presenterade av bolaget på tisdagen, kan visa sig otillräckliga enligt vissa analytikers uppfattning. Så sammanfattar Bloomberg News ett antal bankkommentarer....

DI - 04 feb 11 kl. 09:33

Analytiker: Volvos marginaler väcker frågor

Volvos rapport för det fjärde kvartalet visade samma mönster som de andra verkstadsbolag som rapporterat tidigare i veckan, och aktiemarknadens fokus på marginalerna väntas tynga aktien på fredagen..

DI - 15 feb 11 kl. 09:54

Analytiker: Trelleborgs marginaler en besvikelse

Trelleborg bekräftade och förstärkte det mönster som verkstadssektorn har visat upp tidigare under rapportsäsongen - effekterna från stigande kostnader är större än beräknat och hämmar genomslaget från de ökande volymerna..

DI - 23 aug 11 kl. 09:53

Analytiker: Dåliga marginaler i byggbolagen

Peabs andra kvartal visade på ett liknande mönster som NCC tidigare rapporterat, med rekordstark orderingång men svag lönsamhet, där trenden att byggbolagen belastas av order tagna i sämre konjunktur fortsätter..

Affärsvärlden - 19 maj 16 kl. 09:54

Analytiker: Ericssons främsta problem

Medan pilarna pekar nedåt för den svenska telekomjätten pekar de i motsatt riktning för den främsta konkurrenten Huawei. Analytikerna har svårt att se en tydlig strategi för hur Ericsson ska kunna öka tillväxten..

BT - 18 jul 14 kl. 08:33

Ericssons vinst ? 3,8 miljarder

Ericsson redovisar en vinst före skatt på 3,8 miljarder kronor för andra kvartalet. Det kan jämföras med vinsten på 2,2 miljarder kronor motsvarande period i fjol. Analytiker hade i genomsnitt räknat med en vinst på drygt 3,5 miljarder kronor, enligt Reuters sammanställning.

YLE - 14 apr 16 kl. 04:00

Bankbytet kan spara pengar – eller överraska negativt

Att byta bank är enkelt, då den nya banken sköter all pappersexercis för kundens räkning. Men om man inte noga jämför villkoren inför bankbytet, kan det finnas fallgropar som kan bli dyra för kunden. Finländarna har historiskt varit ovilliga att byta bank – men det verkar förändras.

TA - 25 jan 12 kl. 09:51

Ericssons aktie störtdyker

Det gick betydligt sämre än väntat för Ericsson under fjärde kvartalet. Vinsten föll rejält: - Det här var det sämsta kvartalet under 2011, säger Ericssonchefen Hans Vestberg till TT.
Aktien rasade efter beskedet.

Opinionen.se - 18 jul 13 kl. 10:13

Ericssons vinst sämre än väntat

Ericsson redovisar en vinst före skatt på 2 163 miljoner kronor för årets andra kvartal. Vinsten var lägre än förväntat och Ericsson-aktien hade vid tiotiden fallit med 2,9 procent på Stockholmsbörsen. ?

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Autoliv sänker försäljningsprognosen

Bilsäkerhetsbolaget Autoliv sänker sin försäljningsprognos för helåret. Istället för en organisk tillväxt på 5 procent väntas nu mellan 1 och 3 procent..

DI - 1 timme sedan

Hatten av – ibland är paranoia inte så tokigt

Paranoia må vara ohälsosamt för privatpersoner men suveräna Evolution Gaming bevisar att det är nyttigt för ett börsbolag. Det är bara att lyfta på hatten..

DI - 1 timme sedan

Japan: Sydkorea måste återuppbygga förtroendet

Sydkorea måste återuppbygga sitt förtroende hos Japan för att diskussionerna länderna i mellan ska kunna fortsätta..

DI - 1 timme sedan

12.00: Upp till bevis – hör Autolivs vd om rapporten

Klockan 12.00 är det dags för Autoliv att släppa sin kvartalsrapport. Di TV direktsänder en intervju med vd Mikael Bratt..

DI - 1 timme sedan

Högre omsättning men lägre resultat för Bravida

Installationsbolaget Bravida ökade omsättningen på årsbasis under det andra kvartalet. Rörelseresultatet och rörelsemarginalen minskade dock jämfört med motsvarande period 22018..

DI - 1 timme sedan

Gymkedjan vinstvarnar – omställningskostnader tynger

Actic meddelar att omställningskostnader kommer att belasta andra kvartalet och preliminärt uppgår rörelseresultatet till cirka 0 miljoner kronor under kvartalet, jämfört med cirka 20 miljoner motsvarande kvartal i fjol. Nettoomsättningen under det andra kvartalet bedöms vara i linje med föregående år..

DI - 1 timme sedan

Rapportrally för börsstjärnan – så var fredagens rapporter

Rapportfloden forsade vidare med full kraft under fredagen och delårsskörden fortsatte att bjuda på kraftiga kursreaktioner. Di har sammanfattat höjdpunkterna ur morgonens kvartalsrapporter. .

DI - 1 timme sedan

Bolidens vd tankar aktier i kursfallet

Bolidens vd Mikael Staffas har efter fredagens halvårsrapport köpt 3.000 aktier i gruvbolaget för drygt 0,6 miljoner kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister..

DI - 2 timmar sedan

Glödheta skogen svalnar

Vinsten faller för skogsjätten Stora Enso, visar halvårsrapporten. Osäkerheten kring skogskonjunkturen tilltar och bolaget utökar därför sitt besparingsprogram. Aktien är lågt värderad men priserna på skogsprodukter är under press..

DI - 2 timmar sedan

500 procent upp – nu rasar kursraketen mystiskt

I fredagshandeln är aktien ner omkring 15 procent under väldigt stor omsättning. Aktien har exempelvis omsatt mer pengar än storbolag som Telia, Sandvik och Assa Abloy hittills i handeln. Spectracure har sin bakgrund i Lunds universitets och fokuserar på cancer­­­behandlingar med medicin­­tekniska system med laserljus­­källor och foto­reaktiva läkemedel..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.