GT > Nyheter

Wednesday, 24 July, 10:31

GT - 12 jul 19 kl. 12:20

Mordmisstänkte eleven ska genomgå psykundersökningDen ensamkommande mannen i 20-årsåldern som misstänks för mordet på sin lärare i Kil ska genomgå en rättspsykiatrisk undersökning.Enligt NWT lämnade mannen psykiatrin bara dagen innan mordet..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Kil, NWT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mordmisstänkte, elevenska , genomgå, psykundersökning
Trelleborgs Allehanda - 05 dec 18 kl. 16:32

Mordmisstänkt ska genomgå större psykundersökning

Ystads tingsrätt har beslutat att den äldre man som är misstänkt för mordet på en kvinna i Klagstorp i oktober ska genomgå en större rättspsykiatrisk undersökning. Utfallet kan påverka mannens straff..

Skånskan - 05 feb 15 kl. 10:51

55-åringen ska psykundersökas

Mycket talar för att den mordmisstänkte 55-åringen kommer att dömas för mord. Men först har rätten bestämt att han ska genomgå en rättspsykiatrisk undersökning..

BT - 12 dec 14 kl. 10:29

Mordmisstänkt ska psykundersökas

Den 30-årige man som berättat att han dödat sin fru och parets spädbarn i Dalby stenbrott utanför Lund går med på att häktas. Mamman och barnet hittades svårt skadade nedanför en klippa och kunde inte räddas. Rätten beslutade ganska snabbt att häkta mannen, och att han ska genomgå en rättspsykiatrisk undersökning.

Helsingborgs Dagblad - 21 sep 13 kl. 01:37

Mordmisstänkt ska psykundersökas

Den 21-årige man som misstänks för mordet på en 22-årig kvinna vid järnvägsstationen i Umeå i juli ska genomgå en rättspsykiatrisk undersökning, skriver Västerbottens-kuriren. Han har tidigare genomgått en liten sinnesundersökning som visade att han kan lida av en allvarlig psykisk störning. Undersökningen beräknas vara klar i mitten av oktober..

Kristianstadsbladet - 21 sep 13 kl. 01:30

Mordmisstänkt ska psykundersökas


Den 21-årige man som misstänks för mordet på en 22-årig kvinna vid järnvägsstationen i Umeå i juli ska genomgå en rättspsykiatrisk undersökning, skriver Västerbottens-kuriren.Han har tidigare genomgått en liten sinnesundersökning som visade att han kan lida av en allvarlig psykisk störning. Undersökningen beräknas vara klar i mitten av oktober.

BT - 21 sep 13 kl. 01:37

Mordmisstänkt ska psykundersökas

Den 21-årige man som misstänks för mordet på en 22-årig kvinna vid järnvägsstationen i Umeå i juli ska genomgå en rättspsykiatrisk undersökning, skriver Västerbottens-kuriren. Han har tidigare genomgått en liten sinnesundersökning som visade att han kan lida av en allvarlig psykisk störning. Undersökningen beräknas vara klar i mitten av oktober.

Corren - 05 jun 12 kl. 06:50

Mordmisstänkt 39-åring psykundersöks

39-åringen som sitter häktad som misstänkt för mordet på Omberg ska genomgå en mindre sinnesundersökning..

Corren - 14 jun 12 kl. 15:29

Mordmisstänkt ska psykundersökas

39-åringen som sitter häktad för brunnsmordet på Omberg kan lida av en allvarlig psykisk störning. Nu ska han genomgå en stor rättspsykiatrisk undersökning..

NSD - 21 sep 13 kl. 01:30

Mordmisstänkt ska psykundersökas

Den 21-årige man som misstänks för mordet på en 22-årig kvinna vid järnvägsstationen i Umeå i juli ska genomgå en rättspsykiatrisk undersökning, skriver Västerbottens-kuriren..

NT - 21 sep 13 kl. 01:30

Mordmisstänkt ska psykundersökas

Den 21-årige man som misstänks för mordet på en 22-årig kvinna vid järnvägsstationen i Umeå i juli ska genomgå en rättspsykiatrisk undersökning, skriver Västerbottens-kuriren..

Fler nyheter från GT

GT - 15 minuter sedan

Nu kommer extremhettan till Västsverige – upp mot 30 grader

Upp mot 30 grader, soligt och nästan vindstilla. Högsommarvärmen har dragit in över Västsverige – och det ser ut att hålla i sig.– Värmebölja kan man absolut prata om, säger Lasse Rydkvist, meteorolog vid väderinstitutet Storm.

GT - 15 minuter sedan

Stopp i spårvagnstrafiken – ersättningsbussar tas in

Det är just nu stopp i spårvagnstrafiken till och från Hisingen, skriver GP. Det beror på ett fordonsfel som beräknas ta cirka 45 minuter att reda ut. Ersättningsbussar kommer sättas in, skriver tidningen.

GT - 1 timme sedan

Det blå guldet viktig del av den gröna omställningen

Västkusten har en potentiell miljardindustri i det blå guldet. Men lagstiftningen och politiken hänger inte med..

GT - 1 timme sedan

Oldsberg akut opererad – efter plötsliga olyckan

Efter ett plötsligt fall landade Ingvar Oldsberg illa med handen.Ledbandet gick av och programledaren tvingades till akut operation.– Jag kände att jag tappade balansen lite och tog sedan emot mig med handen i golvet, säger han till Aftonbladet..

GT - 2 timmar sedan

Husvagnsresan blev en mardröm – men jag vill ändå ha en husvagn!

Vi är många som på vägarna irriterar oss över husvagnar som är ett hinder i trafiken. Ibland är det till och med två och fler i rad som kör i karavan. Även vi som har husvagn känner denna irritation emellanåt.

GT - 4 timmar sedan

Familjens skräckupptäckt - tusentals tvestjärtar i huset

När Rebecka Gustavsson var ute och rastade hunden märkte hon något märkligt med husfasaden. Den såg fläckig ut.Det visade sig vara tusentals tvestjärtar som klättrade på väggen.

GT - 15 timmar sedan

Fanny, 20, riskerar att dö – söker en donator akut

Fanny Rubin, 20, blev plötsligt diagnostiserad med blodcancer och höll på att dö innan hon ens hamnat på sjukhus.Hon överlevde mot alla odds och skulle fira ett år som cancerfri i sommar.Men nu har cancern kommit tillbaka – och Fanny är i akut behov av en donator för att överleva..

GT - 18 timmar sedan

Kritiken mot hemtjänstens minutdusch: ”Skamligt”

En minut. Det fick hemtjänstpersonalen på sig för att hjälpa en svårt inkontinent kvinna i duschen.Duschen hanns aldrig med.

GT - 21 timmar sedan

Blindtarmen sprack – blev utskälld av sjuksköterska

En man som sökt vård för svåra smärtor i buken och blodiga spyor fick höra att han var magsjuk, trots att hans blindtarm hade spruckit.Dessutom fick han en utskällning av en sjuksköterska på Östra Sjukhuset, när han undersöktes.– ”Andas genom näsan!

GT - 22 timmar sedan

BK Häckens stjärna går en kamp mot klockan

Brassestjärnan Paulinho, 30, missade Häckens möte med Gif Sundsvall i helgen.Och nu går den allsvenska stormålskytten en kamp mot klockan för att bli spelklar till torsdagens Europa League-drabbning mot AZ Alkmaar.– Vi hoppas att knät ska kännas bra på torsdag, säger Häckens tränare Andreas Alm..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.