DI > Ekonomi

Thursday, 18 July, 19:11

DI - 12 jul 19 kl. 12:23

Räntor och valutor: Små ränterörelser efter riksbanksprotokollKronan fortsätter stärkas marginellt efter förmiddagens publicering av Riksbanksprotokollet medan svenska räntor hakar på den generella europeiska trenden och stiger..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Riksbanksprotokollet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Räntoroch , valutor, Små, ränterörelserefter , riksbanksprotokoll
DI - 25 nov 15 kl. 06:23

Räntor och valutor: Måttliga ränterörelser

Amerikanska statspappersräntor har endast noterat obetydliga nettoförändringar efter den svenska marknadens stängning på tisdagen, dollarn har samtidigt handlats försvagats marginellt mot andra större valutor..

DI - 27 jan 16 kl. 16:30

Räntor och valutor: Små ränterörelser

Onsdagen präglades av små ränterörelser samtidigt som euron stärktes mot dollarn i väntan på Federal Reserves räntebesked i kväll, svensk tid..

DI - 14 aug 15 kl. 16:45

Räntor/valutor: Kronan stärktes mot dollarn

Medan USA-räntor drog uppåt var det överlag beskedliga ränterörelser i Europa på fredagen. På morgonen röstade det grekiska parlamentet för det tredje stödprogrammet efter en nattmangling medan euroområdets BNP var något svagare än väntat. Kronan fortsatte att stärkas på fredagen i spåren av torsdagens högre KPI-utfall än väntat..

DI - 19 dec 14 kl. 10:13

Räntor och valutor: Dämpade ränterörelser

Börserna globalt fortsätter upp, samtidigt som räntorna i Europa är rätt stabila och euron fortsatt handlas runt tvåårslägsta mot dollarn..

DI - 24 jan 17 kl. 17:04

Räntor och valutor: Begränsade ränterörelser

Förändringarna på obligationsmarknaderna var begränsade på tisdagen som bland annat bjöd på ett antal preliminära inköpschefsindex. Bland valutorna stärktes kronan en aning medan dollarn försvagades något..

DI - 06 nov 18 kl. 10:56

Små ränterörelser i Europa – euron handlas något högre

Europeiska statspappersräntor noterar överlag endast marginella rörelser i förmiddagens handel på tisdagen. Euron handlas samtidigt något högre än på måndagseftermiddagen, dollarn sjunker i sin tur samtidigt tillbaka efter att ha stigit i den asiatiska handeln..

DI - 03 dec 18 kl. 16:31

Räntor & valutor: Små ränterörelser trots ökad riskaptit

Trots en tydligt ökad riskaptit efter helgens besked från Buenos Aires noterade europeiska statspappersräntor mestadels endast blygsamma rörelser på måndagen, men undantag för Italien där räntorna sjönk 10-18 punkter..

DI - 08 maj 19 kl. 10:01

Räntor och valutor: Små ränterörelser när Europabörser stabiliseras

Europeiska statspappersräntor noterar endast marginella rörelser i förmiddagens handel på onsdagen samtidigt som europeiska börser stabiliseras eller återhämtar sig svagt efter stora nedgångar på måndagen och tisdagen. Euron handlas samtidigt något högre mot dollarn jämfört med vid svensk stängning på tisdagen..

DI - 04 jul 19 kl. 10:33

Räntor och valutor: Små ränterörelser med fortsatt handelshopp

Europeiska statspappersräntor noterar mestadels blygsamma rörelser på torsdagsförmiddagen, med undantag för i Italien där räntorna rekylerar upp efter de senaste dagarnas markanta nedgångar i lättnad över att EU avvaktar med disciplinära åtgärder. Dollarn handlas samtidigt marginellt högre mot euron och japanska yen jämfört med på onsdagseftermiddagen..

DI - 23 apr 19 kl. 10:11

Räntor och valutor: Små ränterörelser inför penningpolitiska besked

Europeiska statspappersräntor stiger svagt överlag i tisdagens förmiddagshandel, men tyska räntor noteras ändå nära nivåerna vid svenska marknadens stängning vid lunchtid på torsdagen. Euron har endast noterat marginella nettoförändringar mot dollarn under den svenska påskledigheten..

DI - 03 dec 13 kl. 09:15

Räntor/valutor: Små ränterörelser

Europaräntorna visar små rörelser i inledningen av handeln på tisdagen, samtidigt som yenen försvagas både mot euron och mot dollarn..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Getinge återkallar ballongpumpar

Getinge informerar i ett pressmeddelande om ett globalt återkallande av ballongpumparna Cardiosave IABP och CS100/300. .

DI - 15 minuter sedan

Momento spår ljus framtid efter avtal med biljätte

Momento i Flen kan betecknas som en sörmländsk snilleindustri.  Ett nytt avtal med en biljätte inger fortsatt framtidstro åt bolaget som är en av kommunens större arbetsgivare..

DI - 15 minuter sedan

Elitryttaren blev framgångsrik vd på ”kungliga” gården

Sedan den tidigare elitryttaren Hannah Larsson kom in i bilden har kungens tidigare förfallna gamla ladugård vid Stenhammars slott utanför Flen levt upp som populärt utflyktsmål med kraftig omsättningstillväxt. Den 1 september ordnas folkfest för Flens nyanlända på ägorna..

DI - 45 minuter sedan

Utdelningsfrossan sätter press på banksektorn

Det har varit en blodig rapportperiod i banksektorn, med nedskruvade utdelningsmål och besvikna aktieägare.  För Nordea slutade halvårsrapporten med den lägsta kursnoteringen sedan 2013 och ökad osäkerhet kring utdelningen. .

DI - 1 timme sedan

Europabörserna: E-handelsbolag rasade i London

Europabörserna handlades nedåt på torsdagen. Samlingsindexet Stoxx 600 sjönk 0,2 procent. .

DI - 1 timme sedan

Nordenbörserna: Wärtsilä rapportrasade i Helsingfors

De nordiska börserna backade under torsdagen, då rapportsäsongen är inne i en intensiv period. .

DI - 1 timme sedan

Bonesupport varslar om negativ påverkan på resultatet med 11 Mkr

Medicinteknikbolaget Bonesupport meddelar att man kommer att rapportera en jämförelsestörande post med en negativ påverkan på rörelseresultatet om cirka 11 miljoner kronor under andra kvartalet..

DI - 1 timme sedan

Skrota tanken på ny skatt på digitala bolag

LEDARE. Det blev en sammandrabbning på finansministermötet med G7-länderna i veckan. Det hölls i Chantilly i Frankrike och värd var landets finansminister Bruno Le Maire.

DI - 1 timme sedan

Mer krävs för att lyfta Trelleborg från treårslägsta

Trelleborgs halvårsrapport lyckades infria lågt ställda förväntningar. Men kvartalet avslutades svagt och osäkerheten om konjunkturen har ökat. För att skydda marginalerna utökas nu därför bolagets besparingsprogram..

DI - 1 timme sedan

Ännu en tung rapportdag sänker Stockholmsbörsen

Rapporterande storbolag som Nordea och Essity tyngde Stockholmsbörsen som går mot en stängning neråt på torsdagen. Det är tredje dagen i rad som börsen slutar på minus i rapportfloden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.