Sydöstran > Nyheter

Friday, 19 July, 07:47

Sydöstran - 12 jul 19 kl. 12:22

Fint område blev parkeringÅkte med bussen förbi Pottholmen i dag. Såg att den finaste kvarvarande delen norrut mot Borgmästarfjärden har blivit en stor parkeringsplats..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Pottholmen, Borgmästarfjärden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fint, områdeblev , parkering
YLE - 01 jun 17 kl. 18:16

Besvär mot Mannerheimvägens parkering i Hangö bör förkastas anser nämnd

Hangö miljöförening har besvärat sig till Helsingfors förvaltningsdomstol om realiseringsplanen för en ny parkeringsplats nära Råudden. Tekniska nämnden i Hangö håller fast vid att den nya parkeringen kan byggas. Det finns en inofficiell parkering vid Råudden och den används av allmänheten.

BT - 19 dec 13 kl. 21:39

Personbilar - på bussens parkering

När Marko Karling ska ta en paus, eller en fika mellan två beställningsturer är bussparkeringen alltid full – av privata personbilar. – Det går inte att åka runt och leta parkering med en så här stor buss, säger han. Det finns en handfull p-platser för bussar i Borås, ett par med centralt läge.

Barometern - 03 okt 13 kl. 07:14

Ny parkering stängdes med en gång

På onsdagen blev 80 p-platser vid Pingstkyrkan färdiga. Då stängde Kalmar kommun av området för att hindra bilisterna att parkera. ?

Skånskan - 20 jun 19 kl. 06:00

Kävlinge får nu söka alternativ parkering

BARSEBÄCK I dagarna öppnar Barsebäckstrands camping igen men ännu är inte konflikten med parkeringsplatserna löst.
Nyligen kom också mark- och miljödomstolen med besked att kommunen inte kan överklaga länsstyrelsens beslut.– I praxis har kommunala nämnder klagorätt men i det här fallet gäller det en strandskyddsdispens, vilket är ett gynnande beslut.

Skånskan - 21 apr 16 kl. 06:00

Parkering Malmö riskerar ny miljonsmäll

MALMÖ Parkering Malmö riskerar en ny miljonsmäll för att alla papper inte var i ordning innan man började bygga ett parkeringshus i Hyllie.
Drygt 2,2 miljoner kronor kan bolaget tvingas betala i byggsanktionsavgift.I dag landar ett nytt ”svartbyggeärende” hos politikerna i stadsbyggnadsnämnden.

Kristianstadsbladet - 05 sep 14 kl. 08:14

Utan parkering blir man lätt ägd

I över fyra år har jag förbannat dagen jag skrev på hyresavtalet till lägenheten och samtidigt tackade nej till en egen parkeringsplats för 90 kronor extra i månaden. Det var på den tiden det fanns kostnadsfria parkeringar några meter bort. Sedan kom Transportstyrelsen på att det fanns pengar att tjäna och min gratisparkering försvann åt fanders.

YLE - 18 nov 14 kl. 09:54

Tågresenärer behöver mera parkering i Karis

Raseborgs stad vill ha fler parkeringsplatser för tågresenärer i Karis. Staden har förhandlat med Trafikverket om att arrendera ett område norr om järnvägen i anslutning till Axxells parkering. Parkeringen skulle användas som så kallad anslutningsparkering för tågresenärer.

YLE - 04 nov 16 kl. 05:27

Wasalandia-området kan stå tomt också nästa sommar

Vasas stadsdirektör Tomas Häyry är osäker på om det kommer att finnas en ny aktör på området nästa sommar. - Det ser knappt ut med tiden. Det beror helt på konceptet och aktörerna, för tillfället har vi inget vi kan meddela att vi har till nästa sommar, säger Häyry.

YA - 10 jan 17 kl. 03:00

Parkering lär förbli parkering

Kanske får parkeringen vid Ica i Brösarp förbli just parkering även i framtiden. Närheten till farligt gods-transporter kan göra området mindre lämpligt för annan användning..

HBL - 01 aug 12 kl. 15:35

Besvär hindrar parkering som skulle minska trafiken

En lågstadieskola, ett daghem och en brandstation i samma byggnadskomplex. Det är ingen optimal kombination med tanke på trafiksäkerheten vid gamla yrkesskolan i Karis. Men besvär hindrar tillsvidare de åtgärder fastighetsägaren vill vidta för att minimera riskerna för problem.?

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 45 minuter sedan

Det underlättar tiden för asylsökande.

Tillsammans För En Äkta Integration går ut på att asylsökande ska ha tid att lära sig svenska och komma in i ett sammanhang. -Även om de har barn att ta hänsyn till. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Sydöstran - 1 timme sedan

Läsarbilden: Det mörka hotet närmar sig

Sydöstran - 1 timme sedan

Boende skräms av lösspringande hundar

Boende i Jämshög oroas över lösspringande hundar. – Det har varit problem i över ett år, det känns inte tryggt, säger en kommuninvånare i en skrivelse till kommunen. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Antonio D hemkommen för festivalen

Igår hoppade han av tåget för att förgylla ännu en festivalkväll. Antonio D anlände till Karlshamn och Sydöstran mötte upp honom på tågstationen för att ta pulsen inför Östersjöfestivalen..

Sydöstran - 1 timme sedan

17-åriga ”Loffe” lever ett fartfyllt liv

Fart, fart och fart är det som gäller för Alexander ”Loffe” Edlund. Tonåringen från Blåningsmåla är en av få blekingar som tävlar i motorsporten dragracing..

Sydöstran - 1 timme sedan

Uppladdning inför Gyllene Tider

När Gyllene Tider intar scenen på Silverbergsplan på fredagskvällen blir inför det största publikhavet någonsin i Brunnsparken. – Vi är på väg mot ett nytt publikrekord, säger Robin Åkerman, Paraply Productions.

Sydöstran - 1 timme sedan

De vill sätta Karlskrona på klimatkartan

Nätverket Klimattorget vill i positiv anda engagera allmänheten i klimatfrågan och lyfta fram möjligheter istället för hopplöshet. .

Sydöstran - 4 timmar sedan

Fullt utvecklad villabrand i Brömsebro

Vid 02:26 larmades SOS om att ett hus brann längs E22. .

Sydöstran - 8 timmar sedan

Kvinna skuren med tillhygge

Larmet kom in vid 22:33 på torsdagskvällen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.