Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 23 July, 00:36

Helsingborgs Dagblad - 12 jul 19 kl. 12:21

Uggla och Körberg till Lotta på LisebergMagnus Uggla och Tommy Körberg är de senaste i raden artister som är klara för TV4:s allsångsprogram "Lotta på Liseberg", enligt ett pressmeddelande från Liseberg. Uggla är aktuell med sin show "Varning på stan, nu mår kung i baren illa igen" och Körber.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Körberg, Lotta, Liseberg, Uggla, Tommy Körberg, TV4, Varning, Körber

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ugglaoch , Körbergtill , Lotta, Liseberg
Sydsvenskan - 12 jul 19 kl. 12:21

Uggla och Körberg till Lotta på Liseberg

Magnus Uggla och Tommy Körberg är de senaste i raden artister som är klara för TV4:s allsångsprogram "Lotta på Liseberg", enligt ett pressmeddelande från Liseberg. Uggla är aktuell med sin show "Varning på stan, nu mår kung i baren illa igen" och Körber.

GöteborgsPosten - 12 jul 19 kl. 12:22

Uggla och Körberg till Lotta på Liseberg

Magnus Uggla och Tommy Körberg är de senaste i raden artister som är klara för TV4:s allsångsprogram "Lotta på Liseberg", enligt ett pressmeddelande från Liseberg..

Expressen - 14 nov 11 kl. 11:36

Nu kan Lotta Engberg få hämnd på Uggla

På söndag är det premiär på "Jullotta" - Lotta Engbergs allsång på Liseberg. GT kan nu presenterar artisterna - där Magnus Uggla finns bland dem som uppträder. Han som häcklar Lotta Engberg med låten "Jag mår illa".

GT - 05 aug 13 kl. 15:09

Säsongsavslutning av "Lotta på Liseberg"

Ikväll är det säsongsavslutning på Liseberg. Danny, Magnus Uggla och Mary N?diaye är bara några av dem som kommer att sjunga ut sommarsäsongen tillsammans med Lotta.

GöteborgsPosten - 14 nov 11 kl. 10:00

De sjunger hos Lotta

Magnus Uggla, Jill Johnson och Sanna Nielsen är några av gästerna på Liseberg..

Aftonbladet - 06 aug 13 kl. 00:02

Lindarws svar: ?Uggla stötte visst på mig?

Raggningsbråket trappas upp efter ?Lotta på Liseberg?.

GT - 06 mar 15 kl. 12:52

Uggla kommer till Liseberg i sommar

Här är glädjebeskedet för alla Magnus Uggla-fantaster. Pop-ikonen kommer till Liseberg i sommar. Den 29 juli uppträder han på Stora scenen..

GöteborgsPosten - 29 jul 15 kl. 23:29

Magnus Uggla | Liseberg, onsdag

Magnus Uggla gästar Stora scenen på Liseberg med samma gamla schlagerdanspop som alltid – och slår publikrekord..

Sydöstran - 12 jul 19 kl. 12:21

Uggla och Körberg till Lotta på Liseberg

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Funkpionjären Art Neville är död

Den amerikanske keyboardisten, låtskrivaren och sångaren Art Neville är död. Han var med och startade det stilbildande funkbandet The Meters. Enligt Nevilles manager Kent Sorrell dog artisten i sitt hem i New Orleans i USA.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Frostigt bemötande av Thunberg i hett Paris

Hon hyllades av tyska förbundskanslern Angela Merkel i fredags och mottog Normandies nyinstiftade frihetspris i söndags. Men när svenska klimataktivisten Greta Thunberg tas emot i franska nationalförsamlingen kan hon inte vänta sig samma utbredda värme.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ny olycka på Sommarland

En pojke fick hämtas med ambulans efter en olycka med vattenruschbanan Cobra på Skara Sommarland på måndagen, rapporterar P4 Skaraborg. – Han kände av att det högg till i ryggen, säger Janne Nilsson, vd för Skara Sommarland till radion. Det är andra gån.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Tiotal EU-länder stödjer flyktingfördelning

Fjorton EU-länder ställer sig bakom det förslag om en "solidaritetsmekanism" som Tyskland och Frankrike lagt fram, för att fördela migranter som kommer till EU mellan länderna. Det uppger Frankrikes president Emmanuel Macron på måndagen. Tidigare under.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Paris bävar för nytt värmerekord

Delar av norra Europa förbereder sig på en ny värmebölja. I Paris varnar meteorologerna för extremhetta som kan medföra nya temperaturrekord i den franska huvudstaden. Den nya värmeböljan som väntas bli kort men intensiv drabbar främst Frankrike, Belgie.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Wall Street inledde veckan på plus

De ledande indexen på de amerikanska börserna steg på måndagen i väntan på kvartalsrapporter från jättar som Facebook och Amazon senare under veckan. Facebook gick upp 2,0 procent och Amazon steg 1,0 procent. Flygplanstillverkaren Boeing släpper sin rap.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

GAN:s homoerotiska sjömän trivs bättre idag

Den återskapade Stockholmsutställningen visar upp en vital konstnär, skriver Jonas Ellerström..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Inget åtal väcks mot Cristiano Ronaldo

Det väcks inget åtal mot fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo som har stått anklagad för våldtäkt. Det meddelar åklagarmyndigheten i Clark County, Nevada. Åklagarna beskriver på myndighetens Twitterkonto bakgrunden till beslutet.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Nytt hopp för hotad skalbagge

Den är vackert blågrå med svarta fläckar och långa horn. Nu hotas den när Europas bokskogar faller för motorsågarna. Därför har fem exemplar av den hotade alpbocken kommit till Nordens Ark i Bohuslän.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Risk för vattenbrist i 15 län

Det är den kommande månaden risk för vattenbrist i 15 av landets 21 län. Hittills har 18 kommuner infört bevattningsförbud, men läget är bättre än förra sommaren. Bevattningsförbud i någon form har införts i 18 av landets 290 kommuner.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.