Skånskan > Nyheter

Saturday, 20 July, 13:51

Skånskan - 12 jul 19 kl. 12:09

”Inget fel på banan”Ridsport Efter Falsterbo Hunting i onsdags, som innebar flera fall och en ryttare som fick föras till sjukhus med svåra skador, har det framförts kritik mot banan. Men nu säger den olycksdrabbade ryttaren, Nathalie Mortensen:
– Det var inget fel på banan, det var en rolig bana och den hade ingenting att göra med min olycka, den var mitt eget fel.Nathalie Mortensen påpekar det flera gånger under intervjun: Att det var en bra tävling och en helt okej bana.
– Absolut! Jag red dumt.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Efter Falsterbo Hunting, Mortensen, Lund, Play, Tyskland, Götebors

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inget, fel, banan
SR - 15 feb 14 kl. 08:22

Torgny Svensson: ”Inget fel på banan”

Sju av de åtta första startande i super-G för damer körde ur, inklusive de båda svenskorna Kajsa Kling och Jessika Lindell-Vikarby. Men enligt Radiosportens expert Torgny Svensson är det inget fel på banan..

Cornucopia - 01 jul 17 kl. 16:39

Nej, det är inget fel på dagens ungdom - inte mer än vanligt

Det gnälls alltid på innevarande ungdomsgeneration och har alltid gjort så. Men verkligheten är att det inte är mer fel på dagens ungdomar än det var på din egen generation på sin tid. Och nej, värnplikt är inte till för att få ungdomar att mogna, och den återinförda värnplikten kommer inte leda till detta, ens om den utökas.

GT - 12 aug 16 kl. 00:02

Inget fel på meriterna – men han låter mozzig

GÖTEBORG. Det är inget fel på meriterna. Det är inget större fel på materialet heller.

Sydsvenskan - 07 apr 11 kl. 12:23

Polisen gjorde inget fel

Polisen gjorde inget fel när den i höstas stormade in med dragna vapen hos en barnfamilj i Göteborg i tron att de skulle avvärja ett terrordåd. Överåklagare Björn Ericson vid Riksenheten för polismål har i dag lagt ner förundersökningen.
Det var i oktober som polisen slog till med automatvapen mot tre lägenheter och en moské i Göteborg.

Sydsvenskan - 04 mar 12 kl. 06:30

Arrangör: Inget fel i bedömningen

Det är oklart vad som orsakade att en plattform i Globen rasade så att 26 ungdomar fick föras till s?
GLOBENOLYCKA. Det är oklart vad som orsakade att en plattform i Globen rasade så att 26 ungdomar fick föras till sjukhus under fredagens konsert med dj:n Avicii.

Eurosport - 13 okt 14 kl. 14:11

Kobayashi bröt: ”Det var inget fel på bilen”

Kamui Kobayashi bröt Rysslands Grand Prix, men det var inget fel på japanens Caterham. Nu hintar han att han uppmanades att bryta för att spara på materialet. ”De ville inte att något skulle gå fel med delarna”, sa han efter racet..

YLE - 29 jul 15 kl. 18:10

Brady slår tillbaka mot avstängning: ”Gjorde inget fel”

Tom Bradys fyra matcher långa avstängning kommer att fortsätta att gälla. Quarterbacken gillar inte beslutet och hävdar att han inte gjort något fel. I mitten av maj valde NFL att stänga av Tom Brady i fyra matcher pågrund av hans inblandning i den så kallade ”deflategate”.

Skånskan - 01 sep 16 kl. 22:08

Lewicki: Det är inget fel på formen

FOTBOLL
Oscar Lewicki tar den senaste tidens påståenden om att han är inne i en kraftig formsvacka med ro. I den senaste allsvenska matchen mot Sundsvall fick han nöja sig med ett kortare inhopp. Och i skrällförlusten mot Landskrona i Svenska Cupen höjdes också kritiska röster mot hans insats.

Skånskan - 02 nov 16 kl. 14:00

”Inget fel begånget över huvud taget”

Skurup Ann-Marie Sjöberg (-) försvarar sig och hävdar att hon inte har gjort något galet.
- Det är inget fel begånget över huvud taget och tredje part har inte kommit till skada, säger hon. ERWP.

Trelleborgs Allehanda - 02 mar 11 kl. 15:18

Inget fel i upphandling

Trelleborgs kommun gjorde inget fel när man uteslöt företaget Lidbergs grafiska AB från upphandlingen av kuvert. Det slår förvaltningsrätten i Malmö fast.
Lidbergs har begärt en överprövning enligt lagen om offentlig upphandling.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 3 timmar sedan

Cyklist påkörd på Limhamnsvägen

Malmö Vid halv elva på lördag förmiddag inkommer ett larm om en påkörd cyklist vid Marietorps allé, Limhamnsvägen, i Malmö. Enligt larmet ska cyklisten blivit påkörd av en personbil. Andra omständigheter är inledningsvis okända.

Skånskan - 5 timmar sedan

Hon vill ge en annan bild av hemtjänsten

Blentarp De vårdar våra äldre, hjälper dem med mediciner, dusch, påklädning, mat och städning – och umgås också när vi anhöriga inte kan vara där.
Men de får ta mycket skit i media och av anhöriga när resurser saknas eller när något går fel.
Vi skuggar undersköterskan Åsa Persson som jobbar i kommunens hemtjänst i Blentarp som trots detta inte kan tänka sig ett bättre jobb.

Skånskan - 5 timmar sedan

När klumpen i halsen löstes upp

Sommarkrönika ”Och jag gråter ett hav av sorg och längtan.” Så beskriver Madeleine In Hwa Björk utan större åthävor men med glasklar tydlighet sin reaktion när hon för första gången pratar i telefon med sin biologiska moster.
Jag har en rejäl klump i halsen och ofta tårar i ögonen när jag lyssnar på hennes Sommar.

Skånskan - 5 timmar sedan

Dödligt hot-avsnitt 25

Jag övervägde att tala om för Eric vad jag upplevt, men beslöt att låta bli. Han är en kär och nära vän, ställer alltid upp, men det här skulle kanske bli för mycket för honom att ta till sig. Och han är dessutom mycket road av att kunna förmedla sina kunskaper till den som vill lyssna, skvallrig med ett annat ord.

Skånskan - 5 timmar sedan

Två döda påträffades i bostad

Trelleborg Klockan halv åtta på fredag kväll kallas polis och räddningstjänst till en adress i Trelleborg där det inledningsvis rådde oklara omständigheter. På lördagsmorgonen kunde polisen meddela att två avlidna personer hade anträffats i lägenheten.
– Vi larmades till adressen i Trelleborg vid halv åtta i går kväll och inledningsvis uppstod misstankar om att ett grovt brott skett där, säger Evelina Olsson, presstalesperson polisregion Syd.

Skånskan - 8 timmar sedan

Nakenmassage på salong förbjuds

Malmö En thaimassagesalong i Malmö har fått ett förbud mot nakenmassage och behandlingar där massage av könsorgan förekommer.
Om överträdelser mot förbudet uppdagas kommer det att kosta 50 000 kronor per gång i böter. Dock högst 50 000 kronor per dag, tillägger miljöförvaltningen.

Skånskan - 8 timmar sedan

Han leker fram liv på duken

Abbekås Färgglatt och i rörelse. Sökande och lekfullt.
Så är konstnären Thomas Holms måleri fortfarande efter ett helt yrkesliv som konstnär.

Skånskan - 8 timmar sedan

Nya Lågehallarna ska sätta Hörby på kartan

HÖRBY I Lågehallarna i Hörby arbetas det för högtryck för att få den nya toppmoderna arena-anläggningen klar till invigningen i september. Här märks det inte av att det är semestertider.
Skånskan har varit på besök och fått en rundtur i nybygget, som ska bli den nya mötesplatsen i Hörby och ett nav för både idrotten och kulturen.

Skånskan - 8 timmar sedan

Fullmäktige föreslås flytta ut till byarna

Svalöv Kommunfullmäktige i Svalöv besöks av få och de flesta av besökarna är företrädesvis äldre män i pensionsåldern. Det menar Linn Alenius Wallin (FI) som i en motion vill att fullmäktigemöten ska förläggas i ortens alla större orter.Det var i samtal med kollegor som Linn Alenius Wallin slog fast att kommunfullmäktiges möten inte alls når ut till medborgarna.

Skånskan - 8 timmar sedan

Nazister granskas av JK för hets mot folkgrupp

Landskrona/Svalöv Justitiekanslern har beslutat att utreda nazistiska Nordiska motståndsrörelsens webbplats Nordfront.
I utredningen ingår flera inlägg som handlar om Svalövs kommun och Landskrona, där Adolf Hitler hyllas.Nazistiska organisationen Nordiska motståndsrörelsen (NMR) är föremål för en förundersökning gällande hets mot folkgrupp.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.